Hidratarea și nuanțarea părului cu produsele Loncolor

by - marți, mai 12, 2020

Bună, dragile mele!
Astăzi vom vorbi despre un subiect extrem de important (cel puțin pentru mine) pe care am tot insistat de-a lungul timpului.
Un păr frumos este și unul sănătos, iar sănătatea lui se descrie prin aspectul zilnic al acestuia și prin hidratare. 

La fel ca și tenul, părul este expus la numeroși factori nocivi care-l degradează. Nu doar vopsitul, decolorarea și utilizarea aparatelor de stilizare duc la degradarea lui. Implicate în degradarea părului sunt și razele UV sau apa dură. Iar hidratarea îl ajută să fie mai suplu, îl învăluie într-un strat protector, care-l ajută să fie mai puternic, previne despicarea accentuată a firelor, ruperea firelor și căderea părului, aspectul frizzy etc.


Astfel, ori de câte ori simțim nevoia este recomandat să ne hidratăm părul cu produse dedicate. Putem de asemenea să contribuim la hidratarea și menținerea lui prin utilizarea unor măști preparate în casă. 
Dar cel mai des eu folosesc gama de îngrijire de la Loncolor, o gamă completă pentru îngrijirea acestuia, la un preț foarte accesibil. 

Gama de îngrijire Loncolor, pentru păr suplu și culori de durată 

Produsele de îngrijire Loncolor se găsesc atât în varianta pentru păr normal, cât și cea pentru păr vopsit, gama cuprinzând și două șampoane nuanțatoare pentru gri și reflexii rose.


Gama pentru păr vopsit are scopul de a oferi acel surplus de hidratare necesar părului vopsit și degradat, protejând culorile mai mult timp.
Nu se întâmplă absolut nimic dacă o utilizați și pe un păr normal, loțiunea, șamponul, balsamul, masca și uleiul fiind fără pigmenți de culoare. 
Unele șampoane nu sunt deloc hidratante, iar balsamurile nu au o acțiune atât de intensă precum gama de îngrijire Loncolor.

Loțiunea Loncolor este favorita mea din toate timpurile. Are un preț mic, poate fi aplicată oricând și hidratează părul fără să-i ofere senzația de păr gras. Uleiul de păr este destul de lichid, cu o formulă ușoară, dar ceva mai hrănitor decât loțiunea, fapt pentru care poate fi aplicat pe vârfurile uscate. Mie îmi place să le combin în proporții 1:2 (o jumătate sau o pompiță de loțiune cu 2/3 pompe de ulei) și să aplic pe părul umed, după spălare. Las amestecul să acționeze câteva minute și trec la uscarea părului cu ajutorul unui feon cu protecție termică, iar între timp, dacă mai simt nevoia de puțină hidratare, mai aplic un pic din acest amestec pentru și mai multă hidratare. Cele două produse sunt fără clătire, fiind un bust de îngrijire și hidratare.


O dată pe săptămână aplic și masca Loncolor, după folosirea șamponului și a balsamului. Masca de păr oferă de asemenea o hidratare și o protecție suplimentară și intensă a culorii. 

În caz de decolorare sau pentru menținerea unor reflexii argintii pe părul blond folosesc șamponul nuanțator cu reflexe gri. Acest șampon se ridică cu ușurință la nivelul șampoanelor nuanțatoare profesionale, având un rol hidratant. Multe dintre șampoanele nuanțatoare drugstore încercate de până acum usucă părul, ceea ce nu e benefic pentru un păr deja procesat și uscat. De asemenea, acest șampon reușește cu succes să neutralizeze galbenul pui, oferind reflexii argintii fără tentă de mov (șamponând părul gentil și masându-l doar 5 minute pe părul umed; pe păr uscat pot apărea ușoare reflexii violet care se vor duce în timpul spălării părului). Poate fi utilizat și pentru a menține reflexiile deja obținute prin vopsire.


Asemănător acționează și șamponul cu reflexii rose, care oferă nuanțe de strawberry blond sau roz pastel. Nuanța diferă în funcție de cât este de deschisă nuanța de blond, pe un blond miere ieșind un roz mai închis și mai "murdar", iar pe un blond foarte deschis un blonde rose ușor și mai vibrant. Este un șampon ideal celor care vor să-și nuanțe e părul fără să-l degradeze sau celor care au deja o nuanță de blond rose și își doresc să o mențină mai mult timp.


Așadar, după cum bine puteți observa, gama Loncolor este o gamă destul de vastă, cu produse variate pentru îngrijirea și hidratarea părului. 
Indiferent de tipul părului, nu uitați că hidratarea acestuia este un aspect extrem de important care vă poate menține părul, vă poate salva lungimea și poate contribui la sănătatea acestuia. 

You May Also Like

3 comments

  1. Produse foarte bune ,imi plac mult aceste produse ,am încercat și eu ceva de la Loncolor și chiar mi-au plăcut .

    RăspundețiȘtergere
  2. Valeria Chertes12 mai 2020 la 16:10

    Îmi plac produsele Loncolor ,și eu urmează să mă vopsesc acum cu produse de la ei.

    RăspundețiȘtergere