Cum să-ți accesorizezi cu stil rochia neagră de sărbători

by - joi, decembrie 19, 2019

Noi toate avem minim o rochie neagră în garderobă, acea rochie tabu, care și-a dovedit performanțele de-a lungul a zeci de ocazii speciale. Rochia neagră este cu și fără poate cea mai versatilă rochie care ar putea exista vreodată în garderoba unei femei. În funcție de croială, lungime sau material, ea poate fi transformată cu succes în zeci de ținute fără pic de efort, doar prin schimbarea accesoriilor.

Astfel, dacă nu ți-ai achiziționat până acum o astfel de rochie, adăugați acest lucru pe listă. Iar pentru cele care aveți una sau mai multe rochii de acest gen în garderobă, vă voi prezenta câteva idei de stilizare care vă pot ajuta să vă puneți feminitatea în prim plan.


Optează pentru o rochie tip sacou precum e aceasta de la Neer. Este o rochie elegantă și feminină, pe care o poți purta fie la birou, fie la ocazii speciale (aniversări, prezentări, întâlnire de afaceri etc. ).
Pentru a te impune printr-o asemenea rochie e recomandat să-i adaugi o pereche de pantofi cu toc și un palton colorat, pentru a preveni în același timp să fie o ținută mult prea sumbră. Poți apela la broșe, mănuși, guler de blană, fel de astfel de accesorii care să-ți completeze ținuta cât mai bine.


Poți de asemenea să optezi pentru o rochie simplă foarte subțire (de vară sau primăvară-toamnă) sau cu puține aplicații, pe care s-o porți cu un pulover gros și oversized pe deasupra și o centura în talie. Adaugă-i ținutei tale niște dresuri groase sau o pereche opacă de colanți și o pereche de cizme peste genunchi iar rezultatul va fi nu doar trendy, ci și călduros și confortabil.



În ceea ce privește rochiile de ocazie, atunci când optezi pentru o rochie neagră mia specială, din materiale premium sau cu detalii aparte ca dantela, glitter-ul sau cristale, cel mai bine e să-ți echilibrezi ținuta și să nu o împopoțonezi și mai tare cu alte bijuterii, dar nici cu alte accesorii negre, c ar e vor da ținutei o notă funebră. Alege în schimb un pantof sau o botină roșie, nude sau alb, alături de o geantă în culori similare. 

You May Also Like

2 comments