Kaplias - Locul unde arta și simplitatea întâlnește stilul scandinav

by - joi, mai 14, 2020


Mereu am alergat după lucruri diferite, speciale, fără să știu că unicitatea se află în lucrurile simple.
Iar lucrurile complexe pot fi dificil de integrat în decorul locuinței, mai ales dacă ne referim la ample piese de decor. Pentru unii, complexitatea lor poate cauza frustrare, iar clasicismul acestor piese des întâlnite atrage o simplă privire și nimic mai mult.


Asta pentru că de multe ori cu toții mergem după același principiu, în care căutăm să copiem lucrurile altor persoane sau tendințele. Dar fiecare din noi este unic, și la fel ar trebui să fie alegerile noastre. 

Mai știi când auzeai, că esențele intense se țin în sticluțe mici?
Iată că am învățat să mă ghidez după simplitate, dar și nou totodată, în materie de decor. Am descoperit Kaplias, locul unde arta, abstractul și/sau simplitatea întâlnesc stilul de inspirație scandinavă și nu numai.


Kaplias este un producător și distribuitor român, cu sediul în Brașov, de print-uri unicate, ce pot fi frumos înrămate și integrate pe pereții frumoși ai oricărei încăperi.
Simplitatea și unicitatea print-urilor diverse mi-a atras atenția și mi-am dorit să le integrez în colțul meu de relaxare și de inspirație.

Am primit astfel dovada că pot transforma orice încăpere într-un loc unic, liniștit, pe placul sufletului meu.
Abstractul unor print-uri lasă loc de interpretare, ceea ce atrage atenția și mai mult celor care le zăresc în drumul lor.


Îmbinarea acestor tablouri în aspectul casei mele simt că îmi accentuează starea de liniște, de inspirație și productivitatea totodată.
Print-urile sunt ideale pentru un decor non-conformist, pentru living, dormitor, saloane sau birou. Practic, poți transforma fără efort orice loc în care ai plăcerea unui decor care să-ți transmită o stare de spirit sau o emoție.

Print-urile Kaplias pot fi inclusiv dăruite cadou celor dragi, fiind trimise într-un ambalaj cochet, elegant și sigur, astfel încât beneficiarul să ia un contact special cu propria lui oază de inspirație.
Kaplias oferă posibilitatea de a comanda aceste print-uri ca atare sau alături de o ramă potrivită.


Tablourile mele au venit împachetate atent, în multe straturi de folie protectoare, semn că alegerea și expedierea tablourilor de către creatorii acestor tablouri se face cu dedicație și cu maxim de atenție. Fiecare tablou este special, la fel ca și cei la care ajung.
Și da, tablourile te pot ajuta cu ușurință să dai naștere stilului scandinav, bazat pe eleganță și mult bun gust, cât și celui romantic, celui inspirat din natură, toate presărate cu un strop de unicitate.


Așadar, dacă ești pasionat(ă) de decor interior, dacă îți dorești să transformi fotografiile tale în capturi inedite, Print-urile de la Kaplias îți vor veni în ajutor. Print-urile au un preț unic, la fel ca și ramele, iar la oricare două print-uri poți primi unul cadou, la prima comandă dacă alegi să te abonezi Newsletter.
Pe tine ce print te inspiră astăzi? 


You May Also Like

2 comments