4 situații în care te salvează reîncărcarea online a cartelei telefonice

by - marți, aprilie 07, 2020

Sunt ferm convinsă că fiecare dintre voi v-ați întrebat cel puțin o dată de ce ar trebui să vă reîncărcați cartela și de ce s-o încărcați online. În peste 90% din timp și din locurile pe unde trecem există internet. Așadar, legătura cu cei dragi, cu rețelele de socializare sau cu diferite platforme în materie de relaxare e practic asigurată. Și totuși, mai e nevoie să ne încarcăm cartela? Răspunsul este da.


În ciuda incidenței cu care se găsește astăzi internetul, există numeroase zone unde nu există Wi-Fi. Și fix atunci când nu avem credit în telefon și nici astfel de rețele Wi-Fi, se întâmplă să fie o urgență majoră pe care ar putea s-o rezolve încărcarea cartelei telefonice.

Și de ce online? Pentru că e mai simplu și mai comod, pentru că nu trebuie să te expui, nu trebuie să depui efort și pentru că este un serviciu la care poți apela 24/7 prin intermediul unei platforme de reîncărcare online Orange sau a oricărei alte rețele telefonice. 
Iată așadar 4 situații în care te salvează reîncărcarea cartelei telefonice.

4 situații în care te salvează reîncărcarea online a cartelei telefonice

1. În cazul răspândirii unei boli sau a unui virus
Așa cum e și situația actuală, reîncărcarea online a cartelei te ajută să nu te expui pe tine sau pe cei dragi, pentru simpla necesitate de reîncărcare a cartelei. Poți oricând să încarci cartela ta sau a celor dragi, cu 0 contact direct. 

2. În călătorii 
Fie că vorbim de călătorii în țară sau de cele din afara țării, nu-i recomandat niciodată să pleci la drum fără să-ți încarci cartela. În acest mod ții legătura cu persoanele și cu toate lucrurile care te interesează, astfel încât să nu te plictisești și să nu-i îngrijorezi pe cei dragi.

3. Când te muți la casă nouă 
Mutarea în casă nouă vine la început cu câteva compromisuri. Și tu te poți trezi în situația în care, la început, să nu ai internet și nicio altă formă de comunicare sau documentare. Având credit pe telefon îți poți alege opțiunea preferată și să beneficiezi de impulsuri și bonusuri care să-ți asigure o conexiune a internet, și calea de a fi la curent cu tot ceea ce te interesează. Să nu uităm că sunt zone în care internetul este foarte slab, așa că impulsurile telefonice pot fi singura cale de comunicare și singura modalitate de acces la civilizație. 


4. La școală
Orice elev sau student are cel puțin un telefon. Deși multe școli oferă în zilele noastre acces la internet, altele încă nu beneficiază de această facilitate.
Astfel, cu ajutorul beneficiilor și a serviciilor furnizate prin intermediul platformei de reîncărcare Orange, îți poți stoca online, la loc sigur, toate proiectele și informațiile necesare, urmând să le descarci și să le poți vizualiza ulterior. Poți învăța din mers sau îți poți rectifica proiectele prin intermediul dispozitivelor portabile, cu ajutorul internetului furnizat de cartelă.

Și acestea sunt doar 4 dintre multitudinea de situații în care te poate salva serviciul de reîncărcare Orange online. Pe lângă serviciul de reîncărcare Orange poți apela și pentru reîncărcarea oricărei alte cartele oferite de către operatorii din țară, oricând, oriunde și la orice oră.

Tu cum îți încarci cartela? 

You May Also Like

5 comments

  1. Interesant, o sa folosesc si eu platforma... chiar cautam ceva de genul zilele astea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Eu apelez la platforme de genul de ani buni. Mi-ar plăcea totuși să introducă mai multe metode de plată, Paypall de exemplu.

      Ștergere
  2. Eu îmi încarc în fiecare lună telefonul cu cartela de la magazin,nu am încercat niciodată prin această metodă ! Mulțumim pentru informații draga mea și o noapte liniștită !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim pentru informații.

    RăspundețiȘtergere