De ce elemente să ții cont atunci când alegi rochia de mireasă și cea a domnișoarelor de onoare

Pentru ziua cea mare, atenția asupra ținutelor potrivite joacă un rol extrem de important. Rochiile potrivite pot face nu doar mireasa să se simtă încrezătoare, ci și pe domnișoarele de onoare. Ca invitate la un asemenea eveniment ele nu ar trebui să se simtă mai prejos, ci suficient de încrezătoare și elegante, o completare perfectă a miresei. În materialul de astăzi vom vorbi despre ce elemente trebuie să ții cont atunci când alegi rochia pentru nuntă, cât și rochiile domnișoarelor de onoare.
Iată care sunt cele mai importante elemente de care trebuie să ții cont.


1. Bugetul
Astfel de rochii nu vor avea niciodată un preț foarte mic, cel mult le poți găsi la un preț relativ accesibil și decent, cu posibilitatea unor reduceri, la fel cum sunt rochiile de pe bm bridal.
Dacă ești o persoană extrem de pretențioasă dar ești interesată ca toată lumea să se simtă bine, nu uita să ții cont și de părerea domnișoarelor de onoare în ceea ce privește forma rochiei sau culoarea. Iar dacă rochiile pot reprezenta un compromis, indicat ar fi să-ți asumi costurile rochiilor, deoarece și pentru domnișoarele de onoare ar putea fi o investiție nefondată, de o zi.


2. Culoarea
Sunt persoane care arată bine în orice culoare și sunt persoane care sunt avantajate de anumite culori, în funcție de forma corpului și de subtonul pielii. Dacă vrei o nuntă în care să predomine culorile vii, nu uita să analizezi fiecare domnișoară în parte și să stabiliți împreună dacă astfel de rochii roz sau pink bridesmade dresses sunt potrivite pentru fiecare în parte.


3. Tematica
Dacă nu vrei să lași loc de compromisuri, alege rochiile ținând cont și de tematica evenimentului, de tipul locației sau de tema pe care o are nunta ta. Stabilirea tematicii în prim plan sau alegerea elentelor de decor și a ținutelor în raport cu vibe-ul locației îți poate ușura munca și îți poate completa perfect elementele, unele cu celelalte.

Comentarii

Postări populare