Ce costume de baie se potrivesc siluetei clepsidră

Silueta de tip clepsidră este o siluetă ideală, o siluetă de care, din păcate, nu se bucură foarte multe doamne și domnișoare. Cu toate acestea, probabil vă întrebați de ce am ales să vorbesc despre acest subiect în aceste circumstanțe. Pentru că știu că visul oricărei femei este să obțină această siluetă sau pentru că sunt numeroase doamne extrem de norocoase, care au o astfel de siluetă pe care și-o ascund sau pe care nu știu cum să o pună în valoare.

Costum de baie pentru femei, o piesă, cu imprimeu

Ce costume de baie se potrivesc siluetei clepsidră

Silueta clepsidră poate îmbrăca orice tip de costum de baie, fie că vorbim de un costum de baie din două piese, de un costum de baie dintr-o singură piesă sau un costum de baie care conține câteva elemente mai sexi sau relatic "deocheate".

Dacă nu ai o formă de tip clepsidră, Poți opta pentru un costum de baie care să vină cu aportul de volum în zonele cheie (umeri și șolduri/posterior), și cu talia conturată, care să ofere această formă ideală.

Costum de baie pentru femei, imprimeu în formă de pană, mărimi mari
Recomand așadar doamnelor și domnișoarelor care se pot lăuda cu forma corpului de tip clepsidră să opteze pentru costume de baie damă pe corp, chiar și pentru costume de baie extrem de simple care să le accentueze și să le pună în valoare forma corpului. Astfel, atenția publicului nu se va concentra asupra unor imprimeuri sau asupra detaliilor, ci asupra corpului în sine.

Un costum de baie uni, dintr-o singură piesă, va arăta de asemenea extraordinar pe o astfel de formă a corpului. Pentru persoanele cu burtică, acest costum de baie este cu atât mai potrivit, având un efect de alungire a corpului și de mascare a burții. Iar pentru persoanele care nu au un posterior generos sau umeri direct proporționali cu acesta, pot opta fără probleme pentru costumele de baie uni cu mânecă, tip tricou.

Costum de baie pentru femei, cu imprimeu, din două piese, cu perforații

Totodată, doamnele cu forma corpului de tip clepsidră care au un abdomen plat și/sau o musculatură bine lucrată în această zonă, nu ar trebui să evite costumele de baie din două piese. Ele vor evidenția extrem de frumos croiala corpului, echilibrând întreaga apariție. 
Vei găsi sugestii ideale de costume de baie pentru vara 2020 prin intermediul felamo.com , la prețuri foarte mici și accesibile pentru orice buget. 

Comentarii

Postări populare