Dresslily wishlist: Articole inedite pentru sezonul viitor

by - luni, martie 30, 2020

Chiar dacă pentru moment suntem "blocați" în casă sper să trecem curând de toată această perioadă și să ne revenim la viața obișnuită.
Dacă nu stați foarte prost cu finanțele și vreți să vă înnoiți pentru sărbătorile pascale (sau nu), să vă pregătiți garderoba după toată această nebunie sau doar să vă petreceți tot acest timp liber inspirându-vă cu noi ținute, astăzi v-am pregătit un mini-wishlist în colaborare cu Dresslily.


Dacă nu e prima dată când auziți de Dresslily știți probabil că e un site chinezesc. Nu sunt probleme la preluarea coletelor din această țară și la livrarea lor, după cum ne anunță Organizația Mondială a Sănătății. Am rugămintea să nu mai credeți chiar toate lucrurile care apar pe intenet. Alegeți numai surse reale, officiale. Nu tot ce zboară se mănâncă!
E posibil ca toate aceste colete să întârzie puțin cu livrarea, dar având în vedere situația, cred că produsele vor ajunge chiar la țanc după perioada de nebunie sau între timp.



Dar hai să n-o mai lungim și să vă arăt ce lucruri interesante/frumoase am mai găsit la ei. Vreau să vă menționezi că am pentru voi și un cupon de reducere nelimitată ->> 22% unlimited Coupon Code : GBJKNO.
La capitolul vestimentar mi-a atras atenția în primul rând, următoarea rochie albă cu imprimeu floral. Mi se pare extrem de potrivită pentru sezonul cald și aparent simplă, dar totuși elegantă. Are și un preț foarte mic.



Am mai văzut și câteva costume de baie. Chiar dacă nu prea ajung la mare sau la piscină, mereu îmi vor atrage atenția niște costume de baie frumoase. Am și eu câteva astfel de piese de la ei și sunt de o calitate foarte bună. Eu le port de regulă tip top, cu fuste și pantaloni. 

De ceva timp îmi atrage atenția și un sacou. Au început to mai mult să-mi placă sacourile, atât cele mai simple și casual, cât și cele mai elegante. Iar un sacou elegant din catifea este de foarte mult timp pe lista de dorințe. Cred că poate fi cu ușurință integrat și într-o ținută ceva mai simplă, dar elegantă în același timp, de pildă, cu o pereche de jeans simpli.




Voi ați vizitat de curând acest magazin online? Ce lucruri v-ați luat sau ce anume v-a atras atenția?

You May Also Like

0 comments