Colorarea părului cu ajutorul Schwarzkopf Gliss Color

by - joi, aprilie 23, 2020

Bună, draga mea!
V-am prezentat în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare, noua mea schimbare în materie de colorarea părului.
Fac parte de ceva vreme din comunitatea micilor influenceri BuzzStore, unde se derulează frecvent dferite campanii de testare în urma cărora se oferă câteva produse în mod gratuit, în schimbul opiniilor personale. Așa am dat descoperit campania de testare Gliss Colour, unde am putut testa noua vopsea cu Acid Hialuronic ce presupune 0 degradare în timpul vopsirii.


  • Short story... 

Mă decolorasem în decembrie și, după ce rădăcinile decolorate rămăseseră destul de galbene, n-am vrut să-mi stresez părul foarte tare cu o nouă colorare. Așa că mi-am zis să-i dau pace cu toate că nu sunt cea mai cuminte. Am folosit între timp doar măști și șampoane colorate pentru păr blond, respectiv tratamente de regenerare, care sunt de nelipsit de pe raftul unei blonde.
Și văzând că într-un fel sau altul n-o dau la pace cu temperarea nuanțelor de galben-blond, mi-am zis că trebuie să încerc și noua vopsea care suna extrem de promițător pentru sănătatea părului. Așa că m-am înscris în campania în care am fost și acceptată de altfel și în care am testat alături de alte două prietene, noua vopsea Schwarzkopf Gliss Color, în 3 nuanțe diferite.


În mod evident gândul meu a fost cel de a uniformiza culoarea ceva mai bine sau chiar de a o deschide.
Iar astăzi vă voi povesti despre rezultatele obținute.

Colorarea părului cu noua vopsea Gliss Colour

Am optat pentru nuanța 10-2 blond rece pentru mine, iar în coletul BUZZStore am primit câte 2 cutii de vopsea pentru fiecare dintre noi.
Pentru colorare eu am folosit doar o cutie-o cutie jumătate.
Fiecare cutie conține un tub colorant, oxidant, mănuși și o mască de păr cu acid hialuronic.


Am amestecat oxidant-ul și colorantul în tub și l-am agitat bine. Apoi am început aplicarea pe părțile decolorate de păr, aflate la partea superioară, pentru a le oferi mai mult timp de acțiune și ulterior am aplicat vopsea și pe vârfuri.
Am început din față, din frunte, și mi-am dorit să evit rădăcinile. Însă în tot procesul de vopsire, părul cu vopsea a atins și rădăcinile, așa că la final am trecut cu puțină vopsea și pe ele. Așa că recomandarea mea este să începeți din partea inferioară a capului, dacă vreți să evitați rădăcinile. După ce am terminat de vopsit am înfășurat părul cu o pungă și am lăsat să acționeze 35-40 minute.


Vopseaua are o consistență cremoasă, astfel că oferă o aplicare foarte ușoară și nu se împrăștie peste tot, ca alte vopsele. Părul meu este de dimensiune medie, iar dacă până acum foloseam minim 2 cutii de vopsea la alte mărci, aici am folosit doar o cutie (plus un sfert pe care l-am pus în ultimele 10 minute).
Am observat că vopseaua nu are un miros înțepător și iritant (ci unul floral, foarte fin de oxidant) ca alte vopsele, procesul de vopsire fiind mult mai plăcut.
După ce am îndepărtat vopseaua și am spălat părul eram nerăbdătoare să văd rezultatul și textura părului, pentru că la fel cum menționam la început, această vopsea presupune că nu degradează părul.


În termeni de colorare, nuanța nu a ieșit 100% uniformă (dar mult mai deschisă sus, față de cum se observă în poza de după), cu toate că nuanțele mele de blond erau destul de deschise, dar părul a devenit ceva mai luminos și mai uniform. E oricum foarte greu să îndepărtezi acel galben rămas după decolorare fără a repeta acest proces, iar eu n-am vrut să risc să-mi degradez părul foarte tare. De menționat este și faptul că părul meu a trecut prin numeroase decolorări și vopsiri, mai ales vârfurile, rămase de la alte procese similare. De aceea nici părul nu a trecut 100% sănătos peste acest proces, vârfurile fiind foarte uscate și degradate (cam 5-10%, dar erau uscate și înainte, după cum aminteam). Totodată trebuie să mai știți că sunt și de nedespărțit de aparatele mele de stilizare pe care le folosesc constant, așa că tind să cred că sănătatea părului după colorarea cu această vopsea depinde și de numărul de procesări, de sănătatea anterioară a părului și de intervențiile de zi cu zi.



Sincer eu sunt mulțumită de culoarea obținută, de textura vopselei și de modul în care aceasta s-a aplicat. Mi se pare mult mai eficientă decât alte vopsele.

Prietenele mele au fost și mai încântate! Una dintre ele își stilizează și își vopsește părul ocazional (1-2 ori pe lună), iar cealaltă doar se vopsește ocazional și își stilizează părul doar la ocazii.
Spre deosebire de mine, ele au obținut un păr mega moale, hidratat și absolut deloc deteriorat. Culoarea a ieșit 100% uniformă, vopseaua acoperind inclusiv firele albe (fapt ce nu s-a întâmplat de fiecare dată, la vopsiri anterioare, cu alte mărci de vopsea). Nuanțele sunt vibrante, părul e strălucitor și s-a coafat cu ușurință. Așa că ele sunt foarte încântate de noua descoperire și de cadoul primit. 


Așadar, dacă doriți să vă vopsiți acasă sau vreți să faceți o schimbare în această perioadă, noi vă recomandăm această nouă vopsea care poate face miracole cu părul vostru.
Voi ați încercat-o? Ce rezultate ați obținut? 





You May Also Like

3 comments

  1. Ți-a ieșit foarte fain ,mie cam imi este frică să mă mai vopesesc după ultima dată când m-am vopsit a început să-mi cadă părul și acum și-a revenit ,dar parcă nu-mi vine să-l mai vopsesc de teamă să nu-mi mai cadă iarăși ! Îmi place cum ți-a ieșit !

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos,îmi place ce a ieșit.

    RăspundețiȘtergere