Totul despre tricourile FemmeLuxe

by - marți, iunie 09, 2020

Bună, dragile mele!
Chiar dacă volumul de lucru mi-a pus bețe în roate și nu mai apucat să vă povestesc ce lucruri am mai făcut în ultima perioadă și ce am mai primit, cred că tricourile de la FemmeLuxe așteptau nerăbdătoare să le scriu povestea.


Au ajuns în urmă cu circa o săptămână, de data asta prin curier, direct acasă. Nu am plătit niciun fel de taxe așa cum nu obișnuiam nici înainte, iar livrarea a durat puțin peste o săptămână.
Am optat pentru o serie de tricouri, două pentru mine și două pentru a mea soacră, modele identice, căci de ce nu?
Ceea ce a diferit la ele au fost bineînțeles mărimile, cu toate că dacă ar fi fost să o luăm de drept, cred că ar fi trebuit să fi luat aceeași mărime la toate sau să fi existat variații de mărimi mai mici.


Tricourile sunt lucrate destul de larg, oversized, tricoul alb fiind ceva mai mulat, dar totuși larg și lejer. 
Tricourile negre sunt imense, așa că al meu personal a ajuns la prietenul meu care poartă mărimea M-L. Eu știam să fi ales XS-S, dar al meu era mărimea M, iar al mamei probabil L-XL (imens).
Am mai avut piese largi, dar acestea parcă sunt un pic prea largi. Iar eu personal nu am nimic de ascuns. În plus lungimea lor este de asemenea foarte generoasă. Tricoul alb îmi vine până la bata fundului, iar cel negru îl pot considera rochiță mini, fapt pentru care i se potrivește lui de minune.


Pe tricourile albe nu am găsit inscripționată nicio etichetă sau un mesaj legat de material, așa cum nu era nici pe site. Cred că ar fi fost o informație utilă ce ar fi trebuit precizată (nu musai pentru mine). Ele se resimt a fi destul de moi la mână, cel alb mai moale puțin decât cel negru pe care e specificat faptul că e 100% bumbac. Al meu zice că cel alb ar avea un pic de sintetic în construcție după cum se simte. Cert e că sunt confortabile.


Tricourile par să aibă scrisul/imprimeul primit la cald. Au fost doar probate pentru moment, așa că n-au ajuns încă în cuva mașinii de spălat pentru a vă spune cum se comportă materialul, culorile și dacă acel imprimeu se duce cu ușurință.


Genul acesta de t shirts se potrivesc perfect persoanelor care au șoldurile sau burta mai generoase, reușind să le acopere practic fără probleme. În cazul în care nu se doresc tricouri atât de largi și mari, soluția excelentă ar fi să apelați la o mărime-două mai mici (în cazul meu am optat pentru cea mai mică mărime și tot parcă ar fi încăput în ele minim 1.5/2 din constituția mea.


Sunt tricouri casual, ceea ce înseamnă că merg de minune atât în ținute casual-sport, cât și în ținute ușor mai elegante, dar totuși comode (cum l-am îmbinat eu pe cel alb). Personal le văd și alături de o pereche de joggers sau jeans. Chiar și alături de un compleu tip loungewear, mai ales dacă acesta are topul tip vestă (în zilele mai răcoroase).
Voi ați purta tricouri oversized?


You May Also Like

2 comments