Pantaloni Femmeluxe casual și casual-elegant

by - joi, octombrie 29, 2020

Când aveam 1 ani și mult timp până atunci dar și peste, până m-am mutat cu prietenul meu, mama era cea care îmi cumpăra hainele. Aveam o groază de haine largi, iar cele mai frumoase veneau din partea surorii care a avut întotdeauna gusturi mai bune.


E drept, statutul social al părinților nu le permitea mersul în mall-uri și alte magazine care aveau haine mai prestigioase. Așa se explică și faptul că nu am nicio problemă în a achiziționa și a purta haine chinezești (și cele de firmă sau de la brandurile populare de azi sunt made în China). Am dezvoltat atunci o oroare căci toate hainele erau largi, extrem de largi, și arătam ca un băț înfipt într-un sac. Mi-am zis că atunci când voi avea posibilitatea o să fug de ele cât mă țin "picioarele". Totuși, mă gândesc că nu mi-a lipsit mare lucru. Și azi sunt milioane de copiii care nu au o haină bună, curată.

În casă am rămas totuși la hainele acelea largi și comode, care nu mă deranjează. E ușor ciudat că încă mai aleg uneori haine care nu sunt întocmai mulate pe corp având în vedere că silueta nu s-a modificat prea mult, așa cum sunt și cele de azi.


Ce am cumpărat și ce am primit - pantaloni oversized de la Femmeluxe

Mai mereu am ales haine care să dea bine pe Social Media, care să mă ajute să fac un conținut cât mai frumos. Însă multe dintre ele au sfârșit prin alte părți sau stau prin valize, dulapuri. M-am gândit să iau ușor o pauză de la treaba asta și să mă orientez către lucruri la care sunt șanse să le port și să nu-mi ocupe spațiu anost.


Și am descoperit 2 perechi de trousers sau mai bine zis pantaloni lucrați larg, tip pantaloni de trening, care mi s-au părut cel puțin potriviți pentru purtat în casă. Ambele perechi sunt lucrate identic, doar culoarea diferă. Adevărul e că, deși stilul pare ca și cum ar fi pantaloni cu minim 2-3 mărimi mai mari (am luat mărimea 6UK adică XS), pentru casă și activități uzuale chiar nu mă deranjează. Pantalonii arată fix ca în poze iar materialul este unul gros, căptușit la interior, fiind moi și confortabili. Au și buzunare, ceea ce e fantastic pentru că eu am mania lor. Și sunt și generoase. 


În mintea mea n-aș fi spus că aș putea cumva ieși cu ei din casă fiind atât de mari și nefăcând sport să zici că-i pot lua la alergat sau la sală atunci când e foarte frig (eu sunt extrem de friguroasă), dar am descoperit că pot fi cumva combinați încât să se vadă frumos și pentru ieșit în aer liber (cel puțin cei bej). Sunt foarte plăcuți la purtare, în talie vin cu elastic ajustabil la interior, talia e destul de înaltă iar jos la gamba piciorului dețin iar o porțiune cu elastic ca să se așeze mai bine. I-aș vedea sincer purtați cu bodysuits sport cu mânecă lungă, cu un hanorac, etc. Cert e că sunt destul de versatil si numai buni pentru vremea rece și foarte rece.


Am lăsat acele corset dress pentru jeans în ultima perioadă. Dar am găsit și o pereche de pantaloni din imitație de piele care mi-a atras atenția și pe care am vrut s-o am. Dacă la începutul formării garderobei mele nu eram deloc de acord cu astfel de pantaloni, în prezent mi se par un must have pentru orice garderobă (bineînțeles, pentru cine îi sunt pe plac).


Aceștia n-aș spune că sunt chiar pantaloni și mai degrabă niște colanți tip pantaloni, materialul fiind ceva mai gros. Îmi place foarte mult la ei că au o talie extrem de înaltă, aproape sub sâni, și că pe picior nu lasă gamba dezgolită. Așa că-i pot purta și cu sosete și cu adidași, teniși, fără să se vadă urât. Din nou, explorându-mi preferințele vestimentare, constat că sunt potriviți și la un top mai elegant și la pulovere, haine sport, la adidași sau pantofi, rezultatul fiind unul casual-elegant.


Ce nu-mi place la ei e conformația din zona posteriorului (de jur împrejur). Eu intuiesc că acești pantaloni sunt mai de grabă potriviți pentru doamnele și domnișoarele care au un posterior generos, fiind mărișori în acea zonă (iar eu n-am ce să expun așa că se fac niște încrețituri/adunături ciudate de material sub talie. Purtați cu un palton sau un top mai lung nu se vede atât de urât, însă în rest n-aș zice că mă "cuprind" excelent. Silueta, bat-o vina! De la genunchi în jos se așează foarte bine, pe alocuri chiar slim. Iar aspectul lor nu mi se pare foarte deocheat, nefiind genul acela de imitație foarte lucioasă, tip latex, care pe mine nu mă prea încântă.

Voi ce stil preferați predominant? Slim sau larg? 

You May Also Like

3 comments

  1. Mie îmi plac hainele mai lărguțe sa mai acopere colăceii ��

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am nimic împotriva hainelor largi,nu sunt nici mare fan dar nici nu îmi displac

    RăspundețiȘtergere