Cauți cosmetice originale? Le găsești pe Notino!

by - vineri, martie 13, 2020

În urmă cu ceva timp am realizat că sunt pozesoarea unor cosmetice replicate, fapt de care tenul meu nu era deloc mulțumit. De aceea m-am gândit să vin astăzi cu un material care să vă anute să distingeți astfel de produse cosmetice și să vă adăugați la trusa de cosmetice fix ceea ce trebuie.

Fake versus original

În urmă cu câțiva ani era nebunie mare cu acel fond de ten Dermacol. Aveam niște bănuți pe PayPall și, fiind fană a fondurilor de ten cu acoperire mare, m-am gândit să-l cumpăr și eu de pe un site generalist internațional - Ebay. Toate bune și frumoase până când să-l folosesc. Am acționat după cum spuneau și impresiile celorlalți, aplicând un strat generos de cremă hidratantă. Cu toate astea tenul meu arăta urât, coșurile și imperfecțiunile arătau mult mai evidente iar în câteva secunde mi se formase o mare de coșuri, acel fond de ten ajungând să fie aruncat printre cosmetice, nefiind folosit din nou niciodată.


Am dat de el de curând, când am achiziționat un alt fond de ten de la Dermacol, de la noi, de pe Notino. Pe premiza experienței anterioare, nu am prins drag, dar într-un moment de curiozitate am zis să-i dau o șansă la cel nou. Surpriză! Noul fond de ten se așeza impecabil, nu evidenția imperfecțiunile, ci le acoperea în mare parte cu succes, nu-mi mai apăruseră coșuri și aspectului era unul foarte bun per ansamblu - ten de păpușă. Atunci am început să-mi pun semne de întrebare și m-am apucat să analizez cele două fonduri de ten în detaliu.

Cutia celui nou e mai lucioasă și mai strălucitoare, spre gri, pe când cea a fake-ului e mai mată. Nuanța tubului original este aurie, strălucitoare, pe când cea a fake-ului e auriu spre bej. Poziționarea detaliilor pe cutie și a listei de ingrediente este aceeași.


Concluzia: Nu cumpărați cosmetice la întâmplare, ci fix de pe site-urile de cosmetică autorizată. Doar așa veți putea avea produse cosmetice originale, cum sunt cele de pe Notino, și doar așa vă veți face o impresie reală asupra unui produs. 

De atunci n-am mai achiziționat cosmetice de pe site-uri universae, ci doar din cele autorizate și mă informez temeinic înainte. Atenție și la site-ul No Tino, care este un site fantomă ce-mi tot trimite emailuri în inbox și spam cu ofertele lor. Nu este site-ul oficial Notino pe care îl cunoașteți voi, care are produse originale și care nu mi-a făcut niciodată probleme. Verificați întotdeauna și adresa de email de pe care vă vin notificările și dacă coincid datele de contact cu cele reale, de pe site.

  • Recomandări 

Recomand folosirea fondului de ten Dermacol alături de un fond de ten mai de zi cu zi, prin amestecare, pentru un aspect mai natural, în cazul în care vă doriți o acoperire perfectă și un aspect natural.
Și dacă tot vă povesteam de fonduri de ten, o altă recomandare bună mai de toată ziua este și Maybelline Fit Me. L-am încercat de curând și este un fond de ten lichid cu o acoperire medie spre mare și un efect matifiant. Îl puteți folosi ca atare sau cu o rutină de skin care în prealabil. Rezistă perfect pe ten o zi întreagă fără să fie fixat cu pudră sau spray de fixare, iar rezistența sa la transfer e foarte bună.


Pentru că îmi doresc să mai adaug la colecție și câteva parfumuri, am pus ochii acum pe cel de la Yves Saint Laurent. Mi-a plăcut tare mult Black Opium, pe care este imposibil să nu-l cunoașteți, fiind un parfum dulce și relativ puternic, de seară sau pentru ocazii. De aceea am pus ochii și pe Libre, cel mai popular parfum de damă din prezent.

Dacă și voi ați încercat cosmetice originale versus fake, nu uitați să împărtășiți cu noi aceste experiențe pentru a împărtăși o conduită corectă de achiziționare a produselor cosmetice.

You May Also Like

4 comments

  1. Mulțumim pentru recomandări!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îți mulțumesc tare mult pentru informații ,am pățit și eu cu deodorante luate din magazine de la Chinezi sau din alte msgazine și nu erau deloc bune ,erau cu totul diferit de produsele care le foloseam eu permanent .De Notino habar nu aveam că mai este un site fake ptr.că primesc și eu permanent imailuri cu oferte ,dar acuma nu știu dacă este cel bun sau nu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Notino nu e fake si are produse originale, insa este acel magazin No Tino sau Aoro (cum era denumirea veche Notino) care se foloseste de numele lor pentru a capata credibilitate. Eu una nu m-as increde in in astfel de site-uri care nu au nici macar bunul simt de a-si inregistra propria marca si care se folosesc de numele unor site-uri cunoscute doar pentru a atrage atentia si clienti.

      Ștergere