3 ani de Sweeteria, acum și în DM România! Concurs #fărăzahăr

by - vineri, aprilie 10, 2020

Prietenii noștri de la Sweeteria România, profesioniști adevărați în crearea și distribuirea de dulciuri și ingrediente sănătoase, #fărăzahăr, au împlinit frumoasa vârstă de 3 ani de când sunt activi pe piața din România. Au trecut 3 ani de când contribuie la cămara noastră sănătoasă cu energie, gustări savuroase, ideale și pentru cei care vor un stil de viață mai sănătos, o viață mai longevivă sau pentru cei care au probleme de sănătate.


La Sweeteria veți găsi cele mai savuroase ingrediente pentru răsfățul dulce al întregii familii. Astfel, pe lângă zeci de feluri de ciocolată, tablete sau bănuți, cei de la Sweeteria vă invită la o pauză sănătoasă de energie și savoare cu Dulcișor (primul îndulcitor natural fără zahăr, cu 0 indice glicemic), batoane de cereale, napolitane, chiar și dulcețuri și gemuri.
Gustul lor este unul inedit spre deosebire de produsele clasice de pe piață, neavând acea aromă sintetică și procesată care, în timp, cauzează dezechilibre importante la nivelul întregului organism.


Începând cu Ziua Îndrăgostiților, Sweeteria s-a lansat și în DM România, astfel că produsele lor sănătoase se pot găsi astăzi și pe rafturile a peste 110 drogherii DM din întreaga țară. Totodată, având în vedere situația actuală, vă puteți comanda ca de obicei tot necesarul pentru sărbători sau pentru uzul zilnic prin intermediul paginii online, unde veți găsi întreaga gamă de produse.

Bunătăți fără zahăr adăugat, de la Sweeteria

Așa cum vă spuneam anterior și după cum probabil știți cu toții, gama Sweeteria este foarte vastă.
Am savurat cu plăcere batoanele de cereale cu minerale și vitamine, cât și pe cele cu ciocolată. Batoanele de cereale sunt cele mai gustoase și totodată sunt singura formulă existentă pe piață care nu-mi provoacă dereglări digestive. Sunt foarte sățioase, motiv pentru care înlocuiesc cu succes o masă și e perfectă drept gustare între acestea. Batonul are o consistență foarte moale, astfel că poate fi consumat și de către persoanele cu probleme dentare sau dinți sensibili, lucrări etc.



Nici napolitane nu sunt mai prejos, indiferent de varianta pe care o alegi (lămâie, cacauă, zmeură etc). Cum spuneam și anterior, nici ele nu conțin zahăr adăugat și nu au acea aromă sintetică ca la napolitanele obișnuite, care mie nu-mi place deloc.


De asemenea, pe lângă bănuții de ciocolată mai găsim și o serie de fructe și semințe "sub acoperire". Sunt ideale atât ca gustare, cât și drept ingredient surpriză pentru zeci de preparate. Găsim la Sweeteria prune, migdale alune și stafide "sub acoperire", glazurate cu ciocolată neagră amăruie, cu un conținut ridicat de cacauă pură.



Nu uităm nici de Dulcișor, îndulcitorul natural care înlocuiește cu succes zahărul procesat și dăunător. Este prezent în diferite formule, pliculețe, triunghiuri sau în varianta pudră, astfel încât să alegem forma cea mai potrivită pentru îndulcirea preparatelor noastre, în mod sănătos.


Iar cele mai recente apariții din portofoliul lor sunt gemurile și dulcețurile, de care sincer nu mă așteptam să mă îndrăgostesc. Nu sunt o mare fană a dulcețurilor și a gemurilor, dar cele de la Sweeteria sunt cu adevărat deosebite. Sunt dulci-acrișoare, un echilibru perfect, și se resimte intens aroma fructelor. Acestea conțin cel puțin 60% fruct. Iar selecțiile sunt fix fructele mele favorite (zmeură, afine, mure etc.). Vi le recomand cu drag!


Și pentru că vin sărbătorile de Paște, Sweeteria a pregătit pentru una dintre voi un coș cu bunătăți pe care să le folosiți și să le serviți după bunul plac. Câștigătoarea concursului este. Felicitări! Aștept datele tale într-un mesaj privat pe pagina de Facebook sau pe email.


Voi ați încercat bunătățile Sweeteria? Care sunt preferatele voastre?


You May Also Like

5 comments

  1. Numai bunătăți la Sweeteria ,nu le-am încercat,dar sunt sigură că sunt foarte delicioase !

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări câștigătoarei!!! Super produse bune si delicioasă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc Dulcișor de ceva timp deoarece am diabet.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt produse fara zahar dar foarte bune, mie imi plac foarte mult :)

    RăspundețiȘtergere