Cum să faci față transpirației excesive. Te ajută Perspirex!

by - duminică, aprilie 26, 2020

Despre transpirația excesivă care apare de nicăieri am mai vorbit de nenumărate ori. Uneori apare ca urmare a unui efort fizic intens. Alteori apare din neant, fără a face nimic special, așa cum deseori mi se întâmplă și mie.
Mai există de asemenea o boală rară în cadrul căreia transpirația excesivă și urât mirositoare limitează acțiunile sociale. 
În oricare dintre situații ne-am afla, putem observa că transpirația nu e deloc un lucru plăcut, deși apare în situații mai mult sau mai puțin obișnuite.


  • Cum facem față transpirației excesive

Indiferent de afecțiune, mereu am considerat imperios necesar să detectăm cauza, nu doar să tratăm efectul. Așadar, dacă te lupți cu o transpirație intensivă, ce debutează cu mirosuri urâte, aceasta poate fi rezultatul unor toxine în corp sau a unei boli. Un proces de detoxifiere al organismului poate reduce sau elimina această problemă, dar uneori e necesar un tratament mai complex. De aceea nu trebuie să-ți fie rușine să discuți cu un medic despre acest lucru, atunci când transpirația supărătoare persistă și revine din nou.
De asemenea trebuie să avem grijă și la alimentație, pentru că o alimentație nesănătoasă poate accentua acest efect. 


Cei mai mulți dintre noi apelează la cea mai denumită tehnică și anume cea a spalatului intensiv. Spălatul previne înmulțirea bacteriilor și ajută la îndepărtarea mirosurilor neplăcute. Cu toate acestea, studiile cercetătorilor avertizează că spălatul excesiv poate distruge bariera de protecție a pielii, ducând la iritații și la sensibilizare. 
Pe lângă acești factori și bune practici, o atenție deosebită trebuie să o avem și în alegerea antiperspirantului și/sau a deodorantului. Iar pentru mine cea mai eficientă soluție este antiperspirantul premium Perspirex. 

Cum te ajută Perspirex în lupta cu transpirația excesivă

Există o diferență majoră între deodorante și antiperspirante. Dacă deodorantul acționează asupra mirosurilor neplăcute, înlocuindu-le cu esențe parfumate, antiperspirant ul acționează asupra porilor, limitând efectiv transpirația.
Iar Perspirex, după cum aminteam și cu alte ocazii, face parte din categoria antiperspirantele premium.
Este singura soluție care a dat cu adevărat randament în cazul meu, reducând parțial sau complet transpirația și mirosurile neplăcute, în funcție de ocazie.


Perspirex conține alcool denat și trebuie utilizat seara, înainte de spălare, atunci când glandele sudoripare sunt cele mai "active".
Eficiența deodorantele Perspirex este de 3 până la 5 zile, iar utilizat pe termen lung diminuează simțitor incidența transpirației. Astfel, după o perioadă de utilizare, veți observa că în lipsa acestuia transpirația nu mai apare sau va fi cu mult diminuată, așa cum a fost cazul meu.


Perspirex este disponibil în 3 variante, Original, Strong și Confort, care acționează în funcție de specificul transpirației. Eu nu am văzut nicio diferență între ele pe pielea mea, toate acționând identic în combaterea transpirației. Însă tu poți efectua testul de pe site pentru a afla care este varianta care ți se potrivește cel mai bine. 
Totodată amintesc faptul că trebuie utilizată o cantitate foarte mică de produs și lăsat să între în piele timp de 30 secunde, maxim 1 minut. Spre deosebire de deodorantele clasice, Perspirex nu pătează hainele, astfel încât nu mai există grija petelor inestetice pe hainele favorite. 

Voi ați încercat Perspirex?


You May Also Like

2 comments