OOTD: Note de albastru Bonprix

by - joi, martie 05, 2020

Unul dintre primele mele gânduri atunci când am plasat comanda Bonprix a fost să-mi găsesc geaca visurilor mele. O caut îndelungat și am impresia continuă că nu o voi găsi vreodată. Toate gecile îmi sunt fie prea mari în talie, fie prea mari la mâneci sau la umeri. Timpul nu e de partea mea, iar costurile mi se par mai mici în online, motiv pentru care aleg deseori să mă risc. Odată cu riscurile apar și surprizele, pentru că multe dintre produsele pe care le primesc sunt mai calitative decât mi-aș fi putut imagina și arată mult mai bine în realitate decât în poze.


Așa că am decis să-i dau o șansă și gecii de la Bonprix, o greacă bleomaren cu irizații, idelă pentru vremea ce tocmai s-a instalat la noi în țară.
Este o greacă superbă, cu finisaje și detalii foarte frumoase, cu toate că este o greacă aparent extrem de simplă. Mi se pare elegantă, dar sport în același timp, iar prețul ei a fost sub 100 lei, o sumă mai mult decât decentă pentru o greacă de primăvară.


Am optat pentru mărimea 36 fără să analizez ghidul de mărimi și m-am năpustit asupra ei cu nerăbdare să o probez. Din păcate nu pot spune că e sufletul pereche, dat fiind că mânecile mi se par destul de mari, la fel ca și talia. Intuiesc că mi-ar fi trebuit un 32-34 ca mărime. Ca să vă faceți o idee și mai bună, dimensiunile mele nu depășesc 70-75 cm atât la sâni, cât și în talie și la șolduri, fiind foarte subțire, cu o greutate de aproximativ 42-45 kg și 1.67 înălțime. Nu mă înțelegeți greșit! Este un model frumos, mai ales cu nuanța de albastru care prinde niște reflexii interesante în diferite unghiuri de lumină, chiar unice, însă nu e potrivită siluetei mele pentru care prefer ceva mai mulat. Pentru o graviduță sau pentru o persoană care preferă stilul ceva mai larg este perfectă.


Este confecționată dintr-un fâș relativ subțire dar este extrem de călduroasă. Dat fiind stilul ei mi-am permis s-o stilizez cu un hanorac crop relativ gros și cu blugii mei favoriți de la FemmeLuxe, pe care nu am apucat să vii arăt cum vin pe corp. Îmi plac top-urile scurte, însă le văd îmbinate doar alături de pantaloni cu talie foarte înaltă, iar aceștia mi s-au părut perfecți. Astfel a rezultat o ținută casual în multiple nuanțe de albastru, un stil pe care eu îl port mai mereu în sezonul rece și în perioadele de tranziție, atunci când nu pozez în rochii și ținute elegante.


Experiența aceasta m-a făcut să fiu mai atentă cu ceea ce achiziționez și în special să verific tabelul de mărimi și să mă măsor pentru a fi sigură că lucrurile mi se potrivesc întru tocmai. Acest lucru vi-l recomand și vouă încă o dată. Cât despre Bonprix, el rămâne unul dintre magazinele mele favorite din toate timpurile, mai ales că acum au modificat politica de transport iar coletele ajung mult mai repede, chiar și în 3-4 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, cum a fost în cazul meu.


Tot într-o nuanță de albastru închis este și fusta cu pliseuri Bonprix. Iubesc pliseurile și nu m putut rezista tentației. De data aceasta știam că-mi va fi mare pentru că cea mai mică mărime disponibilă a fost mărimea 40. Mă așteptam să fie mare peste tot, chiar și în lungime, însă este mai mult decât potrivită. Lungimea ei e midi, trei sferturi, fiind puțin mare doar în talie. Stă lejer pe șolduri, iar dacă îmi doresc să o conturez pe talie, pur și simplu adaug o curea sau o diademă (precum cea din fotografii) și am rezolvat situația.


Fustele cu pliseuri sunt foarte trendy și ușor de îmbinat pentru ținute în orice sezon. Sunt elementul acela confortabil și elegant pe care poți să-l îmbini cu un pulover, un tricou, un maieu, sau la care poți adăuga o geacă de piele sau un palton. Iar dacă vrei s-o transformi într-un articol elegant, intervii cu o pereche de pantofi. Pentru ceva mai comod, adidașii sau ghetele și botinele sunt alegerea excelentă. Iar materialul nu se şifonează și nu necesită călcare.





Vouă cum vi se pare geaca? Dar fusta?


You May Also Like

3 comments

  1. Valeria Chertes5 martie 2020 la 13:44

    Foarte frumoase ținutele tale,îți stă foarte bine in albastru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai mult imi place fusta si pulovarul. Insa recunosc că sunt o persoana foarte friguroasă asa ca mai astept putin sa vina căldură prin Craiova. 😅

    RăspundețiȘtergere
  3. Fusta este minunată,îmi plac aceste pliseuri ,dar gecuța este foarte,foarte frumoasă și te-ai asortat foarte fain ,îmi place mult cum combini aceste ținute ,ești foarte pricepută ! Referitor la pantaloni ,tot pe cei cu talia înaltă îi prefer și eu ,nu-mi plac deloc ăia cu talia joasă !Îți stă foarte bine,nu pare că este mare la mâneci ,le întorci puțin și este super ok după,să o porți sănătoasă draga mea !❤😘

    RăspundețiȘtergere