Reîncărcarea cartelei online, pe timp de criză

by - joi, aprilie 02, 2020

Șapte din 10 oameni nu-și văd viața fără credit în telefon. Iar eu sunt una dintre ele. Deși trăim în era tehnologiei, în ciuda faptului că există mult internet gratuit prin intermediul rețelei Wifi, există și zone în care nu vei găsi o astfel de conexiune, așa că e vital să ai internet la cartelă și/sau credit, ca să fii la curent cu informațiile și activitățile de timp liber sau să menții contactul cu cei dragi.

Iar reîncărcarea cartelei vine cu aceste multiple avantaje extrem de necesare și utile, principalul fiind cel de a menține contactul telefonic sau virtual cu cei dragi. Fără cartelă viața ar fi complet alta. De aceea, minim o dată pe lună e recomandat să-ți încarci cartela telefonului.

În prezent există numeroase modalități prin care îți poți încarca telefonul. Mulți apelează la reîncărcarea clasică, la care eu n-o mai apelez de ani buni, încă din momentul în care băncile și cardurile au devenit populare. Prefer reîncărcarea online din diferite motive, prin intermediul platformelor ce oferă serviciul de încărcare online, care oferă un serviciu mai mult decât util, chiar și în aceste perioade când nu trebuie să ieșim din casă.


Recent am descoperit și un nou astfel de site de reîncărcări telefonice de unde pot solicita reîncărcare Vodafone. Acest website îți permite să-ți încarci cartela simplu și rapid, în doar doi pași - completezi datele și suma de reîncărcare, selectezi metoda de plată și achiți online, cu cardul. Tranzacțiile sunt sigure pe deplin, iar platforma este activă de peste 6 ani, fapt ce atestă experiența în domeniu. Aflați încă de la bun început ce sumă trebuie să plătiți iar de pe card vi se retrage exact suma, fără alte comisioane sau costuri ascunse.

Platforma re-incarca.ro este partener autorizat al celor mai cunoscute rețele de telefonie mobilă din România, astfel încât puteți opta și pentru reîncărcare online Orange sau Telekom, în funcție de rețeaua pe care o folosiți. Și întregul proces este gata în doar câteva secunde, de acasă sau de la birou, fie în timpul călătoriilor tale. Consider că este un serviciu foarte util pentru confortul și siguranța noastră din timpurile actuale, dar și din orice alt moment. Nu mai trebuie să te deplasezi și să apelezi la diferite centre și magazine fizice, unde costurile sunt mult mai mari pentru aceeași valoare de reîncărcare. Totodată îți poți reîncărca cartela chiar și de peste hotare, atunci când folosești în mod activ serviciul roaming.

Un alt avantaj al reîncărcării online e că nu trebuie să-ți mai bați capul cu erorile de sistem, deoarece site-ul și serverul platformei de încărcare preia comenzile în timp util și îți atribuie practic instantaneu, după plată, creditul în telefon.

Voi cum vă reîncărcați cartela telefonică? 

You May Also Like

3 comments

  1. Mulțumim pentru informație ,chiar nu știam că se poate așa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am abonament . Am stat si cu credit . Acum ai nelimitat , dar când era vremea cu 4$ era rău când rămâneau fără credit offfg. Si până sa imi iau abonament când îți era lumea mai draga pac rămâneau fără credit . Este mai bn cu abonament.

    RăspundețiȘtergere