OOTD: Blugi și rochii de la FemmeLuxe

by - duminică, ianuarie 12, 2020

Bine v-am regăsit din nou!
Astăzi vorbim din nou despre o comandă de la FemmeLuxe, respectiv de comanda primită înainte de Anul Nou. Poșta a avut foarte multe zile libere, așa că mă așteptam ca toate coletele pe care le așteptam să nu mai ajungă la sfârșitul anului vechi, ci în cursul acestei luni. 
Dar bucuria mea a fost că a venit poștașul în ziua de luni dimineața, ca să ne roage să trecem pe la poștă a doua zi, cât încă mai lucrau. Coletul nici măcar nu ajunsese în poștă, așa că practic ar fi trebuit preluat coletul începând cu data de 1 care a fost zi nelucrătoare. M-am bucurat că ultimele trei colete s-au sincronizat atât de bine și că nenea a fost atât de drăguț. Și numai bine căci câteva dintre produsele din cele trei colete le-am purtat în noaptea dintre ani.

Dar comanda de la FemmeLuxe m-a impresionat cel mai tare. Pe factura proformă cu indexul comenzii am găsit și o urare de Sărbători scrisă în română. N-am primit niciodată o astfel de urare, cu atât mai puțin scrisă de mână și în limba noastră maternă de la un site străin. Am apreciat gestul foarte mult și am fost chiar șocată de acest aspect.
Am probat treptat și lucrurile primite, pe care le-am și pozat în zile diferite și pe care vi le arăt și despre care vă povestesc astăzi. Să începem!

  • Top-ul crop strălucitor, cu mâneci bufante

Mi-a plăcut acest top încă din momentul în care l-am văzut pe site. Este un top scurt, elegant, care se poate îmbina cu ușurință la blugi sau fuste pentru o ținută elegantă. Nu am fost într-o locație specială și nu m-am simțit foarte bine de Sărbători, mouiv pentru care l-am purtat ulterior nopții de Anul Nou.


Este un top excentric, foarte frumos, care are un decolteu destul de mare, motiv pentru care îl recomand a fi purtat exclusiv cu bustiere, pentru a nu se vedea inestetic. 
Materialul strălucitor are pe dedesupt o jupă, motiv pentru care materialul strălucitor nu deranjează pielea iar bluza nu e transparentă. Mânecile sunt din organza (un fel de tul) iar la încheietură are o bucată cambrată de material strălucitor. Partea aceea mi se pare ușor iritată pentru piele. Dar în ansamblu top-ul este extraordinar de frumos și elegant.
Fusta tip salopetă e tot de la FemmeLuxe, dintr-o comandă de astă vară, iar ghetele sunt din Deichmann, luate la reduceri de Crăciun.



  • Blugii mom-jeans cu rupturi

Purtam doar haine largi în copilărie, fie de la sora mea, fie cumpărate de mama în mărime mai mare, în speranța că nu mă vor incomoda și că îi voi putea purta mai mulți ani. Cu toții cred că am trecut prin astfel de experiențe cu părinții noștri. Din cauza acestui fapt am început să detest hainele largi, pe care le-am evitata o vreme îndelungată. Abia prin anul 1 de facultate am primit o pereche similară de blugi mom-jeans pe care cu greu am purtat-o la insistențele prietenului, care spunea că se așează foarte bine.


Mi-am făcut curaj să-mi aleg și perechea asta de blugi de la FemmeLuxe care la prima vedere nu au fost întru tocmai stilul meu.
Pe lângă croială mom-jeans, aceștia au acele detalii cu rupturi presărate pe alocuri, care le oferă un aspect modern și au și tivul neterminat întocmai pentru ideea de design.
Nici după rupturi nu mă dau în vânt pentru că genul acesta de pantaloni mi se par inconfortabili. Dar nu e și cazul lor. 
Materialul din care sunt realizați blugii e foarte gros și de calitate, ei sunt comozi, iar rupturile nu mă deranjează. Singurul lucru care nu-mi place la ei e că nu se cambrează în partea de jos, la gleznă. Cred că dacă ar fi fost așa și lărguți în rest m-ar fi avantajat mai bine. Dar mă gândesc să-i modific puțin.


  • Rochia midi din catifea

Rochia midi mi-a atras atenția prin culoare, o culoare verde smarald, care este nuanța mea preferată. Iar combinația nuanței cu materialul mi s-a părut tare drăguță.
M-am gândit și că modelul foarte simplu îmi va permite să o port diferit, ca atare sau în alcătuire cu tricouri sau malete.
Din păcate, nu știu ce a fost în capul meu când am ales mărimea 4, căci eu iau mereu mărimea 6. Probabil că obișnuița de a lua cea mai mică mărime pe care o văd m-a pus în situația ca doar să visez să încap în ea.


Materialul pare ușor transparent, însă cât am reușit să o probez până la jumătate nu mi s-a părut a lăsa ceva la vedere. Pare foarte plăcută pe corp, destul de elegantă și sper să o mai găsesc și în viitorul apropiat și să o cumpăr în mărimea potrivită.

  • Rochia plisată asimetrică cu buline

La început am văzut pe site doar o rochie asimetrică cu buline. Bulinele sunt în tendințe și din păcate nu am articole de sezon cu acest model, motiv pentru care am adăugat-o în coș. De data aceasta am luat mărimea 6 care mi se potrivește, dar și materialul este ceva mai elastic față de rochia din catifea.


Materialul este unul subțire, fără dos, motiv pentru care pare ușor transparență, dar pe corp nu lasă nimic la vedere, mai ales dacă e purtată cu colanți sau ciorapi groși așa cum am făcut-o eu.
Tot materialul pare ușor catifelat iar modelul este alcătuit din pliseuri mici. Și știți că eu ador pliseurile. 
Singurul minus e că acel guler înalt care vine ușor pe gât stă ușor larg, poate din cauza faptului că atunci când am purtat-o am găsit un fir de ață de care am îndrăznit să trag. La probă n-am sesizat acel fir și parcă gulerul se așeza așa cum trebuia. 




În concluzie, ultima comandă primită de la FemmeLuxe în anul precedent a fost relativ de succes. Ei au în ansamblu lucruri destul de calitative, la prețuri bune, iar personalul lor e foarte atent, livrarea rapidă și fără taxe poștale. 
Vă recomand să vizionați și următoarele categorii:

You May Also Like

1 comments

  1. Foarte frumoase ,imi plac toate ținutele pe care le-ai cumpărat ! Să le porți cu plăcere !💖😍🤗😘

    RăspundețiȘtergere