OOTD: Espadrile cu platformă de la Bonprix

by - joi, iunie 18, 2020

Bună, dragile mele!
În urmă cu puțin timp a ajuns la mine un nou colet de la Bonprix. Am așteptat zilele frumoase și relaxante să vă pot povesti despre lucrurile pe care le-am ales în ultima comandă. Și dat fiind că ieri m-am plimbat mult în aer liber și am sărbătorit alături de familie, a fost momentul potrivit să încerc și una dintre perechile minune de încălțăminte care mă așteptau cu entuziasm - perechea de espadrile cu platformă.


Le aveam de ceva timp pe wishlist, dar înainte de a vă povesti despre ele, ca de fiecare dată, să vă spun câteva lucruri despre Bonprix sau să vă reamintesc o serie de lucruri importante.

Cumpărăturile în magazinul online Bonprix

Magazinul online Bonprix are sediul în Europa, nu în România, ceea ce înseamnă că timpul de livrare a unei comenzi nu e de pe o zi pe alta, ci are o durată estimativă cuprinsă între 5-14 zile de la plasarea comenzii.


La capitolul mărimi, unele corespund, altele sunt lucrate după un tipar mai larg sau mai mic, după caz. Cea mai bună opțiune pentru a vă alege mărimea corespunzător e să vă măsurați, pentru că și dimensiunile corpului diferă (unii au talpa lucrată pătrat, alții au șoldurile mai mici sau mai mari etc.). Uneori și recenziile la produse vă pot îndruma către alegerea unei mărimi bune, dar măsurătorile sunt cea mai bună îndrumare. 


Materialele sunt de toate felurile, unele produse având un conținut de materiale prețioase sau ecologice, altele fiin din 100% poliester. Este irelevant să vă faceți iluzii cu privire la calitatea unui material așa cum o fac unii. Așa că, dacă sunteți mai pretențioase sau corpul nu vă permite purtarea unor materiale sintetice, consultați și detaliile fiecărui produs dorit în parte. Tot am văzut plângeri legate de acest aspect, dar adevărul e că nici unele branduri sau case de modă populare nu vând articole din materiale prețioase chiar și la prețuri duble față de cele de pe Bonprix. 


Espadrile cu platformă de la Bonprix 

Încălțămintea de la Bonprix mi se pare nu doar frumoasă în ansamblu, ci și foarte rezistentă. De-a lungul comenzilor și al colaborărilor mele cu ei am descoperit numeroase perechi de încălțăminte durabile care și-au meritat banii înzecit față de încălțămintea cumpărată din alte magazine. 
Și mi-am dorit mult niște platforme care să nu aibă o platformă prea ridicată și să fie comode, un lucru greu de găsit de altfel, dat fiind forma dreptunghiulară a tălpii mele și faptul că nu prea pot purta nici măcar un pic de toc fără disconfort. 
Aceste espadrile mi s-au părut perfecte ca construcție, feminine și cu o dimensiune foarte ok a platformei. 
Le-am asortat unei rochii dintr-un material mătăsos și cred că s-au îmbinat perfect și cu rucsacul din paie. 


Talpa e foarte comodă. Le-am purtat ore în șir și nu am avut deloc neplăceri sau dureri.
Glezna este îmbrăcată în cele două fâșii late de elastic, fapt ce nu lasă piciorul să se "plimbe" în papuci, ținându-l fix și neexistând acel risc să mă trezesc că-mi ies papucii din picioare. 
Restul de material este textil, mult mai comod față de o piele ecologică sau orice alt material. Însă, bata din față este foarte puțin rigidă și densă. Datorită formei rotunde din față, trebuie să recunosc că mi-au făcut mici beșicuțe după câteva ore de mers și purtare, însă e un aspect cu care mă confrunt la orice pereche de încălțăminte, exceptând-o pe cea complet închisă sau de sezon rece, pe care o iau mereu cu o mărime mai mare (bot rotund, picior dreptunghiular și piele foarte sensibilă, deci e de la sine înțeles acest aspect). Per ansamblu sunt comode și e doar o chestiune de timp până piciorul se învață cu ele. 


Nu sunt deloc grele și am foarte multă stabilitate, lucru pe care îl caut de altfel de la o pereche de încălțăminte și care e mai rar. De regulă bătăturile și beșicile de pe talpă și din călcâie sunt la ordinea zilei, motiv pentru care am început să caut mai mult încălțăminte practică și comodă. 

Astfel, espadrilele cu platformă mi se par decente, destul de comode și au și un preț accesibil. Mie îmi plac tare mult și sper să mă înțeleg cu ele pe deplin în cel mai scurt timp. Au avut și un preț foarte accesibil, cel mai accesibil din toate cele trei perechi de încălțăminte pe care le-am ales la ultima comandă și despre care urmează să vă potrivesc zilele următoare. 



Voi purtați platforme? Cum arată favoritele voastre? 


You May Also Like

6 comments

  1. Așa ceva îmi place și mie espadrile cu platformă,cu toc nu pot purta ,tot din acest motiv că-mi fac beșicuțe și vreau încălțăminte cât mai lejeră ! Se potrivește de minune cu rochia de mătase ,arățica o prințesă ! Să le porți cu plăcere draga mea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sărumâna! Daaa. Cunosc. 😪Astea au o talpă super. Sper să mă învăț cât de curând cu ele. ❤️

      Ștergere
  2. Valeria Chertes18 iunie 2020 la 14:55

    O ținută foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt tare frumoase espadrilele și imi place mult cum se văd cu rochița albă. ❤

    RăspundețiȘtergere