OOTD: Top-uri și rochii din organza de la FemmeLuxe

by - joi, ianuarie 23, 2020

Bună, dragele mele!
Dimineața începe cu vânt și frig, iar ora examenului bate la ușă. Încep ziua și îmi încarc bateriile cu o postare și anume vă vorbesc despre ultima comandă FemmeLuxe. Cred că deja v-am obișnuit cu magazinul acesta englezesc unde găsesc foarte multe lucruri interesante în materie de vestimentație, iar ultima comandă nu a fost departe. 


V-am mai spus și cu alte dați că îmi plac articolele ceva mai extra, ușor mai diferit față de tot ceea ce găsești la orice colț de stradă, motiv pentru care cu greu ajung să întru într-un magazin fizic de la noi și să-mi cumpăr ceva. Cu toate astea am găsit și un articol de care sunt tare încântată și pe care o să-l menționez și astăzi, de-a lungul prezentărilor de produse și a ideilor de outfit ce vor urma.

Impresii comanda FemmeLuxe 

Am plasat comanda fix pe 1 ianuarie și a ajuns în urmă cu circa o săptămână, ca de obicei, la poșta locală. 
Mi-am ales câteva topuri fabuloase, o parte despre care vă voi povesti aici și marea majoritate rochii.


În topul preferințelor este cămașa cu buline. E foarte extra cu mânecile ei balon extrem de mari, iar materialul este unul transparent, din organza, un material similar cu tul-ul dar ceva mai lucios și mai fin. Nu sunt fană a cămășilor, dar asta îmi place la nebunie. Bineînțeles, trebuie purtată cu un corset, o bustieră sau un corset, în funcție de cât vrei să lași la vedere. Este un model pe care eu nu l-am mai văzut nicăieri și probabil de aceea îmi și place atât de mult. Este aparent dificil de echilibrat, însă cred că se potrivește de minune cu fuste bogate cum e cea de tul. Mi-am dorit tare mult o astfel de fustă încă din primul an de facultate, o fustă bogată, plină de material. 



Mă bucur că am găsit-o în magazinul Sinsay, la reducere de 50% și e fix ceea ce visam având 5 straturi suprapuse de material. De regulă prețurile pentru o astfel de rochie trec de 150 lei, iar un model așa bogat se face doar la comandă. Mi-aș fi dorit altă culoare, dar neexistând am ales să o iau așa. Și nu regret, ci dimpotrivă! 


O altă alegere formidabilă e din categoria bodycon dresses și e reprezentată de rochia din imitație de piele cu mâneci bufante din organza. Această rochie este una din favorite, pielea nefiind lucioasă foarte tare, ci mai mult mată, mânecile ușor bufante însă nu foarte extreme, lungimea cam la o jumătate de palmă deasupra genunchiului. E o rochie elegantă și sexi în același timp, iar materialul este grosuț și confortabil.


Din păcate două rochii m-au dezamăgit puțin. 
Prima face parte din categoria slinky mini dresses și e o rochie din satin scurtă și mulată, cu mâneci scurte, ușor plisate, ce cad pe umeri. Construcția ei e simplă dar elegantă, fiind realizată din satin. Culoarea pare ușor diferită față de cea de pe site, fiind mai mult un maro cu tente de roz, dar destul de similar în definiție cu rose-gold.


Deși e una din preferate, rochia este foarte transparentă și trebuie musai modificată. Nu poate fi purtată cu sutien obișnuit și nici cu bustieră, motiv pentru care i-ar mai trebui adăugați și niște bureței în zona sânilor sau un sutien de silicon. Eu am modificat pozele pentru că au fost făcute în casă și pentru că n-am vrut să las lenjeria la vedere. 


O altă rochie de care sunt ușor dezamăgită e rochia mini cu mâneci scurte căzute, din organza. Îmi plac mânecile tare mult, fiind extrem de voluminoase și oferind rochiei acel ceva aparte. Rochia este ușor creață, dar fiind alcătuită dintr-un material subțire dublu este ușor transparentă (dar nu ca cea precedentă). Aș putea s-o port cu niște colanți groși. 
În ansamblu este frumoasă și deosebită. 


În următorul articol vă voi arăta și celelalte lucruri luate de pe FemmeLuxe, însă până atunci vă invit să vedeți și celelalte categorii de produse, respectiv one shoulder dresses și oversized jumper dresses

Voi ce părere aveți de articolele de la Femme? Ați purta ceva din comanda prezentată astăzi? 




You May Also Like

1 comments