OOTD: Fusta midi din satin și ghetele roșii Bonprix

by - marți, iunie 23, 2020

Anul ăsta mi se pare că vremea e mai capricioasă ca niciodată.
Și dacă până acum am avut obsesia vremii calde, parcă acum tânjesc după un strop de ploaie. Dar parcă nici așa nu-i bine când am rufe pe sârmă sau când îmi doresc să ies la poze.


Parcă și uitasem cum se fac pozele în natură după ce, atâta timp, mi-am făcut pozele singură în casă.
Dar nu se putea să nu încerc măcar, să scot superbitățile de la Bonprix afară și să mă bucur de ele așa cum se cuvine. 

Dacă dațile trecute vă povesteam de câteva perechi de încălțăminte, astăzi vine rândul unor alte favorite și ultimele de altfel, din ultima comandă Bonprix. 

Fusta midi din satin și ghetele roșii Bonprix

Ghetele roșii erau pe lista de dorințe încă de astă iarnă când au apărut prima dată în portofoliu. Le-am analizat puțin și am pus ochii instant pe ele, iar gândul mi-a rămas acolo în prezent. Odată ce-mi rămâne în gând un lucru atât de mult timp era clar că trebuie să le am în colecție, dat fiind pasiunea mea din ultimii ani de a purta ghete pe repeat în orice sezon.


Sunt o pereche de ghete roșii-grena cu un imprimeu de șarpe și cu detalii decorative interesante și moderne. Am mers pe mărimea 37 ca de obicei, dar trebuie să recunosc că îmi sunt un pic mărțișoare. În lățime sunt perfecte, problema fiind ca de fiecare dată vârful rotund care nu se înțelege foarte bine cu forma pătrată a tălpii mele. Nu-mi sunt nici incomode dacă le port cu o șosetă, dar nici confortabile 100%. Cu toate astea îmi place super mult modelul și mi se pare extrem de faine pentru ținute diverse. Sunt foarte bine construite, materialul nefiind nici gros, dar nici subțire, cu alte cuvinte, o imitație de piele foarte calitativă. 


Al doilea lucru despre care a rămas să vă povestesc este fusta din satin. Ah... ador piesele din satin, după cum bine știți deja. Sunt feminine, confortabile, elegante și se simt absolut senzațional, iar fusta aceasta din satin nu face excepție. Spre surprinderea mea e o fustă midi pe care o văd purtată în zeci de moduri, nu doar la pantofi cum mi s-ar fi părut că merg alte fuste cu o astfel de lungime pe care le am în colecție. 


Am văzut modele similare și pe alte site-uri, însă prețurile sunt colosale față de oferta Bonprix. În plus am prins-o și la reduceri, iar acum e la un preț și mai mic față de cel la care am achiziționat-o eu. 
Culoarea e una frumoasă, caldă și modernă - un blush rose sau roz prăfuit nici închis, nici foarte deschis. Materialul se calcă foarte ușor și la purtare nu se șifonează cu ușurință. În talie are și un elastic gros și generos, astfel că fusta vine direct pe șolduri. M-am folosit de un artificiu (o agrafă) ca să o așez în ținută mai pe talie, îmbinând-o tot cu o rochie cu volănașe care să o pună cât mai bine în valoare.
Este o piesă care-mi place tare mult și care merge îmbinată și la tricouri simple cu o pereche de adidași.


Și, deși nu m-aș vedea locuind la casă niciodată, căsuțele din apropierea casei mi se par atât de frumos gândite și decorate, încât n-am putut să le trec cu vederea și să nu le cuprind în cadru.

Voi ce părere aveți despre piesele alese? Aveți piese de satin în colecție? Vă place să purtați ghete și în sezonul cald?





You May Also Like

3 comments

  1. Foarte frumoasă tinuta ta. Ghetele sunt superbe 😍

    RăspundețiȘtergere
  2. Ghetele sunt frumoase foc ,mi-au plăcut foarte mult de cum le-am văzut prima dată ,dar si fusta este superbă ! Să le porți cu plăcere draga mea și să te bucuri de ele !

    RăspundețiȘtergere