Cum sa-ti pregatesti garderoba pentru vara in 3 pasi simpli

Chiar daca ai petrecut cea mai mare parte din primavara la domiciliu, iar plimbarile prin oras sunt momente carora le duci dorul, va veni momentul in care masurile restrictive se vor ridica si vei putea reintra treptat in ritmul normal al vietii tale. Cel mai probabil, acest lucru se va intampla la jumatatea lunii mai, cand vara incepe sa isi intre in drepturi si nu trebuie sa-ti mai faci griji din cauza zilelor cu temperaturi scazute.
Drept urmare, in timp ce astepti ca perioada de izolare sa se incheie, pregateste-te pentru vara, deoarece vei avea multe de recuperat, de la clipele de relaxare sub razele soarelui pana la distractiile nocturne.

Iata cum iti pregatesti garderoba pentru vara

Avand in vedere ca a trebuit sa-ti petreci foarte mult timp la domiciliu, este important sa vezi partea plina a paharului si anume faptul ca adaptarea garderobei pentru un sezon cu temperaturi mixte, cum este primavara, nu a mai fost o grija. Ai timp suficient pentru a te pregati pentru vara si pentru a-ti adapta garderoba in mod corespunzator.

  • Ia-ti incaltari comode

Cu siguranta, in momentul in care a fost decretata starea de urgenta, inca te concentrai pe incaltari groase, deoarece temperaturile scazute nu disparusera definitiv, iar primavara inca nu isi intrase in rol. Prin urmare, tot bocancii erau alegerea principala si optai pentru o pereche de pantofi sport doar cand erai sigura ca vremea era frumoasa. Intre timp, iesirile tale au fost limitate si nu ti-ai mai facut griji in aceasta privinta. Cu toate acestea, poti incepe prin a introduce in pantofarul tau incaltari comode, deoarece vei simti nevoia sa mergi mult pe jos in perioada ce va urma starii de urgenta. Pentru siguranta ta, poti gasi incaltari comode aici si te poti echipa corespunzator pentru vara.

  • Opteaza pentru culori vesele

Timpul petrecut la domiciliu a fost dominat de stari de tensiune si de nemultumiri, toate avand aceeasi cauza, pandemia. Nu este deloc placut sa vezi la televizor doar stiri negative. Acest lucru poate avea un impact semnificativ asupra starii de spirit, care se poate manifesta inclusiv in stilul vestimentar. De aceea, este important sa inlocuiesti hainele gri si monotone cu unele vesele, pentru a-ti induce ideea de libertate si pentru a-ti recapata pofta de viata. Modul in care te imbraci are un efect benefic asupra subconstientului tau si te poate ajuta sa te simti mai bine, atat psihic, cat si fizic.

  • Innoieste garderoba

In autoizolare, a trecut o perioada considerabila de timp, in care tendintele vestimentare s-au schimbat. Prin urmare, ai nevoie sa-ti innoiesti garderoba. In plus, au fost aproape doua luni in care ai evitat cumparaturile care nu reprezentau un strict necesar si nu ai mai achizitionat haine. Asadar, incearca sa aduci un suflu nou in dressingul tau, atat cat se poate.

Aceasta perioada se va incheia la un moment dat, asa ca te poti gandi deja la zilele mai bune. Vor urma luni pline de veselie si de soare, de care trebuie sa va bucurati si tu si garderoba ta.

sursa foto: envato.com

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare