Răcorire garantată cu 113 lei/lună

"- Bogdan, mie cald!
- Dezbracă-te! Dezvelește-te!" 

Cu siguranță vă amintiți reclama aceea în care o doamnă afirma clar și coincis că nu mai poate de cald. Să ne dezbrăcăm, să ne dezvelim, dar ce să mai dăm jos?

Cam așa suntem și noi de câteva zile, de când termometrele au fost date peste cap, și la interior, și la exterior. Ne tăvălim cu toții ba pe pat, cu o mână sub cearceaf și un picior atârnat pe-afară, ba pe gresie sau pe parchet, pe unde găsesc blănoșii un mediu confortabil și răcoros.


După ani la rând în care mă consideram un om cu sânge rece, mi-a venit rândul să simt tot ceea ce simte un om normal când afară sunt cel puțin 30 grade. Nici blănoșii nu par să resimtă mai bine disconfortul termic. Căldură mare, mon cher!

Pe noapte abia dacă prindem mici frânturi de somn. Ziua productivitatea "scârțâie din bălămăli". Ori așa ceva nu se mai poate! Ne trebuie soluții de-ndată!
Însă, de altfel, bugetul e redus. Dat fiind pandemia, oricine-i ceva mai responsabil în perioada asta și caută soluții cu investiții minime.


Idei de răcorire cu 113 lei

Căutând soluții cât mai accesibile am găsit câteva idei care ar putea să ne ajute:

  • Să achiziționăm un ventilator clasic și mare;
  • Să achiziționăm ventilatoare de mână;
  • Multe evantaie și să "închiriez" un vecin care să-mi facă aer;
  • Să las toate ușile și toate geamurile deschise;
  • Să ne proptim în fața frigiderului și a congelatorul deschis;
  • Să facem dușuri reci la intervale regulate de timp;
  • Să folosesc apă termală din plin;
  • Să mergem la mare sau la munte;
  • Să achiziționăm multă bere și înghețată;
  • Să achiziționăm un pachet COOL de răcorire de la E.ON. 
Dezbaterea problemei

Din toate aceste soluții, doar ultima pare a fi soluția reală la problema noastră. 

Dacă am achiziționa un ventilator clasic, probabil n-am avea unde să-l punem. Spațiul e destul de limitat. În plus, blănoșii se sperie de orice sunet și cu siguranță l-ar considera un pericol, excluzând faptul că de curiozitate și-ar putea leza mustățile sau coada. 
Și-apâi cine reușește să stea mereu tolănit cu un ventilator de mână, care are o putere mică și care-și face efectul (poate) după cel puțin o oră? 

Exclus total ideea cu vecinul și evantaiele (neavând vecini cu care să rezonăm prea des). Soțul și-ar face alte idei. 


De altfel, lăsând ușile și geamurile deschise din nou (gratis și extra), efectul e la fel de temporar. Pe deasupra mai circulă și aerul cald de afară, mirosurile de mâncare de la vecini și nu-i exlus ca vreun vecin să fie interesat de tot ce se petrece în locuință și să asculte orice sunet, ca să aibă ce povesti la alții. 

Dușurile reci nu funcționează! De altfel, apa trebuie să fie călie sau călduță pentru a evita un șoc hipotermic (asta da, ar putea avea efect, dar temporar). Lucru care de altfel s-ar putea întâmpla dacă ne-am tolăni în fața frigiderului cu ușile deschise, dar n-am încăpea toți 4 (pe lângă faptul că există riscul s-o punem obligat forțat și de un frigider nou). Și să le faci dușuri regulate și aproape reci la pisici... Cine o inventat gluma asta? 

Berea și apa termală dau randament doar temporar, la fel ca alte soluții precizate anterior. Iar asta ar însemna să cheltuim sume exorbitante pe zi și pe săptămână, dat fiind că el e mare băutor de bere, și eu mare fană de apă termală și înghețată. Efectul ar dura cel mult 10 minute la o sesiune de răcorire. Și cine poate bea atâta bere și să mănânce atâta înghețată? Cu 113 lei aș putea lua un bax-două de bere cât să țină minim 2 zile (în cel mai bun caz), 3-4 ape termale (cam o sticlă pe zi) și un bax de înghețată. 

Cât despre o vacanță la mare sau la munte care ar trebui să se petreacă la noi în țară (pentru că nu ne-am permite să plecăm cu blănoșii la drum lung), cu siguranță ar trebui să investim mult mai mult. Doar o zi la o pensiune de animale ajunge în jur la 30 lei per patruped, la care s-ar adăuga costurile noastre de drum, cazarea, masa etc. Deci mult peste buget. Mai apoi, o "vacanță" de o zi, nu poate fi numită vacanță. 

Numai bine că s-a ivit și porția de răcoreală la ofertă de la E.ON, care pare a fi cheia problemei. 


Soluția COOL de răcorire de la E.ON, cu doar 113 lei/lună

Vara-i răcoare, iarna-i cald și bine!
Cam așa ar suna pachetul E.ON COOL. Cei de la E.ON au gândit în detaliu situația și au venit cu 3 pachete de răcorire, adaptate nevoilor de pretutindeni și unui buget redus.

Iar cel mai mic pachet pornește de la 113 lei/lună rată fixă, cu zero plată în avans, aer condiționat cu tehnologie Inverter și montaj inclus. În plus, mă pot folosi de aerul condiționat și iarna, când e rece, pentru a echilibra consumul la utilități și pentru a ne bucura de același confort termic de care avem nevoie.

Așa că, pachetele de vară E.ON sunt soluția ideală și sigură să ne răcorim toți patru o lună întreagă, cât o fi vara de mare și de călduroasă.

Avantajele pachetului E.ON COOL

  • Campanie valabilă în toată țara;
  • Costuri reduse lunar și răcorire pe întreaga perioadă, fără compromisuri;
  • Instalare rapidă inclusă în pachet, în maxim 5 zile, de către un personal specializat autorizat;
  • Tehnologie Inverter de ultimă generație care limitează consumul de energie, deci și costurile la factură;
  • Tehnologie silențioasă, ideală pentru posesorii de animale, ce previne acumularea stresului și a accidentelor sau disconfortului în momentele de odihnă sau productivitate;
  • Servicii tehnice de igienizare, curățare și asistență 24/7;
  • 3 forme de plată în rate fixe și transparente, pe o perioadă contractuală de 1, 2 sau 3 ani, conform preferințelor și a necesităților;
  • 5 ani garanție. 
Tu cum te răcorești vara asta? 



Comentarii

Postări populare