Sugestii și recomandări de cadouri de Valentine's Day pentru el și ea

Bună, dragilor!
Intrăm în luna dragostei și după cum vă povestesc încă din titlu, tema momentului este legată de cadouri. Și nu orice cadouri, ci cadouri romantice, perfecte pentru el și ea cu ocazia zilei de Sfântul Valentin. Cred totodată că nu ee nevoie musai de o zi specială ca să le dăruim partenerilor un cadou util, demn de utilizare zilnică sau chiar săptămânală, acel tip de cadou pe care îl găsesc mereu util.
Și drept sursă de inspirație voi folosi site-ul celor de la Notino unde găsiți o vastă inspirație indiferent de vârstă sau sex și oferte speciale cu ocazia acestei zile. 

Vă voi povesti în speță de lista de cadouri de valentines day pentru el, pe care eu le-am achiziționat deja sau pe care le-am inclus recent pe listă, cât și de câteva recomandări alese de mine și pe care vi le sugerez vouă, cei care vă căutați inspirație pentru sexul feminin.

Sugestii și recomandări de Valentine's Day pentru el și ea


  • Sugestii pentru el
Cea mai bună alegere și cea mai versatilă din seria idei cadouri valentine's day pentru el rămân parfumurile. Ca și doamnele de altfel, nu știu bărbat să nu aibă un parfum preferat sau o categorie specială de esențe (dulce, fresh, oriental etc.).


Dacă nu știți ce parfum i se potrivește, puteți opta pentru un Notino box. Am apelat la acest concept de sărbători și mi se pare o idee genială. Practic acest Notino box vine cu o selecție de 5 mostre de parfum din cele mai populare, care vă permite să descoperiți care e esența lui preferată. Totodată cutiuța vine și cu un voucher de 25 lei ce poate fi folosit timp de un an, indiferent de tipul produselor sau de valoarea finală. Am optat pentru acest cadou de sărbători și am descoperit că cea mai bună potrivire e Salvatore Feragamo Uomo. Acesta este un parfum dulceag foarte persistent și intens, care se resimte ore în șir și de la o distanță mare. Acesta este și principalul lucru de pe lista mea de cadouri pentru el.


Dacă cadoul vi se pare prea micuț și mult prea simbolic vă sugerez și un antiperspirant foarte bun și unisex. Recomandarea mea sunt antiperspirantele de la Perspirex, care au o acțiune dovedită de 3-5 zile. Al meu le adoră și m-a atenționat că îi lipsește. Deci clar nici el nu va lipsi de pe listă. De multe ori mă gândesc dacă să-l mai pun să testeze din lucrurile unisex pe care le folosesc eu, de teama că s-ar putea îndrăgosti și că mă voi trezi cu prea multe solicitări (ha, ha). 


  • Recomandări pentru ea
În seria recomandărilor pentru cadou de valentine day pentru ea vă voi povesti de cele mai noi achiziții și cele mai dorite cosmetice din ultima vreme.


În primul rând mă bucur că mi-am îndeplinit o dorință mai veche și că mi-am adăugat în colecție tratamentul intensiv Olaplex nr. 3. Acesta este un tratament intensiv pe care-l vor iubi femeile cu păr blond, prelucrat chimic sau uscat. Lasă părul foarte moale, oferindu-i un aspect mai sănătos și mai multă hidratare. După o primă utilizare pot spune că părul meu este mai suplu și mai catifelat. Vă țin la curent și cu efectele lui pe termen lung.



Cea de-a doua alegere e reprezentată de gama de produse de la Syoss. Folosesc exclusiv Syoss Lightner pentru decolorare, cutie în care am găsit și balsamul lor care hidratează părul intensiv. Și pentru ca orice femeie își dorește un păr suplu, moale și cu aspect cât mai sănătos, cei de la Syoss au o gamă specială dedicată părului tratat chimic.
Şamponil curăță părul în profunzime fără să agreseze scalpul și fără să usuce firul de păr. Mă bucur că există varianta mare a balsamului din cutia decolorantă, respectiv varianta de 500 ml ca în cazul şamponului. Acesta hidratează în profunzime părul fără să-l îngrașe.

Cu toate acestea după folosirea celor trei produse încă am simțit nevoia de mai multă hidratare, motiv pentru care am apelat la loțiunea regenerantă tot de la Syoss. Are cea mai ușoară formulă, aceasta absorbindu-se cu ușurință în firul de păr. Nu-l îngrașă și nu lipește părul de cap, motiv pentru care îl recomand persoanelor cu păr normal sau celor cu păr uscat, tratat, în combinație cu un ulei intensiv (dacă e cazul).

Voi ce cadouri oferiți de Valentine's Day?

Comentarii

Postări populare