Ce rochii se poartă în sezonul primăvară-vară 2020


Pentru că anotimpul este din ce în ce mai blând, cu toată această autoizolare ne putem face mai mult loc în minte și curățenie în garderobă, și să ne informăm despre piesele vestimentare în tendințe, pe care să le introducem în garderoba noastră. 

La capitolul articole vestimentare am fost întotdeauna fană a rochiilor de orice tip. Scurte, midi sau lungi, rochiile sunt un obiect vestimentar extrem de feminin, elegant, dar care poate fi și confortabil în același timp. Totodată ele pot fi considerate și o parte versatilă de culoare, care nu scot în evidență culoare pielii, a părului sau chiar și formele. Iar dacă te-ai săturat de hainele groase sau de hainele mulate, care-ți acopereau corpul în totalitate și care-ți ascundeau toate formele frumoase, rochiile sunt fix articolele de care ai nevoie în această perioadă. 



Ce rochii se poartă în sezonul de primăvară-vară 2020


Nu sunt un guru al modei și nici nu putem spune că există o rețetă pur universală în ceea ce privește trendurile actuale. Depinde în fond, de preferințele personale, de stilul care ni se potrivește, de culorile, modelele și imprimeurile potrivite, care ne fac să ne simțim bine atunci când le purtăm.
Există însă o varie sumedenie de modele moderne de rochii care ne pot inspira, prin intermediul Felamo.com .


Acesta este în esență un magazin online chinezesc, cu oo vastă inspirație în materie de modă. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji dacă doriți să comandați ceva. Nu există nicio dovadă stiințifică și medicală care atestă că vă puteți îmbolnăvi de pe colete. De altfel, gândiți logic. Durează destul de mult timp până coletele ajung la destinație (30-48 zile), timp în care pachetele trec prin condiții invariabile de temperatură și mediu, ceea ce denotă imposibilitatea trării unui astfel de organism. Informați-vă mult și din surse sigure!



Revenind la capitolul rochii în tendințe, eu am găsit mai multe modele pe care mi-ar plăcea să le am în colecție. Spre exemplu, m-a atras foarte tare această rochie lungă cu imprimeu floral, prezentată mai sus. Însă sunt multe modele de rochii pe Felamo, cu astfel de imprimeuri. Totodată mai sunt și rochii mai simple sau cu imprimeu animal print sau snake print, cu forme geometrice, buline, fel și fel de modele și texturi. În esență, trebuie să găsești doar modelul care îți place și care crezi că te-ar avantaja cel mai bine.

Tu pe care o alegi?

Comentarii

Postări populare