Crema de mâini și loțiunea de corp de la Jonzac România

by - luni, februarie 10, 2020

Anul trecut avea loc în România încă o lansare a unui brand cu produse de îngrijire "curate".


Produsele Jonzac România au la bază cel mai pur extract de apă termală, preluată de la cele mai mari altitudini, unde nu poate pătrunde mâna omului și antropizarea. 
Produsele Jonzac România se focusează pe o gamă de produse care să acopere toate nevoile, fiind ideale inclusiv pentru pielea sensibilă, chiar și pentru cea a bebelușilor. Astfel, ele pot fi utilizate de către orice tip de ten sau piele, oferind o protecție avansată cu efect hidratant, antiinflamator și protector. 

De sărbători mi s-a oferit oportunitatea de a încerca noi produse de la acest brand, pe care le-am pus în teste abia de curând. Și astăzi împărtășesc cu voi această experiență, precum și motivele pentru care vă recomand produsele Jonzac. 

Crema de mâini și loțiunea de corp de la Jonzac România 

Dacă este ceva ce iubesc la acest brand mai presus de oricare altul e textura. Nu-mi plac deloc produsele care lasă pielea hidratată în exces, care lasă o peliculă uleioasă și care mă împiedică să-mi fac rutina obișnuită așa cum îmi place mie. 


Într-o zi, după ce-mi făceam ritualul de înfrumusețare, m-am trezit cu mâini mult prea uscate. Așa că, având la îndemână crema de mâini de la Jonzac, mi-am propus să văd cum se comportă. 
Crema de mâini are un parfum extra light, ca de lăcrămioare (sau ceva similar), fiind ideală chiar și pentru cei care nu suportă mirosurile puternice și care caută soluții de îngrijire fără parfum sau cu cât mai puțin. 
Am folosit doar o cantitate cât un bob de mazăre, care s-a absorbit imediat în piele, lăsând mâinile hidratate, deloc uleioase. A fost suficient încât să nu mai am nevoie să aplic un alt strat în orele și zilele ce au urmat. 
În consecință, o cantitate mică este suficientă atât pentru pielea normală, pentru mâini uscate din cauza apei dure sau a detergenților, cât și pentru piele uscată de la natură (spune mama mea). 


La câteva zile am remarcat și o iritație la nivelul pielii. În sezonul rece obișnuiesc să fac alergii destul de frecvent din cauza purtării excesive a pantalonilor. Sunt foarte sensibilă și la detergenți, motiv pentru care folosesc deseori gel de duș de bebeluși și aceiași detergenți și balsamuri de haine. 
De aceea mi-am propus să încerc și loțiunea de corp. 
De data aceasta a fost necesară o cantitate mult mai mare pentru a acoperi întreg corpul. Loțiunea s-a absorbit imediat în piele astfel că m-am refugiat imediat în pijamale, fără ca loțiunea să se transfere pe haine și să lase pete inestetice precum în cazul altor creme. În plus, mâncărimea s-a estompat imediat, iar pielea mea a fost mai fericită. 
Loțiunea de corp nu are niciun miros și este perfectă pentru hidratarea și calmarea pielii iritate. 


Acum, produsele Jonzac sunt disponibile și în magazinele Kendra, unde puteți solicita inclusiv monstre pentru a descoperi produsele care vi se potrivesc cel mai bine. Voi le-ați încercat?


You May Also Like

1 comments

  1. Să te bucuri de ele draga mea,nu știu cum sunt pentru că nu le-am încercat ,dar sunt convinsă din cele auzite că sunt minunate ! Să te bucuri de ele !❤😘

    RăspundețiȘtergere