Domnișoare de onoare plus size? Iată cum să le alegi rochiile potrivite.

by - duminică, ianuarie 19, 2020

Nu e nimic greșit în ideea de a avea domnișoare de onoare mai voluptoase. Trebuie să înțelegem că natura își are propriul echilibru și, la fel cum există domnișoare care poartă mărimi foarte mici la articolele vestimentare, la fel vor exista și domnișoare sau doamne care vor necesita o mărime "extremă".


Știind că moda se creează de regulă după un tipar diferit, al domnișoarelor tip 60-90-60, alegerea poate fi de multe ori dificilă. Iată cum îți poți simplifica căutările în materie de astfel de rochii plus size bridesmade dresses.

1. Rochii pe comandă
Cea mai bună opțiune pentru astfel de domnișoare de onoare sunt rochiile pe comandă. Ele pot fi realizate după corpul fiecăruia, din materialele dorite, cu croiul dorit, cât și în culoarea preferată. 
Din păcate, rochiile pe comandă pot avea un preț mult mai ridicat, mai ales dacă mergi pe un tipar care nu se regăsesc în cataloagele companiilor. De pe bm bridal îți poți alege orice rochie preferată, pe care s-o ajustezi în funcție de culoarea dorită, în mărime standard sau o poți face după propriile măsurători astfel încât rochia să se așeze perfect.


2. Forma corpului
Ținând cont de forma corpului a fiecărei domnișoare poți alege o rochie potrivită pentru toate. De exemplu, dacă domnișoarele au mâini mult prea bogate poți opta pentru o rochie cu mâneci delicate, care să ascundă aceste defecte. Iar dacă fetele au picioare mai bogate, poți opta pentru o rochie maxi sau pentru o rochie voluminoasă în partea fustei, care să echilibreze situația.


3. Culoarea
Culoarea a făcut o diferență semnificativă întotdeauna, dar pentru faptul că vorbim de domnișoare plus size, nu înseamnă că este obligatoriu să recurgi la negru. Ele se pot simți mai încrezătoare și să fie foarte elegante și în rochii colorate. 
Te poți orienta către culori delicate, pastel sau rochii intense care le vor completa excelent forma corpului și nuanța pielii.

You May Also Like

1 comments