Machiaj cu produsele Farmasi Be Fit. Impresii Be Fit

by - marți, aprilie 07, 2020

Bună, dragele mele!
Cu siguranță multe dintre voi sunt familiarizate cu conceptul de MLM. Farmasi este o astfel de companie care pune la dispoziția doritorilor diferite produse cosmetice și de îngrijire, inclusiv produse pentru casă, la prețuri destul accesibile. Cei de la Farmasi România realizează și promovează periodic cataloage cu produse din care ne putem pune la curent cu noutățile apărute și cu noile produse.


Am avut ocazia recent să încerc câteva dintre produsele din noua lor gamă Be Fit și iată impresiile și rezultatul.

Noua gamă Be Fit de la Farmasi

Gama se adresează femeilor de pretutindeni, fiind o gamă completă pentru un machiaj natural, pentru femeia care face se menține în formă prin sport, pentru femeia care nu este fană a unui machiaj intens, ci a unuia sublim și delicat, pentru tinere sau adevărate doamne.



Machiaj cu Farmasi Be Fit

Pentru că am tenul deschis la culoare și pentru că știam că produsele tind mai mult spre un machiaj natural am decis să le combin cu câteva produse de zi cu zi, pe care le folosesc în mod normal, pentru a obține un rezultat pe placul meu.


Am aplicat întâi crema colorantă, o cremă cu o textură fină și lejeră. În cazul meu s-a produs o mică eroare, pentru că ambele creme colorante, deși cu ambalaj diferit, sunt în nuanța medie. Pentru tenul meu foarte deschis, nuanța nu este foarte închisă, însă are o tentă mai intensă de galben. Cu toate acestea, aplicată pe ten, nu s-a văzut o discrepanță foarte mare.
Este o cremă colorată, nu un fond de ten, motiv pentru care acoperirea este foarte mică, fiind o cremă ideală în special pentru persoanele care nu au foarte multe probleme cu tenul. Se absoarbe lejer, frumos și oferă un aspect ușor mat. Pentru că tenul meu prezinta numeroase imperfecțiuni am ales să aplic suplimentar un fond de ten cu acoperire medie, transformând crema într-o bază de machiaj.

Natural

Cu Farmasi Be Fit

Cu fond de ten și corector

Deși ar fi trebuit să mă ocup de machiajul ochilor întâi, am lăsat acest pas pe locul doi. Aici am folosit o paleta favorită de machiaj și rimelul Farmasi Be Fit. Rimelul are o pensulă cu peri deși, care oferă o acoperire perfectă dintr-un singur strat. A devenit una dintre preferatele mele, mai ales având prețul acela foarte accesibil.



Separă cu ușurință genele și oferă alungire și volum, iar prin utilizarea a două straturi am obținut gene lungi, voluminoase și de un negru intens, fără a le încarca.
Gelul de sprâncene este unul dintre cele mai lăudate produse, însă eu nu-mi fac sprâncenele, așa că va ajunge la una dintre voi.


Am continuat prin aplicarea unei pudre de contur, blush, highlighter și rujul.
Pentru blush și buze am folosit lip tint-ul be fit, o soluție multifuncțională și foarte lichidă, de tipul unui ruj lichid.
Are o consistență foarte lichidă (de tip apă), care practic se simte extrem de lejer, nu strânge pielea sau buzele, și nu se strânge în porii feței. Culoarea nu e extrem de pigmentată astfel că e foarte versatilă și poate fi ușor ajustată în funcție de intensitatea dorită.
Am aplicat pe pomeți câteva picături și pe buze două straturi.
Pe pomeți culoarea s-a menținut perfect pe parcursul zilei, însă pe buze aceasta s-a transferat puțin la consumul de alimente.


Finalul a fost urmat de spray-ul de fixare Be Fit, un spray care poate fi folosit inainte de machiaj pentru hidratare, dar și după, pentru fixare.
Este un produs favorit și ideal pentru persoanele care sunt în căutarea unui spray fixator fără parfum, deci fără miros și astfel de iritanți.
Dacă la început fondul de ten se vedea ușor cakey, după aplicarea acestuia tenul a căpătat puțină strălucire și luminozitate, iar fondul de ten a obținut un aspect mai natural și s-a așezat mai frumos.


Iar seara, după câteva ore bune (6-8 ore) am folosit în premieră și șervețelele lor umede, pentru ten și corp. Pachetul este ideal pentru călătorie și nu numai.
Șervețele sunt destul de bune și îndepărtează relativ eficient machiajul, însă din păcate, mi-au privocat o iritație în jurul ochilor. Astfel, dacă aveți un ten sau ochi foarte sensibili este bine să le evitați sau să nu insistați cu ele.


Per ansamblu produsele sunt destul de accesibile și eficiente, mai ales dacă ținem cont că ele sunt produse cosmetice universale, pentru un machiaj cât se poate de natural. Dar pot fi cu ușurință integrate în rutina obișnuită și completate cu produse de machiaj mai pigmentate, pentru a obține rezultatul dorit.

Voi ați folosit produse de la Farmasi? Dar din gama Be Fit? Ce impresii v-au lăsat?


You May Also Like

2 comments

  1. Am încercat si eu vre-o 4 produse de la Farmasi un ruj mat,un șampon cu keratina,un MassageGel si un Shower Gel și pot spune că nu m-au dezamăgit deloc,mi-au părut destul de bune .

    RăspundețiȘtergere
  2. Produse foarte bune !

    RăspundețiȘtergere