O nouă comandă FemmeLuxe

by - vineri, februarie 07, 2020

Bine v-am regăsit, dragelor!
După cum bine știți a devenit o tradiție ca o dată la 2-3 săptămâni să vă povestesc despre produsele FemmeLuxe. Și asta pentru că nici bine nu apuc să vă povestesc despre o comandă, că și plasez alta nouă.
Așadar, la început de săptămână au ajuns la mine două noi colete. Așadar astăzi vă mai povestesc aici despre încă una din ele.

Predominant în această comandă am ales lucruri pentru mama-soacră. Inițial au fost trei lucruri pentru ea și unul pentru mine, dar unul dintre ele bănuiesc că nu a fost în stoc așa că am primit 3 în loc de patru, lipsă fiind o pereche de jeans pe care eu îi am deja în colecție și care mi-aș fi dorit să-i aibă și ea.

Mi-au plăcut tare mult perechile de trousers sau pantaloni, iar rochiile nu sunt stilul ei, așa că i-am achiziționat două perechi pe care le am și eu.
Prima pereche sunt o pereche de pantaloni office foarte frumoși și calitativi. I-am descoperit în ultimă cu câteva luni și au fost dragoste la prima vedere. Sunt o pereche de pantaloni office verde închis, foarte simpli și lucrați drept, care au o talie extrem de înaltă. Vă atașez niște poze cum se văd ei pe mine.


Vin însoțiți de o curea foarte groasă și lată, cu multe găuri. E prima curea la care nu trebuie să dau eu găuri, ceea ce e perfect. Au și buzunare destul de adânci, iar eu iubesc buzunarele la orice.
Sunt foarte clasici, dar tare frumoși în ansamblu. Nici nu par o pereche de pantaloni luați de pe un astfel de site universal, ci niște pantaloni foarte scumpi.



I-am mai luat și o pereche de pantaloni cu model cadrilat, pe care i-am descoperit fix când am plasat comanda. Mi-am luat și eu o pereche la fel și mi s-au părut potriviți și pentru vârsta ei. In mod evident pentru mama am apelat la mărimea 10, în timp ce eu port mărimea 6, cei din poză fiind ai mei.
Sunt din material nici gros, dar nici subțire, nu se şifonează fiind din material textil și se așează foarte bine pe corp.


Am zărit de mai multe ori în portofoliul lor și câteva rochii din dantelă. Deși mă feresc pe cât de mult posibil de culoarea albă, pentru că predominant produsele albe de la FemmeLuxe sunt transparente, aceasta m-a impresionant plăcut. Dantela este fină și moale, dar nu tip draperie, așa cum vedem deseori la rochiile din dantelă. Dos-ul rochiei este bej, iar decolteul este acoperit de o pânză cu ochiuri fine care este integrată în modelul rochiei. Nu mi se pare nici lungă și nici scurtă, fiind o alegere drăguță și decentă pentru un eveniment.



În următoarele comenzi plănuiesc să încerc și o rochie tip corset dress, dar și niște articole tip black lace bodysuit.

Voi ce părere aveți despre alegerile de astăzi? Le-ați purta?


You May Also Like

1 comments

  1. Sunt superbe toate ,ți-ai ales ținute foarte faine și pantalonii îmi plac mult de tot ,îți stă minunat cu aceste ținute ! Foarte frumoase! Să le porți cu plăcere draga mea !

    RăspundețiȘtergere