Produse de îngrijire pentru întreaga familie de la Line Agency

by - sâmbătă, aprilie 04, 2020

Bună, dragele mele!
Cei de la Line Agency România mi-au făcut un cadou bogat cu produsele de top existente pe piață în acest moment. Produsele au o formulă și un aspect interesant, iar aromele și texturile sunt la fel de speciale. Coletul parfumat cuprinde numeroase mărci celebre pe care sunt ferm convinsă că le-ați zărit și voi de-a lungul timpului. Așa că iată care sunt produsele misterioase și cred eu despre acestea. Vă puteți folosi de aceste sugestii și impresii pentru a vă adapta cadourile pentru cei dragi în perioada Paștelui și nu numai, fiind extrem de potrivite pentru doamne, domni și domnișoare.


  • BU - Body mist luxurios pentru ea

Am primit ocazia de a încerca câteva dintre cele mai recente produse lansate de către cei de la BU România.

Eu am testat spray-ul de corp sau body mist-ul BU cu vanilie și frangipani. Deși inițial mă ducea cu gândul la un miros similar celui de cocos, ei bine, el e ceva mai special. Este un spray de corp foarte dulce și floral, iar frangipani este denumirea unui arbore care face flori albe și care este considerat un parfum regal. De altfel este o aromă care se regăsește de regulă în parfumuri scumpe, așa că mă bucur că există și un astfel de produs accesibil.


Persistența acestei ape de corp este extraordinară, aceasta persistând întreaga zi, chiar și pe pielea mea. Poate fi aplicată oricând sau după duș, pentru a împrospătata pielea și pentru a-i oferi un parfum rafinat, de durată. Prietenul meu mi-a transmis că mirosul e unic și că și-ar dori să fie simțit mai des pe o femeie, pentru că acesta este parfumul care definește gingășia și rafinamentul unei femei. Te duce cu gândul la bomboane și de aceea este potrivit inclusiv pentru adolescente. În plus, formula lui este uscată, astfel încât practic nici nu se simte pe piele. Se absoarbe cu ușurință și lasă pielea catifelată și revigorată.


  • C-Thrue - Arome de primăvară pentru ea

La categoria produse de damă și primul produs care m-a atras din colet este parfumul C-Thrue Luminous Esmerald. Este un parfum accesibil care vine într-o sticlă elegantă, fiind una din gama numeroasă de arome.
Acesta are un parfum floral destul de fresh, fiind perfect pentru zilele calde. Din păcate pe pielea mea nu persistă foarte mult, însă pentru cine nu are un pH pretențios este o alegere excelentă și accesibilă.


Tot din partea celor de la C-Thrue și din aceeași linie cu parfumul menționat anterior este și deodorantul Harmony Bliss. Gama este destul de elaborată și vă oferă atât deodorante, cât și parfumuri (ape de toaletă).
Deodorantul este foarte ușor și are un parfum floral dulceag, destul de persistent. În termenii eficienței este chiar extrem de eficient. Are o persistență îndelungată, de pe-o zi pe alta. Așadar, dacă doriți un deodorant accesibil, eficient și persistent, îl puteți încerca și pe acesta.



  • Tesori d'Oriente - Produsele de îngrijire care te învăluie la duș

Din gama Tesori d'Oriente am primit gelul de dus prezent în ultima lor gamă Ayurveda. Este un gel de duș cu un miros oriental, gama fiind mult mai amplă și cuprinzând atât parfum, cât și cremă, respectiv gel de duș.
Gelul de duș curăță delicat pielea și o hidratează în același timp, învăluind-o într-un parfum ușor dulceag și misterios, care poate fi folosit atât de femei, cât și de bărbați.



  • Cadouri pentru el de la Str8 România 

Norocos a fost și partenerul meu care a primit în dar două din ultimele lansări de la Str8 România. Am fost întotdeauna fană a parfumurilor Str8 și în special al parfumurilor și deodorantelor de bărbați. Eram mai mult decât curioasă să aud impresiile sale despre cele două produse.


Deodorantul cu bilă este un deodorant chiar foarte eficient. Rezistă cu brio de pe-o zi pe alta și are un parfum fresh dar masculin în același timp. Stre8 sport a fost conceput special pentru bărbații activi, cărora să le ofere o protecție de durată împotriva transpirației.


Cât despre parfumul de corp Str8 Faith este un parfum intens masculin și persistent, cu ușoare tente florale și orientale. Este destul de persistent mai ales pe pielea masculină, destul de echilibrat și misterios în același timp, ideal pentru bărbatul de zi cu zi, omul de afaceri sau cel care vrea să iasă în evidență prin aromele pe care le poartă.



  • Masca șervețel pentru păr de la Wash&Go

Masca șervețel este o inovație de care mai auzisem la alte branduri destul de scumpe, însă nu știam că există astfel de variante și la branduri mai accesibile. 
Așa că am fost destul de curioasă să o încerc. E drept că nu am reușit s-o sigilez atât de bine și că mi se pare aparent relativ dificil de folosit. Eu am aplicat-o pe părul spălat în prealabil după care am masat cascheta astfel încât produsul să se distribuie cât mai uniform.


Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat, motiv pentru care, după cele 15 minute de acțiune am mai masat un pic părul și l-am mai lăsat 15 minute. La uscare a rezultat un păr moale și strălucitor, luminos și destul de hidratat. Am continuat însă să aplic și ulei și loțiune. Astfel, ca impresie finală pot spune că e o alternativă pentru măștile normale la cutie sau tub, în special pentru călătorii.


  • Elmiplant - Produse cosmetice pentru îngrijirea corpului 

Dacă sunteți în căutarea unei creme hidratante pentru corp și a unui lapte demachiant eficient și hrănitor, cei de la Elmiplant au soluția perfectă. 


Crema de corp este o cremă hidratantă, care are un preț accesibil și care combate eficient problemele pielii, de la piele uscată, la piele deshidratată. 
Laptele demachiant este perfect pentru un ten uscat sau pentru persoanele care caută o loțiune demachiantă care să îndepărteze delicat machiajul. Loțiunea demachiantă are o consistență groasă și totodată conține și probiotice, care hrănesc pielea și ajută la restabilirea echilibrului natural. 



Voi ați încercat aceste produse? Care v-au impresionat? 

You May Also Like

2 comments

  1. Îmi plac produsele tale ,de la Elmiplant folosesc și eu o cremă ptr.față de care sunt mulțumită de ea ,de la B.U. am un deodorant și îmi place mult cum miroase ,de la Wash&Go foloseam înainte produse ,dar de ceva timp nu am mai folosit nimica ,de la C-Thrue nu am încercat nimic,de la STR8 iarăși îmi plac produsele și sunt și persistente .Să le folosești cu plăcere draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  2. BU îmi place și mie și folosesc destul de des.

    RăspundețiȘtergere