Vine vara! Noi produse de îngrijire de la Naobay și Biocart

by - miercuri, iunie 24, 2020

Dacă vara e pe drum, și corpul nostru ar trebui să fie în cea mai bună formă a să și să ne ofere mai multă încredere în noi. Iar tenul nu face excepție!
Noi produse de îngrijire sub emblema Naobay și Biocart au pătruns pe raftul meu de îngrijire astfel că, în încercarea de a-mi pregăti tenul pentru zilele însorite în care ies la plimbare sau îmi desfășor activitățile zilnice, am început să testez 4 noi produse cosmetice organice naturale dedicate tenului mixt.


Produsele Naobay de la Biocart

Produsele Naobay nu conțin parfum de sinteză, coloranți artificiali, parabeni sau conservanți, fiind cosmetice naturale pe bază de plante ce nu sunt testate pe animale. 

Produsele Naobay sunt hrănitoare și delicate cu tenul, însă în ciuda consistenței hrănitoare ele au un finish delicat care hidratează pielea dar o matifiază în același timp. Practic, aceste produse organice oferă un plus de valoare tenului pe care îl îngrijesc fără a-l "obliga" să se adapteze la o serie de ingrediente chimice ce deseori s-au dovedit a avea efecte adverse pentru ten, pe termen lung.
De menționat este și faptul că până la sfârșitul lunii puteți beneficia de oferta specială Biocart 1+1 gratis, unde la orice produs achiziționat primiți unul cadou.


Ce cosmetice naturale Naobay am testat pentru tenul mixt

După cum menționam și anterior am testat un număr de 4 produse Naobay, părerile vizavi de acestea fiind dezvăluite în cele ce urmează. Voi vorbi despre ele în ordinea în care eu le aplic în fiecare zi.
Cu toate că produsele sunt destinate îngrijirii de zi, eu le folosesc chiar și seara, ele având aceeași acțiune benefică asupra tenului meu. 

  • Apa micelară

Apa micelară are la bază extract de zmeură, ceai verde, salvie, aloe vera și lămâie, fiind o apă micelară ce îndepărtează machiajul delicat și care în același timp detoxifiază tenul prin îndepărtarea impurităților, a toxinelor și a bacteriilor. Totodată ea are și un efect iluminator, lăsând tenul proaspăt și curat. 


Este una dintre acele ape micelară "uscate" care îndepărtează machiajul fără a lăsa o peliculă grasă pe ten. Ea hidratează dar și matifiază tenul, motiv pentru care o recomand cu căldură chiar și tenului gras. Cu siguranță persoanele cu ten mixt sau gras își vor dori să scape de luciul acela inestetic dat de sebumul de grăsime în exces ieșit la suprafața pielii. Apa micelară Naobay face parte din gama de cosmetice organice cu acțiune multiplă, datorită efectului intens purifiant, al hidratării subtile, al rolului matifiant și al celui de revigorare. Se resimte în mod evident parfumul subtil de zmeură, dat de extractul natural din compoziție.


  • Crema de ochi Naobay

Dacă deseori renunțam la crema de ochi după câteva zile de la încercare, pentru că în sinea mea mi se părea că nu aduce niciun beneficiu sau nu observ nicio schimbare nici după o utilizare constantă și îndelungată, această crema m-a impresionat.
Vine cu o cantitate generoasă, într-un borcănel de sticlă cu capac de lemn (ambalaj ecologic), având la bază acid hialuronic, alge marine și extract din arborele dragonului.


Face de asemenea parte din gama acelor produse cosmetice organice cu rol detoxifiant, aceasta având rolul de a ilumina zona ochilor și de a vindeca pungile de sub ochi, cât și de a hidrata și de a oferi un efect instant de lifting. 
Este o cremă extrem de hrănitoare și cu o consistență densă însă, spre deosebire de alte creme de ochi, nu are o textură lipicioasă și nici nu încarcă zona ochilor. Conține și pigmenți fini de culoare care ajută la uniformizarea aspectului din zona ochilor și la iluminarea acesteia. 
După două săptămâni de utilizare am observat că zona ochilor e mai fermă, mai puțin inflamată și a reușit inclusiv să elimine o serie de pungi d egrăsime mai vechi pe care le aveam pe pleoapa ochiului. Nu conține parfum sintetic și nici un miros care să se resimtă. Este minunată chiar și sub machiaj, care nu se restrânge la aplicarea acestei creme ci dimpotrivă, se așează mai frumos și rezistă impecabil întreaga zi. V-o recomand cu căldură!

  • Crema hidratantă antioxidantă

Din sfera de cosmetice organice face parte și crema Naobay cu acțiune hidratantă și oxidantă. Chiar dacă se apropie perioadele cele mai călduroase din an, nu înseamnă că hidratarea trebuie să lipsească. Dimpotrivă! Și mai ales că acele cojițe inestetice din jurul nasului de care vă vorbeam de atâtea ori nu mi-au dat pace o lungă perioadă de timp.


De când folosesc această cremă nu am mai avut această problemă cu tenul deshidratat. Crema este foarte hrănitoare și totuși nu încarcă tenul, dar are și acțiune matifiantă, având control deplin asupra excesului de se un. Mi se pare că ajută la crearea efectului de a doua piele, tenul rămânând moale ca o atingere de catifea și luminos. Se resimte parfumul dat de extractele naturale din compoziție, un parfum care mă duce cu gândul la prăjituri.


Conține de asemenea extract de mușețel și trandafiri care ajută la calmarea problemelor tenului și la echilibrarea pH-ului.

  • Crema de mâini cu extract de portocale

Crema de mâini a fost o adevărată surpriză! Nu-mi plac deloc cremele de mâini grase, care lasă mâinile grase și care te limitează o perioadă îndelungată. Această cremă este total opusul, fiind o cremă foarte ușoară care se absoarbe imediat în piele, catifelează mâinile și previne sau tratează crăpăturile și usturime, lăsând pielea catifelată. Nu este lipicioasă și nu se transferă, aceasta absorbind-se complet după circa 1 minut. 


Menționez de asemenea că toate aceste produse cosmetice organice nu au avut niciun efect advers, dat fiind sensibilitatea tenului meu care cu greu acceptă o mulțime de produse de îngrijire sau cosmetice.
Totodată, pe lângă oferta 1+1din această lună, mai puteți beneficia și de o reducere de 20% la comanda voastră pe Biocart, folosind codul FLAWLESS20, datorită parteneriatului cu revista Flawless. 

Voi ați încercat produsele Naobay? Dar alte produse din portofoliul Biocart? 

You May Also Like

3 comments