Costume de baie de la Plaja.Biz.ro

by - joi, februarie 06, 2020

Deși afară vremea este capricioasă, cu siguranță gândurile ne-au dus la sezonul cald cel puțin o dată, la mare sau la piscină, la soare.
Și dacă într-un astfel de context domnii se adaptează cu ușurință în alegerea ținutei de baie, doamnele nu sunt ușor de mulțumit. Nici eu de altfel.


Ca și în cazul pieselor vestimentare, mereu caut ceva WOW, ceva care să-mi scoată în evidență calitățile și forma fizică. Iar deseori am întâlnit acel element surpriză în cazul costumelor de baie la un preț mult prea ridicat. Însă, prin intermediul PlajaBiz am reușit să îmbin nevoia cu preferințele mele personale, găsindu-mi astfel costumul de baie perfect, la un preț accesibil și de o calitate foarte bună.

Despre PlajaBiz

PlajaBiz.ro este un magazin online în care se comercializează exclusiv costume de baie și accesorii de plajă. Au o gamă extrem de diversificată de produse, motiv pentru care poți răsfoi portofoliul oricând în zi și în noapte, urmând să comanzi fix ceea ce-ți place oricând și oriunde.
Livrarea se face prin intermediul serviciului de curierat rapid în termen maxim de 48 ore, așa cum a fost cazul meu, iar plata se poate face fie anticipat, fie la livrare.
Produsele sunt minuțios împachetate și vin inclusiv cu instrucțiuni de întreținere.

Experiența mea cu PlajaBiz

Deși inițial aș fi optat pentru un costum de baie dintr-o piesă, pe care să-l pot purta și pe post de body într-o ținută, mi-a plăcut tare mult costumul acesta de baie în două piese.


Am avut emoții, dat fiind că nu e prima comandă online, dar având acea îndoială că nu întotdeauna pozele corespund cu realitatea.
Livrarea s-a făcut în dimineața zilei următoare plasării comanzii, urmând să deschid coletul cu mare entuziasm.
Am avut surpriza unui colet extrem de bine ambalat.


Mai apoi a urmat studierea costumului care arăta fix ca în poză, cu acele detalii tip petale de flori mov foarte bogate care arată superb și oferă o notă aparte.
Apoi l-am probat. Materialul este de o calitate foarte bună având un burete generos, gros (dar nu mult tip push-up exagerat, ci fix exact ceea ce trebuie ca în momentul întrării în apă să nu se înmoaie ușor și să se vadă rău).
Vine însoțit de bareta lată elastică de la spate care permite o ajustare perfectă, cât și de o baretă mai subțire dar groasă care vine în jurul gâtului. 


Chilotul este ajustabil, fiind un chilot elastic cu fâșii de material reglabile pe laterală. Nu e nici super mulat și nici larg, astfel încât nu deranjează și nici nu lasă la vedere mult prea mult.
Cred că este un costum de baie ideal pentru persoanele cu siluetă și chiar pentru persoanele care nu au foarte multe forme, reușind să realizeze un echilibru al corpului.


În concluzie, vă recomand cu căldură costumele de baie de la PlajaBiz. Costumele de baie sunt foarte calitative iar prețurile mai mult decât accesibile.
Voi ați purta acest costum de baie? Ați comandat vreodată de pe PlajaBiz? 

You May Also Like

2 comments

  1. Vai cât este de frumos și ce bine îți vine ! Să-l porți cu plăcere și să te bucuri de el ! ❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos arată. Mi-ar plăcea să am și eu silueta ta 🤗🤗🤗.

    RăspundețiȘtergere