Cum să-ți alegi o pereche de dress-uri și cu ce se diferențiază dress-urile Laura Baldini

by - duminică, decembrie 08, 2019

Mărimea, calitatea, culoarea, totul contează atunci când îți alegi o pereche de dress-uri. Nu vrei să-ți ei o mărime mai mare căci se vor așeza rău pe tine. 
Îți dorești să fie elastici, ca ei să se muleze frumos pe corp și să-ți modeleze silueta. Totodată ai nevoie de elasticitate, ca atunci când îi așezi pe tine să nu pocnească înainte să-i fi purtat măcar o dată.
Mai trebuie să ții cont și de specificul pielii. Ca exemplu, în urmă cu câțiva ani evitam ciorapii întru totul, pentru că puțini din cei pe care îi găseam nu-mi făceau alergii de piele, fapt ce era incomfortabil.


Dacă unii credeau că e ușor să găsești o pereche perfectă de dress-uri, iată că nu e. Nu atâta timp cât ții cont de aceste reguli.
De regulă, mărimea la ciorapi crește începând cu mărimea 2. Astfel că va trebui să-ți cunoști mărimea. Eu având 40-45 kg, mărimea 2/3 mi se potrivește perfect.
În materie de grosime, dress-urile pornesc de regulă cu mărimea 20 DEN, ceea ce înseamnă o pereche de dress-uri subțiri, până la 100 DEN, ceea ce înseamnă o pereche de dress-uri opace și groase, (aproape) tip colant, pentru sezonul rece.



Dress-urile Laura Baldini

De curând am fost acceptată în campania celor de la BuzzStore derulată alături de brand-ul italian Laura Baldini
Și pentru că o persoană feminină nu va avea niciodată suficiente perechi de ciorapi pentru rochiile și fustele sale, m-am bucurat tare mult să descopăr în avanpremieră această colecție. 


Am primit 7 perechi de ciorapi din game diferite, având opțiuni vaste și diverse pentru ținutele feminine de primăvară-vară sau toamnă-iarnă. De asemenea produsele lor sunt atât de vaste încât pot găsi cu ușurință printre ele perechea perfectă de dress-uri pentru ținutele mai mult sau mai puțin elegante, chiar și pentru ocazii speciale.


Pe câteva dintre ele le-am purtat deja de mai multe ori, ceea ce mi-a demonstrat că ciorapii lor sunt foarte elastici și rezistenți.
Sunt realizați din materiale de calitate, motiv pentru care sunt extrem de confortabili chiar și pe termen lung. 
Pe cei cu plasă îi port la ocazii deosebite, pentru a fi elegantă și pentru a mă simți sexi în ținutele mele. Iar cei 100 DEN, pe care i-am purtat în repetate rânduri până acum sunt ideali în sezonul rece, la rochii și fuste, cât și sub pantaloni. Au capacitatea de a izola termic piciorul astfel încât îmi permit, în sfârșit, să nu mai ocolesc ținutele elegante în sezonul rece.



Din ce am putut observa pe site-ul lor și în lanțurile de magazine care îi comercializează, gama este extraordinar de mare. Așa că puteți găsi pe alese modelul dorit, la un preț extrem de avantajos. Iar partea cea mai bună e că veți fi siguri că nu cumpărați o pereche de ciorapi care să vă lase la greu, ci niște ciorapi pe care îi puteți purta în mod repetat, de numeroase ori.



Voi ați încercat/veți încerca dress-urile lor?
#buzzlaurabaldini 

You May Also Like

1 comments