Soluții noi de îngrijire a casei de la Sano

by - luni, octombrie 05, 2020

 Nu știu cum e la voi, dar când credeam că vara se încheie apoteotic luându-și cu ea gândacii, muștele și toate orătăniile pământului (sunt ferm convinsă că și ele ne privesc pe noi în același mod), mi-am dat seama că m-am înșelat amarnic. E drept, nu pot spune că în ultimele luni am avut probleme cu gândacii (exceptând câțiva purici luați din iarbă sau țanțarii de care nu am scăpat nici acum), dar cunosc persoane care încă au bătăi de cap din punctul ăsta de vedere. Așa că eu m-am concentrat doar pe problemele "existențiale", pe tot ceea ce înseamnă curățenie punctuală și generală, așa cum face orice om la casa lui. N-au lipsit ture infinite de spălat rufe, vase sau de frecat aragazul și dulapurile (plăcerea mea, ironic vorbind).


Și cum este firesc sau după cum bine v-ați dat seama, astăzi vorbim despre soluții și poate chiar trucuri de curățenie, bune la casa oricui. Chiar dacă am "tras chiulul" de pe blog, nu înseamnă că n-am testat o mulțime de chestii pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi, cu toată părerea mea subiectivă, așa cum fac de obicei.

Iar două dintre cele mai întâlnite atribuții casnice le-am enumerat deja mai sus, mâna mea de ajutor fiind noile produse de la Sano apărute relativ recent pe piață. Așa că o să vorbim puțin despre ele.

Sano - Casa lună, împreună!

Sigur ați văzut deja că cei de la Sano au lansat o nouă soluție pentru curățat pardoselile și un nou degresant. Pe cele două produse le știam deja și le foloseam în formula veche, și personal nu m-au dezamăgit. Dar să vă spun cu ce se diferențiază noile soluții.

  • Degresantul Sano cu parfum de lămâie 

Degresantul este în general un produs care mie nu-mi lipsește din casă. Este un produs bun la toate, ideal pentru îndepărtarea grăsimilor și a altor depuneri care se curăță extrem de dificil. De aceea uneori ajung să-l folosesc inclusiv pe haine și țesături.

Câteva formule de degresant încercate în trecut sau concomitent cu acesta, fie aveau un miros neplăcut, fie o acțiune nu întocmai pe măsura nevoilor.



Iar cel mai bun mod de a-l testa așa cum se cuvine a fost pe aragaz (nu într-o formă foarte bună). Partea din spate nu reușesc s-o curăț în mod obișnuit mai bine de 70%, păstrându-se acele pete intense de grăsime ce nu se duc nici cu buretele de sârmă sau zeci de combinații de soluții. Am aplicat soluția Sano și am lăsat-o să acționeze în combinație cu apă caldă timp de aproximativ 5 minute, după care am frecat atât cu buretele clasic, cât și cu cel de sârmă (vorbim totuși de o condiție "destul de gravă"). Rezultatul îl vedeți și voi. L-am mai încercat și pe alte suprafețe, precum oale, dulapuri cu pete de grăsime sau fum etc. și peste tot și-a făcut treaba eficient lăsând suprafețele aproape ca noi sau chiar ca noi, dar și un miros fresh și fin de lămâie. Pe majoritatea suprafețelor nu a fost nevoie să folosesc buretele de sârmă, dat fiind acțiunea lui foarte intensă. Personal sunt extrem de mulțumită.

                  



Un minus la care mă așteptam de altfel, dat fiind formula concentrată, e faptul că nu e prea prietenos cu pielea (nu cu pielea sensibilă). Tinde să usuce pielea foarte tare, motiv pentru care recomand folosirea de mănuși (eu omit deseori acest pas căci nu îmi sunt foarte confortabile și deseori mă încurcă), în special dacă aveți o serie de leziuni chiar și superficiale. În caz contrar, o cremă bună de mâini rezolvă problema în maxim 2 zile.


  • Sano Floor Plus antiinsecticid

Nu aminteam de gândaci intamplator, căci avea să ajung și aici, la soluția pentru pardoseli patentată special împotriva gândacilor. Acesta deopotrivă nu conține pesticide, fiind mult mai prietenos față de mediul înconjurător. Iar dacă aveți copii care se joacă pe podea sau animale de companie, cu siguranță și voi sunteți în căutarea unor produse eficiente care să nu reprezinte un pericol împotriva sănătății lor. 


Repet, eu nu am avut probleme cu gândacii, deci n-aș putea să vă povestesc despre eficacitatea sa în acest sens (doar din auzite, conform cărora ar avea acțiune preventivă de stopare a infectării cu gândaci târâtori și de "alungare" a acestora). Podelele din gresie sau parchet au rămas însă curate și cu un miros foarte plăcut, fără a trebui să-mi fac griji că cei doi blănoși vor avea de suferit.

Dacă și voi le-ați încercat, aștept cu mare drag impresiile voastre. Produsele Sano se regăsesc în magazinele lor de profil, cât și în DM, Auchan, Carrefour, pe site-ul oficial Sano sau în zeci de alte magazine online. 



You May Also Like

3 comments

  1. Nu am incercat produsele lor.De curând însă am descoperit detergentul pentru pardoseala Sano cu miros de lavanda și liliac

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte ok produsele, multumesc mult pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere