7 esențiale din toate timpurile pentru igiena personală

by - duminică, mai 17, 2020

Orice persoană își are propriile esențiale. Unii sunt top fani ai cosmeticelor, alții ai parfumurilor. Pentru mine, produsele de igienă personală au fost întotdeauna totul. Bineînțeles, îmi plac cosmeticele și parfumurile, dar viața mea ar fi cu totul schimbată dacă nu aș avea câteva produse de bază, pe care să le folosesc la nevoie oricând.
Iar astăzi vorbim despre acele produse extrem de importante pentru mine, cu siguranță și pentru voi, fiind extrem de necesare pentru igiena personală. O parte din ele încă se regăsesc la Notino, la noua categorie cunoscută sub numele de drogherie.

7 esențiale din toate timpurile pentru igiena personală


1. Detergenții de haine
Pentru mine, detergenții de rufe și balsamurile au un rol extrem de important. Nu doar pentru că igiena și spălatul rufelor e un tabiet esențial, ci pentru că eu am pielea sensibilă. Și sunt inclusiv predispusă la alergii la anumite produse.
Pentru că rămăsesem fără provizii, mi-am adăugat ultima dată în coș câteva sticle de detergent și de balsam, detergenți noi, pe care nu i-am mai încercat niciodată.


Deși detergentul Perwoll este mega popular, uite că nu l-am încercat niciodată până acum. Alături de varianta pentru rufe colorate și negre, am încercat și o gamă nouă de balsam de rufe.
Detergenții își fac treaba bine, curăță și nu decolorează/afectează țesătura, și nici nu-mi provoacă alergie.
Parfumurile sunt destul de plăcute, florale predominant în cazul detergenților, și fructate în cazul balsamului.
Totuși, pe țesături, nu mi se par a fi foarte intense, lucru bun de altfel pentru cei care nu se împacă cu mirosurile puternice. Nu am ce să le reproşez.


2. Produsele de igienă intimă
V-am povestit și într-un articol anterior că o perioadă am avut probleme cu igiena intimă și că am început să-i acord o atenție specială.
Încă de atunci am descoperit produsele Lactacyd, produse acreditate medical și care, de asemenea, previn dezechilibrele, curață delicat și restabilesc un pH optim datorită prezenței de acid lactic.


Varianta pe mov o folosesc în mod obișnuit, iar în cazul unor iritații apelez la varianta pe roșu, concepută special pentru momentele în care zona intimă se confruntă cu o afecțiune/bacterie etc. M-au ajutat enorm de-a lungul timpului, așa că sunt produsele mele favorite de igienă intimă.


3. Produsele de igienă dentară
Mulți dintre voi mă vedeți deseori în fotografii zâmbind cu "jumătate" de gură. Ei bine, nu mă pot lăuda cu o dantură fantastică, având destul de multe probleme la acest capitol.
Iar când vine vorba de igienă dentară, îmi plac produsele eficiente, care nu "ard" cavitatea bucală și periuțele moi.


Produsele Lacalut mi se par destul de eficiente în acest sens, cu mici excepții la apa de gură. Nu pentru că ar fi ineficientă, ci pentru că senzația de revigorare este extrem de intensă. Personal apele de gură de la Lacalut mi se par cele mai puternice, și bineînțeles că efectul antibacterian e pe măsură. Să nu uitați însă că, pentru o igienă dentară corectă și completă e necesar să vă spălați pe dinți minim 3 minute, pe toate fațetele și să interveniți și cu o ață dentară, pe lângă apa de gură.


4. Gelurile de duș
Mereu am fost pasionată de geluri de duș. Și întotdeauna am căutat arome interesante, produse care să-mi curețe pielea genti, care să o lase catifelată și, de ce nu, chiar și parfumată.
Și una dintre cele mai cumpărate mărci de geluri și creme de duș din toate timpurile sunt cele de la Nivea.
Sunt delicate și îndeplinesc cu succes toate standardele la care sunt supuse.


Pentru voi care sunt produsele esențiale din toate timpurile?

You May Also Like

2 comments