Noi achiziții de la FemmeLuxe

by - miercuri, aprilie 29, 2020

Cu toate că stau în casă și n-am mai ieșit de vreo două luni, decât cu ocazia unei înmormântări și până la facultate, înainte de toată această situație, garderoba mea crește simțitor.
Coletele internaționale circulă în continuare, la fel ca cele locale. Iar săptămâna trecută au ajuns în sfârsit SI comenzile FemmeLuxe, un pic mai greu decât de obicei, dar e de înțeles acest aspect.

Am mers pe două categorii de această dată, respectiv rochii și compleuri, de care vă voi povesti în cele ce urmează.

Noi piese în colecție de la FemmeLuxe

În primul rând am adăugat în coș două piese de loungewear. În traducerea pe care am găsit-o eu, se zice că ar fi practic compleuri pentru casă aka pijamale. Sinceră să fiu nu le consider chiar pijamale sau lucruri de stat în casă, pentru că eu personal le-aș purta fără probleme și afară.


Preferatul meu din această colecție este setul din două piese cu fir strălucitor auriu, acest compleu gri cu pantaloni lejeri și top oversized, adică lucrat foarte larg. Am optat pentru mărimea S/M și pantalonii se așează foarte bine, pe corp, foarte comod, iar topul e destul de mare. Acest fapt pe mine nu mă deranjează pentru că îl pot așeza în diferite moduri ca să mă avantajeze - pe un umăr, băgat în pantaloni în fața, băgat complet în pantaloni și tras puțin afară materialul etc.
Materialul nu e nici gros, nici subțire, și nu lasă nimic la vedere, dar e recomandat să fie purtat cu o lenjerie mai subțire, care nu lasă forma la vedere.


Același lucru se aplică și compleului albastru, care de această dată se așează mulat/lejer în partea de jos iar în partea de sus are o bluză mai largă cu cordon în talie, care poate fi ajustat în funcție de fiecare constituție în parte. Mânecile sunt lărguțe, dar au la încheietură un elastic care le așează frumos. Și de această dată vorbim de un material sintetic, relativ subțire, dar comod din punctul meu de vedere.



Practic genul acesta de compleuri imită o combinație de joggers sau colanți, cu t-shirts sau tricouri. Pot fi purtate împreună sau separat, după bunul plac.

La capitolul rochii am optat pentru două rochii midi. De fapt una e chiar maxi, dar nu mă deranjează acest aspect.
Am optat pentru rochia midi cu un umăr gol pentru că mi-a plăcut tare mult culoarea din poza de prezentare. Deși în realitate e mai mult un albastru cu subton gri, pe când în poză părea o nuanță ceva mai pastelată, consider că nuanța se potrivește cu tonul pielii mele. Rochia este de asemenea din material sintetic, ca toate celelalte piese, sie e ușor elastică și creață pe toată conformația ei. Cred că reușește destul de bine să pună corpul în valoare, fiind ideală pentru diferite ocazii.



Nici cealaltă rochie cu imprimeu tip ziar nu-mi displace. Materialul pare un pic mai grosuț și mai "alunecos", dar per ansamblu pare un material sintetic de o foarte bună calitate. Această rochie vine mulată și până în pământ, fiind potrivită pentru o ieșire obișnuită.



Consider că nu am dat greș cu aceste selecții și sper să le port și în natură cât de curând. Vouă cum vi se par? Care este alegerea voastră preferată?

You May Also Like

3 comments

  1. Foarte drăguțe hăinuțele,îmi plac alegerile tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foartefrumoase toate ,dar preferatul meu este setul din 2 piese,compleul cu fir strălucitor gri ,este superb ,îmi place foarte mult cum arată și cum îți stă ! Să te bucuri de ele dragamea ,numai lucruri minunate ți-ai luat !

    RăspundețiȘtergere