Încălțăminte pentru sezonul rece de la Bonprix + Cossy home

by - miercuri, martie 04, 2020

Bună, dragelor!
 Am astăzi pentru voi un nou articol cu impresii marca Bonprix. 
Pe lângă pliseuri, rochii elegante sacouri și fel de fel de top-uri, elementele mele favorite din portofoliul lor au fost încă de la bun început perechile de încălțăminte. De fiecare dată găsesc încălțăminte tainică și comodă, motiv pentru care încă dețin încălțămintea de acum 3-4 ani de la ei. Și nu au fost piese de muzeu, dimpotrivă.

Așa că nu m-am putut abține și, pe lângă perechea frumoasă de pantofi, mi-am adăugat la acea vreme și încălțăminte confortabilă de sezon.
Din păcate nu mai e deloc vremea lor și pe alocuri am dat greș, dar le țin la loc bun până la iarna viitoare. 


N-am putut să rezist nici la partea de decorațiuni pentru casă unde cei de la Bonprix au o grămadă de articole cossy pentru un cămin mai primitor și mai relaxat. Fiind și la o reducere considerabilă (sub 30 lei) am achiziționat covorul de blană într-o nuanță de gri închis spre negru. El este disponibil în mai multe culori, însă doar aceasta era la reducere și mi s-a părut chiar adecvată. L-am luat mai mult pentru fotografiile de produs, pentru care deja a fost luat cu asalt, dar e o minunăție pentru cei care au un living sau o casă decorată frumos. Este extrem de moale, cel mai moale covoraș de blană pe care l-am văzut vreodată și chiar și pisicile mele sunt foarte incantate de el. 


Este din blană artificială, dar foarte bine construit, căci nu curge blănița din el. 
Îl puteți folosi ca atare sau să-l așezați galant pe scaune, canapele etc. 

Încălțăminte marca Bonprix

Multe dintre voi m-ați întrebat dacă mărimea la încălțăminte se potrivește. Ei bine, depinde.
De pildă, alegerea de care am fost cea mai încântată sunt o pereche de ghete de la Kappa. De regulă încălțămintea de brand este mult mai rezistență. Însă nu exclusiv. 


Din păcate am dat greș în alegerea mărimii. Nu era în stoc decât mărimea 37 și având în vedere că eu port această mărime în mod obișnuită la acest tip de încălțăminte mi-am zis că vor fi perfecți. Însă, încălțămintea de brand e lucrată după calapodul original, cum se făcea odinioară, cu mulți ani în urmă. 




Astfel, mărimea aleasă nu o să corespundă cu cea clasică, de uz larg (precum cea chinezească). În consecință, ghetele alese de mine s-ar potrivi mai mult unei persoane care poartă 38-39. Nu au blană, însă par destul de bine lucrate iar șiretul este gros. Par și foarte comode. Cu siguranță voi găsi o rudă care să se bucure de ele, motiv pentru care nu le-am returnat.

Cea de-a doua alegere au fost o pereche de ghete de iarnă, călduroase și cu multă, multă blană. Culoarea a fost cea care m-a atras și de data asta alegerea mărimii a fost un succes. Nu se așează nici fix, nici larg, adică fix ce trebuie având în vedere că talpa piciorului meu este ceva mai pătrată față de forma rotundă pe care o are încălțămintea în mod clasic.
Aceste ghete au și o structură integrată în pereții lor, motiv pentru care ghetele nu se vor "strâmba" la purtare așa cum se întâmplă în mod obișnuit.




Dacă vreți să fiți sigure că nu veți da greș în alegerea mărimii vă recomand să vizualizați atent tabelul de mărimi și să vă măsurați atent piciorul. 

Încălțămintea de la Bonprix este foarte ușoară și comodă, iar prețurile sunt extrem de bune. Voi ați încercat până acum o pereche de încălțăminte de la ei? 

You May Also Like

7 comments

  1. Nu am avut ocazia...bine ca știu cum este cu numerele acum... Cele de la Kappa mi-ar veni perfect.. Chiar ciudat ca 37 sunt mai mari...de obicei este pe invers... Îmi pare rău că nu ți-au venit...erau foarte frumoase... Dar și cele cu blanita arată divin... Sa le porți cu drag💋

    RăspundețiȘtergere
  2. Valeria Chertes4 martie 2020 la 13:35

    Ce frumoase sunt ghetele și cum eu sunt fan blănuri mor după blăniță.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate si eu am patit acelas lucru Nu mi s-a potrivit masura la o pereche de pantofi comandata la ei

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac mult ghetutele cu blana, foarte chic! Sa le porti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase ghetele, după ce ai publicat tu m-am uitat sa-mi iau si eu dar nu am mai gasit😭

    RăspundețiȘtergere
  6. Milea Mersinica5 martie 2020 la 10:03

    Nu am încercat dar iti spun sincer ca ti-ai ales niste ghetute superbe sa le porti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  7. grigoras titina5 martie 2020 la 11:18

    perechea de ghete de la Kappa e superbaaaa.

    RăspundețiȘtergere