Evenimentul FashionUp - Cadru, ținută, noutăți

by - sâmbătă, iunie 06, 2020


FashionUp împlinește în data de 10 iunie o vârstă frumoasă de activitate de 11 ani. Pentru niciun brand nu este ușor să se mențină pe piață și să devină ceea ce eu numesc un brand "cu tradiție".


Până în prezent, Comunitatea FashionUp a avut două ediții desfasurate în mediul offline, alături de o echipa numeroasă, parteneri care au asigurat toate serviciile necesare unui astfel de eveniment, creatori de conținut și vedete. 

Cei de la FashionUp și-au propus să creeze un nou eveniment special, online şi "imaginar" (pentru moment), care să ne deconecteze de la ceea ce se întâmplă actual în lumea largă.

Provocarea FashionUp - Cadru, ținută, noutăți

A treia ediție ar fi trebuit să se desfășoare pe litoral, așa că provocarea FashionUp dorește să scoată creativitatea din mine și mă încurajează să-mi imaginez cum ar fi decurs întregul eveniment, ce ținută FashionUp aș fi purtat și cum ar fi decurs totul.

În primul rând, aș fi văzut evenimentul desfăşurându-se direct pe malul mării, în special dacă ar fi fost o zi însorită și călduroasă. Sau într-un salon de evenimente decorat migălos cu multe flori și ghirlande. Sau un cadru estival.

Îmi imaginez ca evenimentul să fi durat cel puțin 5 zile, așa, ca o mini vacanță, timp în care să descoperim lucruri noi care să ne aducă aminte pentru o eternitate de acest eveniment. Aș vedea evenimentul să se desfășoare diferit, fiecărei zi atribuindu-i un alt mini eveniment sau mai multe:

  • I-a zi: Cunoașterea tuturor invitaților și a partenerilor, degustări și meniu format din bufet suedez la prânz și cină.
  • A II-a zi: Prezentarea dedicată Comunității FashionUp. Seminar despre evoluția unui brand, relația cu clienții și partenerii. 
  • A III-a zi: Seminar despre modă. Prezentarea celor mai noi colecții. Trucuri și sfaturi pentru femeia de pretutindeni, urmat de o sesiune de workshop-uri practice și ședințe foto despre modă, machiaj. Participanții ar putea testa noi produse de machiaj apărute, să probeze piese din colecțiile FashionUp. De ce nu, să existe și o tombolă în cadrul căreia participanții să primească goodies (vouchere de cumpărături, produse de make-up și de îngrijire, sesiuni de relaxare etc.).
  • A IV-a zi: Conferință despre modă și frumusețe, la care ar putea participa creatori de modă, personalități publice, medici și artiști care să vorbească despre sănătate, în raport cu tendințele actuale. Și s-ar putea încheia cu un eveniment caritabil destinat femeilor defavorizate.
  • A V-a zi: Petrecerea aniversară a comunității FashionUp, conturată cu surprize pentru toți participanții.

Așa cum se cuvine în cadrul oricărui eveniment de amploare, nu mi-aș imagina desfășurarea acestui eveniment fără o întâmpinare călduroasă din partea membrilor fondatori ai Comunității FashionUp, care să ne ofere tuturor un badge cu numele nostru. Un badge nu este doar un simplu accesoriu, ci o modalitate de a ne cunoaște mai bine, de a memora persoanele pe care le îndrăgim și cele cu care, de ce nu, s-ar putea creea o legătură frumoasă și de lungă durată.

De altfel, fiecare tematică și fiecare prezentare ar beneficia de un cadru potrivit (o sală amenajată corespunzător). De exemplu, petrecerea de final ar putea avea loc în aer liber dacă vremea ar permite, având bineînțeles un dress code și o organizare elegantă, caldă, desprinsă din reviste.
Totodată, badge-urile ar putea fi înlocuite cu o brățară elegantă cu inițiala fiecărui participant, care să se potrivească perfect cu ținuta fiecăruia, fie cu o pereche de pantofi emblematici, personalizați cu numele fiecăruia.

Ținuta pentru evenimentul FashionUp


Așa cum spuneam și anterior, mi-ar plăcea ca cel puțin pentru seara petrecerii să existe un dress code. Dress code-ul armonizează mai frumos un eveniment de amploare și îi oferă o notă de profesionalism. Nu cred nici că ar fi greșit să visez ca petrecerea să fi fost realizată în cadrul Cazinoului de pe faleză.

Cu siguranță aș opta pe parcursul evenimentului pentru o ținută confortabilă, dar și ușor elegantă, în special pentru ziua de recunoaștere și pentru seara petrecerii aniversare. Pentru că prima impresie contează întotdeauna, nu-i așa?

  • Alegerea rochiei
Cea mai importantă piesă dintre toate mi se pare a fi articolul de bază, rochia, în cazul meu. Este un articol feminin, romantic, elegant, care mi se potrivește mănușă. 
N-aș putea renunța la preferințele mele personale și la detaliile care mi se potrivește cel mai bine - satin, pliseuri și o nuanță de verde. 
De aceea aș alege rochia Closet London, o rochie midi, cu o construcție care mângâie corpul cu finețea sa. Lungimea și construcția ei mi se par pefecte pentru seară, cât și pentru o vreme mai capricioasă.


  • Jacheta
Deși preferatele mele dintotdeauna sunt jachetele biker, aș avea nevoie de o piesă care să-mi țină de cald, care să se îmbine perfect cu rochia și care să fie totuși o alegere elegantă.
Așa că aș opta pentru paltonul Roh Boutique într-o nuanță vibrantă, pupată de soare, a cărei lungimi maxi e perfectă în raport cu lungimea rochiei și cu cerințele mele.


  • Încălțăminte
Probabil cea mai dificilă alegere dintre toate ar fi alegerea accesoriilor și alegerea perechii potrivite de încălțăminte. Dacă în mod normal n-aș putea să renunț la ghete, adidași sau balerini, ținuta aleasă impune totuși o notă de eleganță și prestanță, la care nu se cade să te încalți cu orice.
Astfel, aș încerca perechea de sandale Biggiotos Shoes Paris, culoarea, dimensiunea tocului și construcția fiind ideale pentru a completa ținuta frumos și pentru un strop de confort.
  • Accesorii
O ținută elegantă are nevoie de accesorii simple pentru a nu exagera cu proporțiile și pentru a nu o încărca. De aceea aș merge pe aceeaşi paletă cromatică precum sandalele.
Astfel, aș opta pentru clutch-ul Roberta și pentru ceasul inteligent Michael Kors.


You May Also Like

3 comments

  1. Ce frumoase sunt toate😍Nu ai cum să nu arăți minunat cu hainele acestea

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacat ca nu se mai poate tine aceasta editie - mi-ar fi placut sa te vad in ele!

    RăspundețiȘtergere