Kreativator.ro - Tricouri personalizate, cadouri speciale

by - vineri, februarie 21, 2020

Dacă sunteți în căutarea unor cadouri complet unice, care să fie o sursă de inspirație și care să vă reprezinte personalitatea întru totul, cu siguranță ați descoperit minim un magazin ce vă oferă posibilitatea de a-ți creea un tricou personalizat, precum o fac și cei de la Kreativator.ro.


Tricourile sunt un element de nelipsit din garderoba oricărei persoane, indiferent de vârstă, așa că riscul să faci un astfel de cadou care să fie uitat în șifonier printre alte obiecte vestimentare este minim. Ce faci când ești în grabă și trebuie să pleci? Apelezi la un tricou. Dar când vrei o ținută confortabilă? Apelezi la un tricou. Cu fuste, jeans, pantaloni la dunga, sacou sau o greacă de piele, poți purta un tricou personalizat în zeci de moduri, timp de 3 sezoane pe an.

Iar ideea unui tricou personalizat mi s-a părut încă de la bun început un concept extraordinar căci poți să-ți transformi o piesă basic din garderobă într-un articol vestimentar unic pe care nu-l vei găsi în niciun alt magazin și la nicio altă persoană, astfel încât tricoul personalizat va spune despre tine fix povestea care vrei tu.
Eu dețin deja două astfel de tricouri pe care efectiv le ador, așa că mi-am dorit ca și prietenul meu să intre în "echipă" și să dețină propriul său tricou personalizat, propria amprentă personală. M-am folosit de site-ul celor de Kreativator și astăzi vă voi povesti întreaga experiență, cât e de simplu să-ți personalizezi tricoul și care sunt beneficiile pe lângă cele enumerate deja.

Experiența unui tricou personalizat cu Kreativator.ro


Livrarea tricoului meu personalizat s-a făcut fix la o săptămână de la plasarea comenzii pe platformă, fix de ziua lui de naștere, prin Urgent Cargus. Practic el a fost gata în decursul următoarei zile lucrătoare (am plasat comanda vineri, cu fix o săptămână înainte de Ziua Îndrăgostiților). Comanda a fost preluată de serviciul Coletăria urmând ca el să fie predat firmei de curierat. Mă bucur într-un fel că nu a ajuns mai devreme că altfel aș fi fost tentată să-l ofer cadou înainte de aniversarea sa.

Valoarea tricoului meu este în jurul sumei aproximative de 300 lei, ceea ce pentru mulți ar putea părea destul de mult. Dar nu e! Dacă stăm să analizăm un parfum de firmă care poate atinge lejer această sumă, conținutul sticlei se va termina în termen de câteva luni, însă tricoul personalizat e un articol permanent de care te poți bucura mult mai mult timp. În plus, oricine poate oferi un parfum sau o bijuterie, în timp ce un tricou personalizat e o alegere inedită și neobișnuită în același timp.


Am optat pentru multe elemente, fiecare element având un preț aproximativ de 30 lei, pe lângă prețul tricoului de aproximativ 20-30 lei. Nu e un tricou oarecare, ci un tricou din 100% bumbac, un material organic, rezistent și plăcut pentru corp. Eram ferm convinsă că el o să-l iubească datorită acestui aspect, fapt remarcat și afirmat încă de la deschiderea coletului. El detestă materialele sintetice care-i cauzează alergii și produc apariția transpirației excesive.

Legat de procesul de personalizare, totul a decurs cât se poate de simplu și rapid. În timp ce interfața altor platforme nu e adaptată întru tocmai pentru smartphone, Kreativator este. Platforma se mișcă foarte repede, fără să se blocheze și fără să dea bătăi de cap, astfel că am reușit să personalizez o primă versiune direct de pe telefon. Am vrut să testez și versiunea web, pentru desktop, de unde am și finalizat comanda. Totul a decurs de asemenea, fără probleme, interfața fiind extrem de simplă și intuitivă. 


Am ales tricoul, modelul și culoarea și am început să-l personalizez prin adăugare de text și foto pe fața principală. Am putut selecta fontul, culoarea și dimensiunea după bunul plac, la fel ca și dimensiunea pozei. Am descoperit în meniu și secțiunea de desene (emoticoane), de care m-am folosit pentru a personaliza mânecile și spatele. Dacă pe versiunea de telefon trebuie să derulezi constant pentru a găsi imprimeul potrivit, pe calculator ele se pot alege dând click pe o anumită secțiune, unde găsești toate modelele reprezentative pentru acea secțiune.

El e pasionat de arte spirituale, așa că am ales în unghiul principal, pe spate, Mâna lui Fatima. El este și cel care gătește predominant în casă, așa că rolul de "Master Chef" i se potrivește de minune. Și pentru că nu mă pricep la mașini foarte bine, dar pentru că prima lui mașină a fost o Dacia 1300 am adăugat și un model similar. Și pentru că e născut pe 14 februarie, sintagma "Kings born in February - Regii sunt născuți în februarie" mi s-a părut elementul perfect pentru personalizarea mânecilor. Și așa am creeat un tricou unic, amuzant și extrem de original, care-l reprezintă întru totul. La final am selectat mărimea (cu care am dat greș dar e ok; el poartă tricouri și în mărimi mai mari) și am continuat către metoda de plată.


Kreativator oferă posibilitatea de a plăti atât prin transfer bancar, cât și ramburs. Pentru plata ramburs sunt acceptate doar comenzile de pana la 150 lei. Mi se pare un aspect de bun simț, pentru că sunt multe persoane neserioase sau indecise care plasează comenzi online și ulterior nu le ridică. Iar un tricou personalizat cu fotografii și multe alte elemente în mod evident nu va mai fi achiziționat de o altă persoană.

În concluzie, Kreativator este un site ușor de folosit, o platformă cu o interfață prietenoasă care vă permite să vă personalizați tricoul sau cadoul cu ușurință, un site 100% serios și transparent cu tricouri de calitate.
Prin intermediul lor poți găsi o gamă largă de produse drept inspirație și viitoare alegere pentru cadouri. În plus, comandând mai multe produse vei beneficia și de reduceri consistente plus cadouri. 


Ps: Tricoul nu a fost băgat la spălat ca să vă pot spune cum se comportă culorile, însă modelele, fotografia și scrisul nu sunt imprimate și lipite, ci introduse în țesătură (dacă înțelegeți ce zic), fapt ce ei numesc imprimare digitală. Kreativator folosește numai metode de imprimare de ultimă generație, astfel încât rezultatul să fie cel dorit și totodată rezistent. 

Voi ați apela la un astfel de cadou? Aveți tricouri personalizate în colecția personală? 

You May Also Like

1 comments

  1. Wow este super frumos tricoul ,dar prețul este cam piperat pentru bugetul meu,te cred că este de calitate foarte bună la un așa preț și cu atâtea imprimeuri pe el este foarte fain ,la un așa cadou cred ca a fost super incântat ! Am și eu un tricou personalizat primit de undeva ,dar pot spune că după ce l-am spălat prima dată s-a făcut foarte urât ,nu numai poza ci și el ca material nu a fost bun .Să-l poarte sănătos !

    RăspundețiȘtergere