Calea către o curățenie lucie contratimp - Produsele multifuncționale Asevi

by - joi, mai 21, 2020

Nu știu cum sunteți voi, dar eu mai de grabă aș da bir cu fugiții decât să primesc vizite pe nepusă masă. Mai bine mă fac plecată cu treabă sau lipsă de la domiciliu, atunci când se întâmplă asta.
De multe ori, casa e la propriu, întoarsă cu roatele în sus. Și mai apoi, nu se cade ca totul să nu fie la punct în astfel de situații.
Mai există totuși o șansă ca să mă pot mobiliza mai repede și să pot, cât de cât, să aranjez casa în timpi reduși atunci când vizita programată se anunță cu puțin timp înainte - soluțiile universale.


Ca la orice altă gospodină, în casa mea găsești cam de toate: de la detergent special pentru vase, pardoseli, calcar, mucegai, grăsimi etc. Și întocmai asta mă face de multe ori să mă pierd printre pași și, în consecință, pierd și timp prețios. Uneori îs cât pe ce să încurc soluțiile între ele. Mai rău e când le am la îndemână și, din cauza spațiului limitat, le confund cu cele de igienă personală. E drept, niciodată nu s-a ajuns la bun sfârșit, astfel încât să folosesc soluția de curățat pereții, în loc de cleanserul facial. Dar nici mult nu mai era.


Asta-i o altă parte bună atunci când ai un produs de curățenie universal, multifuncțional, bun la toate. Nu-ți umpli casa cu 1000 de produse în care să te încurci, care să-ți ocupe spațiu, să pierzi timp cu pregătirea fiecărei soluții în parte, a suprafețelor, să te sufoci în norul de gaze și parfum pe care le emană toate la un loc (o potențială bombă "nucleară", mai ales în spațiile închise). Și mai apoi, mai e acel timp de acțiune pe care-l are fiecare soluție la rândul ei. Sau multitudinea aia de pași, în care pui soluția la acționat, "înmoi" suprafața, degresezi primul strat de murdărie sau grăsimi, cureți, vii cu al doilea, iar cureți, clăteşti, ștergi cu laveta și usuci. Cam așa erau zilele mele până să descopăr soluțiile multifuncționale. Și tare m-am bucurat că s-a gândit cineva să inventeze așa ceva.


Iar acum mă bucur că au pășit în a mea casă noile soluții multifuncționale de la Asevi, pe care le-am testat temeinic astfel încât să revin la voi, cei/cele care ați încercat produsele lor și mi le-ați recomandat în număr cât mai mare.

Asevi multifuncțional cu acțiune triplă

Noile produse Asevi vin cu o mulțime de beneficii și au trecut fiecare test la care au fost supuse de către mine. E de menționat pentru cei care nu au avut contact până acum cu compania producătoare Pons Ro Prodcon, că a primit distincția de cea mai renumită companie în materie de produse de curățare și igienă, pentru anul 2019, fiind în vârful Topului Național al Firmelor, cu o vechime de peste 25 ani pe piața românească.


Revenind la vedetele de astăzi, Asevi multifuncțional în varianta spray și sticlă de 1l, produsele sunt adecvate pentru orice suprafață, lucru ideal pentru a nu te ameți în zeci de soluții cu funcții și acțiuni diferite. Varianta tip spray se folosește ca atare, fiind distribuită pe suprafețele în cauză, iar cealaltă de diluează 6 capace de produs la 5l de apă și se aplică cu o lavetă umedă pe toate suprafețele de gospodărie. N-ai nevoie decât de soluție practic, și o lavetă. Iar în cazuri excepționale, când vorbim de soluția la sticlă, și puțină apă.


Beneficiile dezinfectantului multifuncțional Asevi multisuprafețe

1. Acțiune multiplă
Produsele pot fi utilizate cu succes în orice încăpere și practic pe orice suprafață. Reducem astfel poluarea cu detergenți mult mai nocivi, necesitatea unor soluții multiple (care să degreseze, curețe, igienizeze și să dezinfecteze o suprafață), care deseori ocupă acel spațiu pe care nu-l prea avem la dispoziție (cum e și cazul meu). Să nu uităm că aceste produse diverse pot reacționa necorespunzător și să producă "accidente de muncă", iritații, alergii etc. folosite unele după altele. Dar cu Asevi multifuncțional am scăpat de această grijă!
Asevi multifuncțional curăță, dezinfectează și parfumează în același timp.


2. Produse sigure pentru suprafețe
Pe când alte produse au o acțiune doar bactericidă, Asevi multifuncțional are și funcție fungicidă, astfel că ajută la combaterea eficientă a virusurilor și bacteriilor, inclusiv asupra formelor de coronavirus.
Produsele au obținut certificare din partea Institutului Cantacuzino și s-a dovedit că, în ciuda acțiunii intense, nu afectează materialele pe care este aplicat. Acest lucru l-am testat și pe propria piele, când l-am aplicat în baie, pe cadă, chiuvetă, litiera pisicilor, podea și chiar și haine. Suprafețele au rămas intacte, curate și dezinfectate, fără să reprezinte un pericol pentru noi.


3. Curățare și igienizare fără timp de acțiune îndelungat și fără leșie
Dacă unele soluții trebuie lăsate la acționat un timp îndelungat, Asevi multifuncțional își face treaba în maxim câteva minute. Uneori nu e nevoie deloc de timp de acțiune, mai ales dacă vorbim de suprafețe cu o murdărie superficială sau de suprafețe care necesită doar dezinfectare. De pildă, am curățat oglinzile, litiera, mesele, dulapurile etc. imediat după ce am aplicat produsul. Nu au rămas urme sau pete și suprafețele au strălucit lună, cât ai zice "Bravo!". Nici cu petele de pe haine nu am avut probleme, inclusiv pe țesături albe, unde mă așteptam ca fondul de ten (inamicul femeilor nr. 1 în materie de pete încăpățânate) să fie o adevărată provocare.


După câteva minute de acțiune a noului Asevi am clătit hainele care au rămas lună și am șters suprafețele cu o lavetă umezită. Nici nu a trebuit să le frec până "să-mi iasă ochii". Dimpotrivă! 
Și nici nu am fost nevoită să frec, să curăț, să folosesc materiale de curățare abrazive (perii, bureți duri etc.) care ar putea ataca suprafețele. Totul a decurs simplu și rapid, dintr-o singură procedură de câteva minute.

4. Parfum fin, plăcut, neiritant
Dacă mulți dintre detergenți au un miros neplăcut sau înțepător, ceea ce nu e sigur și plăcut, mai ales când vorbim de medii cu imposibilitate de aerisire sau de persoane/animale cu probleme sau sensibilități la mirosuri, Asevi multisuprafețe are un parfum floral fin, plăcut, de o intensitate mică spre medie, fără degajări de gaze.


Produsele nu conțin clor și alcool, doi dintre cei mai întâlniți iritanți din toate timpurile. Bineînțeles, produsele conțin anumite substanțe chimice, așa că există un risc minim de iritații mai ales în cazul în care știți că nu tolerați anumite "ingrediente". Așa că înainte de a le achiziționa, recomandat ar fi să consultați și ingredientele.


Voi ați încercat noile lansări? Cum vi se par? Ce alte soluții Asevi recomandați? 

You May Also Like

1 comments