Parfumuri noi de pus pe "rană"

by - duminică, octombrie 18, 2020

Nu sunt genul acela de persoană care e câștigată ușor de un parfum. Dar odată ce o esență ajunge să mă cucerească, îi rămân eternă fidel. Totuși este imposibil să nu-mi atragă atenția noile lansări în materie de parfumuri, chiar și de curiozitate, în speranța că voi găsi un nou chilipir pe care să-l adaug la colecție. Cu precădere interesul este mai mare atunci când parfumurile aparțin unor branduri care au reușit să mă impresioneze cu cel puțin un parfum pe care l-am considerat vreodată demn de colecția mea și demn de a fi iubit și purtat la infinit.

Asa că astăzi o să vorbim despre parfumuri și despre noi lansări numai bune de pus pe rană... pardon, pe wishlist, care mi-au atras atenția și pe care le gasiti bineînțeles, pe Notino.

Noua colecție de toamnă-iarnă în materie de parfumuri

Sursa foto: Notino.ro


1. Chloé Nomade Absolu de Parfum

Voi începe cu cea mai incitantă lansare dintre toate și aparent, cu un parfum preferat exact pe gustul meu.

Am descoperit în vară versiunea simplă Nomade, într-una dintre cutiuțele cu mostre de parfum Notino. A fost dragoste de la primul contact, fiind un parfum care-mi răspunde la toate cerințele. Așa că am cumpărat și varianta de 30 ml, disponibilâ la acea vreme. Pe pielea mea sofisticată persistă lejer minim 6-8 ore, iar pe haine chiar și zile în șir. 

Este un parfum de ansamblu floral, ușor pudrat în opinia mea, sofisticat și misterios, nici foarte dulce, dar nici fresh, condimentat cu mușchi de stejar ca notă de bază, ce îi oferă o ușoară alură masculină. Iar noua versiune Nomade Absolu își propune să fie mult mai intens și mai cuceritor, având ca notă de vârf davana. Așadar, dacă vă plac și vouă parfumurile ușor masculine, dar totuși feminine, parfumuri extrem de persistente, puternice și cu prestanță, noul Nomade Absolu ar putea fi și pe placul vostru.

2. Armani My Way

După ce a cucerit micile ecrane, o mostră din misteriosul Armani My Way a ajuns și la mine. 

Este un parfum destul de promițător în opinia mea, un parfum floral lemnos care nu este izbitor de dulce. Mă duce cu gândul la delicatețe, la feminitate, și consider că este un parfum ușor de purtat zi de zi.

Sursa foto: Notino.ro

Notele sale sunt din cele mai sofisticate și exotice, iar deschiderea lui cred că poate fi mai bine resimțită în sezonul rece. Mi se pare genul acela de parfum emblematic pentru toamnă, ideal la birou, in oraș sau chiar și la o ocazie specială pentru persoanele care nu-si doresc un parfum "ucigaș" (cum sunt cele de iarnă, orientale, predominant lemnoase).

La început debutul floral pare destul de puternic, dar ulterior se temperează și se resimte mirosul de tuberoză acompaniat ușor de tonuri lemnoase. Proiecția lui e medie pe pielea mea, în jur de 5-6 ore.

3. Lancôme Idôle L'Intense

Sursa foto: Notino.ro

Sora mea este o mare iubitoare de parfumuri Lancôme. Aș minți să spun că nici mie nu-mi plac parfumurile lor și că nu le consider intense, deosebite, emblematice. Niciunul dintre parfumurile lor nu m-au dezamăgit, majoritatea având pe pielea mea chiar și o persistență de 2 zile. Și după ce vechea formulă a făcut furori în întreaga lume, acum Idôle L'Intense este în centrul atenției pe micile ecrane, dar și pe lista mea de dorințe. Noul parfum pare a fi o interpretare puternică cu debut de portocală amară și mandarină sălbatică, acompaniat de miros de trandafir și tonuri lemnoase de lemn de santal și Akigalawood.

Voi ați încercat vreunul dintre aceste parfumuri? Ce parfumuri aveți pe lista de dorințe? 

You May Also Like

3 comments

  1. Mulțumim pentru recomandare ,mie îmi plac parfumurile fresh dar inca nu m-am hotărât ce sa-mi cumpăr.

    RăspundețiȘtergere
  2. Armani imi face cu ochiul.Nu stiu cum miroase dar am eu un sentiment ca ar fi pe gustul meu😁

    RăspundețiȘtergere