Crop top-uri unicate de la FemmeLuxe

by - miercuri, martie 18, 2020

Dacă ați fost măcar o dată curioase să vedeți ce lucruri se pot "ascunde" pe un site sau într-un magazin străin, ați văzut că printre modele mai clasice și/sau moderne, se pot regăsi și o serie de articole mai unicate, diferite de tot ceea ce găsești în alte locuri. Asta este partea bună atunci când alegi să comanzi online din astfel de magazine - ai mai multe șanse să găsești lucruri inedite și să-ți construiești o garderobă total aparte față de cea a persoanelor din jur.


În ultimele comenzi plasate la FemmeLuxe am găsit câteva astfel de articole care diferă de tiparul existent la noi și pe care le-am adăugat în coș fără să mă gândesc de două ori.

Iată ce lucruri noi au mai intrat la mine în garderobă și dacă noile crop top-uri și bluze au reușit să-mi câștige admirația.

Crop top-uri din organza și bluze din dantelă de la FemmeLuxe

Primele lucruri care m-au atras au fost cele două bluze din dantelă. Erau trei variante disponibile, însă în garderoba mea predomină destul de mult negru, așa că m-am rezumat la doar două, cu nuanțe mai deschise. Așa am ajuns la cele două bluze din dantelă, una pe alb și cealaltă pe roz-somon. Detaliul care m-a atras la ele este funda de la gât, care mi s-a părut un accesoriu tare simpatic și diferit, oferind top-urilor un aer și mai elegant, dar și romantic în același timp.


M-am bucurat când le-am primit că cele două bluze nu sunt dintr-o dantelă din aceea moale și fină, care se agață extrem de ușor. Materialul e un pic mai bățos, fapt ce mi-a plăcut în primă instanță, însă mi-am schimbat opinia când le-am probat și am văzut cât sunt de incomode. Ele sunt drăguțe, elegante, romantice, însă singura modalitate de a avea efectul dorit e să le port cu altceva pe dedesupt care să nu permită contactul direct al dantelei cu pielea. Mă bucur astfel că nu am ales și a treia variantă de culoare dat fiind acest aspect și pentru că am luat și două top-uri negre.


Un aspect ciudat dar care nu mă deranjează e închiderea/deschiderea acestora. Dacă orice bluză le-ar avea pe față sau ascunse cumva pe laterală, acestea au fermoar pe șina spinării, de sus și până jos. Dar nu se vede inestetic, ceea ce e bine. Nu cred că aceste bluze mă avantajează atât de bine pe cât mi-aș fi imaginat atunci când am plasat comanda.


Revenind la celelalte două topuri amintite anterior, dacă bluzele acestea sunt din dantelă, top-urile sunt cu detalii din organza. Materialul este ceva mai comod și imprimeul floral din material este chiar și mai simpatic. Sunt genul acela de top-uri pe care le-aș purta strict la piese cu talie înaltă.

Primul top care m-a atras are un decolteu pătrat care ia în cele din urmă forma de inimă în jurul sânilor. Decoltrul este destul de generos și se așează relativ bine, doar că ar fi fost nevoie de o persoană cu sâni ceva mai mari ca să se așeze perfect. Sunt în dubii cu acest top. Mânecile sale bufante și până la cot îmi plac tare mult, iar pentru cineva mai îndrăzneț și mai creativ, mă gandesc că acest top s-ar vedea foarte bine cu o cămașă pe dedesupt (nu e stilul meu, ci doar o sugestie).



Și cel de-al doilea top e frumuşel și destul de interesant ca și croială. Vine cu un umăr gol în dreptul căruia materialul are ca un fel de "sârmă" de susținere, dând forma unui corset. Pe laterală se regăsește și un mic fermoar ascuns, însă cu deschidere de jos în sus, nu invers, așa cum suntem obișnuite.
În partea mânecii, croială dosului e ca la un maieu, având și o bretea care se așează pe umăr și oferind top-ului stabilitate și o formă corectă.
Mâneca este și ea bufantă, ceea ce m-a atras de la bun început, oferind un aspect de ansamblu tare interesant.



Văzându-le cum se așează pe corp și cum se simt nu pot spune că au fost cele mai inspirate alegeri, dar nici că îmi displac. Celelalte produse luate cred că sunt mai pe gustul meu și mai comode, dar despre celelalte piese vorbim pe blogul celălalt.
Toate top-urile au fost combinate cu noua mea pereche de jeans tot de la ei, care inițial nu mi-au spus mare lucru, dar care s-au dovedit a fi extrem de frumoși și comozi.

În esență, la FemmeLuxe se pot găsi articole destul de interesante. Cred că preferați mei de până în prezent vor rămâne perechile de pantaloni sau trousers, dar cred că au potențial și acele corset dress.

Am văzut la ei și multe modele de black lace bodysuit, o piesă pe care mi-o doresc de ceva vreme pentru garderoba mea.

Vouă cum vi se par noile piese?

You May Also Like

3 comments

  1. Foarte frumoase bluzele ,îmi plac mult ,sunt superbe ,dar și topu-rile sunt minunate! Să le porți sănătoasă draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase hăinuțele,toate îmi plac și ție îți vin foarte bine,ai corp frumos.

    RăspundețiȘtergere