Trendhim - Accesorii exclusiviste pentru bărbații moderni

Piața este acaparată de accesorii și articole pentru femei. Dar de ce bărbații ar fi mai prejos? Accesoriile pentru bărbați și-au găsit acum un loc unde se adună la un loc conceptele rafinate și bijuterii bărbătești pentru toate gusturile. Le găsim astăzi la Trenhim, un magazin cu origini daneze conceput de doi tineri antreprenori.


Trendhim - Accesorii exclusiviste pentru bărbații moderni

Trenhim este un magazin online care a luat ființă în 2007 din dorința de a comercializa toate accesoriile potrivite bărbatului moder, zi de zi, sau la ocazii speciale. Acesta se regăsește în peste 10 țări, cu livrare aferentă. La Trendhim accentul se pune pe calitate, pe accesorii de uz larg și pe bijuterii care se potrivesc oricărui stil, indiferent de categorie socială sau de business. 

Fiecare comandă Trendhim este atent împachetată și livrată la destinatar, astfel încât posesorul se poate bucura cât mai curând de accesoriile potrivite. La fiecare comandă se pot opta pentru cadouri la alegere, iar modelitatea de plată este cea clasică, ramburs la primirea coletului sau cu ajutorul cardului. Orice colet beneficiază de posibilitatea gratuită de retur, iar transportul are un preț unic, fiind gratuit la comenzi de peste 199 lei.


Cadouri speciale pentru bărbați, cu Trendhim

Am apelat la Trendhim pentru a-i face partenerului meu un cadou special, surpriză. M-am orientat către brățări bărbați, care sunt în modele atât de variate pentru orice stil. M-am oprit astfel la o brățară cu pietre semiprețioase alcătuită din ochi de tigru și onix, o brățară omagiu cu capul lui Buddha, una dintre cele mai cunoscute personalități spirituale. 

Ochiul de tigru este asociat unei chakre astrale care oferă purtătorului o viziune matură asupra situațiilor, îl încarcă cu optimism, energie pozitivă, noroc și bunăstare. Este de asemenea o piatră semiprețioasă asociată cu sănătatea sstemului digestiv, cardiac, endocrin etc.



Deși ochiul de tigru este recomandat pentru nativii din zodia Gemeni, Săgetător etc. , piatra este o cale de amplificare a creativității, de stăpânire a emoțiilor negative și de perseverență în plan profesional.

Brățara Trendhim este atent construită, cu o greutate ce afirmă veridicitatea pietrelor semiprețioase, bijuteria fiind elegantă în același timp. A fost un cadou surpriză care pe el l-a încântat foarte tare, fiind adeptul acestor arte spirituale. Brățara a venit într-o pungutță protectoare, iar alături de ea s-a aflat într-o cutie elegantă și un portofel inedit din oțel inoxidabil.


Portofelul Lucleon este un portofel elegant și rafinat destinat depozitării de carduri și chiar a banilor de hârtie. Interiorul este îmbrăcat într-un material catifelat care protejează cardurile și accentuează rafinamentul acestuia. El este de asemenea îmbrăcat în folie de protecție atfel încât acest cadou să fie ferit de orice probleme. 


Atât brățara cât și portofelul au venit ambalate atent într-o cutie de brand care transmite un mesaj de impact și adevărat - "Lucrurile bune se află în pachete mici". Alături de cele două accesorii am găsit și câteva bomboane, un detaliu micuț menit să ne aducă zâmbetul pe buze și dulceața pe papilele gustative, făcând experiența și mai inedită.


În concluzie, dacă sunteți în căutarea unor accesorii de top, rafinate, pentru bărbatul modern, recomandarea mea sunt accesoriile Trendhim. La Trenhim vei găsi o gamă extrem de variată de accesorii atent selecționate, care se vor transforma într-un cadou atent pentru sine sau pentru stâlpii familiei.






Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare