Review pensule Makeup Rial de la 1001cosmetice.ro

by - miercuri, aprilie 15, 2020

Nu sunt make-up artist, însă orice femeie cred că are sau ar trebui să aibă cel puțin un set de pensule. Atunci când ai puțină îndemânare sau când exersezi mult, cred că poți face un machiaj pentru tine însuți foarte reușit, de efect și destul de rezistent.


În urmă cu câteva luni descopeream brand-ul Makeup Rial, un brand propriu de pensule de machiaj conceput și distribuit de 1001cosmetice.ro. Pensulele sunt din păr sintetic și se pot găsi atât în set, cât și unele bucăți de pensule individuale.
Brand-ul Makeup Rial conține inclusiv bureței de machiaj tip Beauty Blender, sub formă de picătură sau sub formă de picătură cu teșitură laterală. Prețul unui burețel este până în 20 lei, un preț foarte mic și bun pentru un burete de machiaj, iar setul de pensule cu peste 15 pensule diferite, pentru un machiaj complet, poate fi procurat sub prețul de 70 lei. 


Astfel, cu 1001cosmetice.ro și Makeup Rial, orice femeie își poate procura la un preț accesibil un set de pensule pentru începătoare și nu numai, dar și un set de pensule cu care să exerseze și să realizeze machiaje diversificate.


Merită să investești în pensule Makeup Rial?

Așa cum spuneam anterior, nu sunt profesionistă, dar îmi dau silința ca să ating un rezultat care sa mă mulțumească de fiecare dată când aplic machiajul pe față. Așa că nu consider că ai nevoie musai de pensule scumpe pentru a obține un rezultat satisfăcător.


Burețeii de machiaj pentru fondul de ten de la Makeup Rial mi se par extraordinari. Sunt deja la al doilea burețel de la acest brand, cu care alternez, însă chiar și primul își face treaba după câteva luni de utilizare.
Foloseam anterior varianta cu teșitură, iar acum am și burețelul tip picătură.
Fiind proaspăt desfăcut, mi se pare un pic mai rigid decât celălalt (poate că și din cauza faptului că e nou). 
Ce-mi place cel mai mult la acești bureței e că nu absorb mult produs și că nu schimbă gradul de acoperire. Cu ajutorul burețelului Makeup Rial pot obține un finish natural și o acoperire ridicată a imperfecțiunilor, indiferent că folosesc un fond de ten lichid sau unul cremos. De asemenea, funcționează de minune chiar și cu concealer, fie uscat, fie umed. Așa că-i recomand cu tot dragul. 


Pensulele din păr sintetic au perii foarte moi spre deosebire de alte pensule la preț similar. Astfel, nu irită deloc pleoapa și se împacă foarte bine cu produsele pudrate și chiar și cu cele cremoase. 
Sunt foarte ușor de utilizat pentru întreg machiajul feței și uniformizează frumos culorile aplicate. Aceste pensule sunt totodată și foarte ușor de curățat și de menținut, astfel că ele se vor păstra intacte chiar și după spălarea acestora. 
Un set de pensule conține tot necesarul pentru începătoare și nu numai.




Voi ați încercat pensulele și bureței Makeup Rial? Ce impresie v-au lăsat? 

You May Also Like

1 comments