Vara la birou? Află care sunt cele mai COMODE și ELEGANTE sandale pe care le poți purta în acest sezon!

by - luni, iunie 29, 2020

Sursa foto: Pixabay.com

Deși a venit vara, poate mai ai de mers la birou o vreme până intri în vacanță. Și, pentru că este cald, mai mult ca sigur vei avea nevoie de una sau de mai multe perechi de sandale, pe care să le porți la serviciu. Între unele cu toc și cele fără, probabil că le vei alege pe cele cu talpă joasă în ideea în care sunt mai comode, însă nu este mereu așa.

Iată care sunt cele mai comode dar și cele mai chic sandale în acest sezon: 

Indiferent în ce domeniu lucrezi, încălțămintea pe care o porți trebuie să fie comodă. Și, pentru că vara te bucuri de căldură, dar te lovesti și de caniculă în anumite perioade, o pereche de sandale este mai mult decât binevenită. Când faci o alegere în acest sens însă, trebuie să ții cont de piesele vestimentare pe care le porți, pentru a le asorta perfect.

  • Sandalele cu platformă – comode și practice

Poate una dintre perechile tale preferate de sandale sunt cele cu platformă și într-adevăr nu ai cum să dai greș cu astfel de încălțări, mai ales la birou. Pe lângă faptul că au diverse modele, unele chiar elegante, acestea sunt ideale atunci când ai un job dinamic, care presupune deplasări și multă mișcare.
Sandalele cu platformă pot fi purtate atât cu rochii, cât și cu pantaloni, lăsându-ți posibilitatea să fii foarte creativă atunci când îți creezi ținuta pentru ziua următoare.

  • Sandalele fără toc din materiale de calitate

Acest tip de încălțări nu reprezintă cea mai potrivită alegere pentru o ținută de birou atunci când trebuie să fii și elegantă, dar să te simți și confortabil, însă, dacă materialul este de calitate, merită sacrificiul. Astfel, sandalele din piele, cusute impecabil, pot fi purtate la un outfit casual chic, oferindu-ți, în același timp, și mult dorita comoditate.
Poți opta și pentru cele confecționate din alte materiale, însă trebuie să fii atentă la modul în care au fost lucrate. De asemenea, ar trebui să ții cont și de culori și de faptul că este indicat să nu aibă mai mult de două nuanțe.

  • Sandalele cu toc gros sunt elegante și la modă

Dacă nu ești adepta încălțărilor joase sau poate ești minionă și simți nevoia să porți sandale înalte, dar comode, poți opta pentru cele cu toc gros. Acestea sunt la modă de ceva vreme și, la fel ca cele cu platformă, au diverse modele, potrivite tuturor stilurilor.
Atunci când te gândești să cumperi o pereche nouă de sandale cu toc gros, ai marele avantaj de a le putea alege pe cele înalte, deoarece acest tip de încălțăminte este unul dintre cele mai comode.
Indiferent de stilul tău vestimentar, vara trebuie să fii și elegantă, dar să te simți și confortabil, de aceea unul dintre tipurile de încălțăminte prezentate mai sus ți se va potrivi oricât de pretențioasă ai fi. Chiar dacă ești adepta pantalonilor, a fustelor sau a rochiilor fluide, atunci când le asortezi cu sandalele potrivite, este imposibil să nu obții acel efect WOW!

You May Also Like

0 comments