Black Friday pe Notino: reduceri de 70%, cadouri, recomandări

by - marți, noiembrie 10, 2020

 Dacă aveți deja lista pregătită de cadouri pentru sărbători sau dacă aveți pe listă de dorințe o serie de produse la prețuri piperate ori lista e destul de consistentă, Black Friday este acea perioadă din an în care puteți bifa toate plăcerile și nevoile la un loc, cu un buget mai mult decât accesibil. 


Cei de la Notino v-au pregătit surprize de proporții întreaga lună cu această ocazie, iar surprizele încep cu perioada 9.11-15.11 timp în care puteți prefera de reduceri de până la 70% la o serie de produse preferate de Notino Black Friday. Dacă v-am pus deja pe "jar" și așteptați surprizele cu nerăbdare, vin și cu câteva sugestii pentru voi, atât pentru doamne, cât și pentru domni, pe care nu veți regreta dacă le veți pune în coșul de cumpărături.

Black Friday pe Notino, reduceri și recomandări pentru el și ea

Pe parcursul acestui an și chiar și în trecut am avut câteva achiziții care mi-am dorit să mi le fac cadou pentru reușitele mele sau celor dragi. Așa că nu mai e o noutate că-mi place să împărtășesc lucrurile și bune, și rele, cu voi. Și am adunat câteva recomandări pentru ambele sexe, asta în cazul în care sunt vizate împlinirea dorințelor de ambele părți.

Voi începe cu câteva idei de cadouri pentru bărbați care se vor potrivi perfect în perioada următoare.


Un cadou vast și potrivit în orice situație e reprezentat de categoria parfumurilor. Se pare că la acest capitol n-am dat niciodată greș, iar toate parfumurile alese de până acum s-au potrivit perfect chiar și cu gusturile sale mai excentrice. Și am două recomandări pentru voi. 

Dacă preferă parfumurile fresh, Versace Men Eau Fraîce e alegerea perfectă. Chiar dacă nu se înscrie în sfera parfumurilor pentru sezonul rece, acest parfum este unul cât se poate de proaspăt, fiind un parfum floral-fructat cu ușoare note lemnoase (eu personal nu prea le-am resimțit). Pe mine personal, acest parfum mă duce cu gândul la briza mării, la un lucru fin, subtil și elegant. Are o persistență și o intensitate mai îndelungată în sezonul cald. Nu uitați că și bărbații au personalitatea lor, așa că nu toți vor accepta un parfum tare, cu dimpotrivă, vor opta predominant pentru un astfel de parfum ușor, purta îl zi de zi.


Pentru cealaltă categorie de bărbați mai am câteva recomandări. Una dintre ele e Armani Stronger with you care l-a lăsat absolut fără cuvinte. Și eu ador acest parfum! Este ideal pentru sezonul rece, puternic, extrem de cuceritor, misterios și senzual, acesta făcându-se cu ușurință remarcat. De fiecare dată este întrebat ce parfum poartă și impresionează prin intermediul său. Pe pielea lui are o persistență de peste 12 ore iar mirosul este senzațional.


Ador și parfumul Uomo Signature de la Ferragamo care m-a cucerit absolut (fiind aproximativ pe aceeași linie de undă cu cel de la Armani), dar și Armani Code. Acestea sunt următoarele de pe listă.

Și puteți face surpriza și mai mare și mai frumoasă pentru că veți găsi seturi cadou complete ale parfumurilor Armani și Versace la prețuri foarte bune. 


Pentru femei vin cu recomandarea către un brand demn de încercat (pentru cine nu a făcut-o deja) - Catrice.

Nu a existat produs de la ei care să mă dezamăgească, produse fiind vegane, netestate pe animale și la un preț... de nimic.


Am și aici 3 sugestii favorite din toate timpurile. Preferatul meu este fondul de ten Catrice All Mate care în ochii mei îl "doboară" inclusiv pe vestitul Catrice HD. Le dețin pe ambele și versiunea HD o văd potrivită cu precădere tenurilor cu tendință de uscare, iar celălalt tenurilor grase sau cu tendință de îngrășare. Prețul e foarte mic, iar Catrice All Mate rămâne impecabil pe tenul meu mixt, ușor deshidratat și sensibil. Nu mi-au apărut coșulețe și nici acele cojițe deshidratate, iar de foarte puține ori am folosit doar SPF pe dedesupt. Rezistă impecabil aproximativ 8 ore fără fixare sau prime și mi se pare chiar mult mai bun față de multe produse ale brandurilor de lux.


Un alt favorit este autobronzantul Sun Lover Glow pe care obișnuiesc să-l folosesc și pe post de blush sau pudră de conturare. Are o nuanță naturală, frumoasă și culoarea este destul de pigmentată. Nici la acesta nu trebuie să folosesc o cantitate uriașă de produs și nici să-l fixez pe parcursul zilei. Are și câteva particule extrem de fine de sclipici care strălucesc ușor la lumina naturală sau la soare. Și nu costă nici măcar 25 lei iar cantitatea e uriașă, zic eu.


Nici tușul de ochi nu mi se pare de trecut cu vederea, asta dacă nu vă deranjează să lucrați cu o pensulă aproximativ de tip cariocă fixă (care nu e flexibilă). Eram total opusul până să-l descopăr și pentru prețul pe care acest tuș îl are acum mi se pare excelent. Culoarea este neagră, liniile nu le trag cu întreruperi, nu trebuie să revin și să corectez din punct de vedere al intensității. În cazul meu nici nu se transferă de pe pleoapă (uneori se mai strică codița din colțul extern, dar nu mereu). Rămâne totuși pe lista mea de produse cosmetice ieftine și bune.

Voi v-ați gândit ce produse luați de Black Friday? Ați încercat sau vă atrage ceva de pe această listă? 

You May Also Like

5 comments

  1. Voi ține cont de recomandările tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa,numai produse faine ne-ai prezentat,un fond de ten mat de la Catrice All Mate îl pun și eu le listă ,din descrierea pe care i-ai făcut-o pare super bun ,nu prea mă împac eu cu fondurile de ten ,mai mult cu pudre compacte am folosit din cauza tenului gras pe care-l am ,pentru că si fondurile de ten încercate de mine nu m-au mulțumit ,ori încă nu am găsit fondul de ten potrivit .Îmi plac produsele de pe Notino ,au și oferte mai tot timpul ,mi-am luat și eu mai multe pudre ,creme de la ei și pot spune că sunt super ,dar de la Catrice nu mi-am luat nimic .Mai vreau și un parfum bun de pe Notino ,urmăresc și eu mai tot timpul reducerile lor și săptămâna aceasta vreau să-mi dau o comandă la ei .Mulțumesc pentru recomandări draga mea !🙏❤

    RăspundețiȘtergere
  3. As avea o listuță pentru black Friday, dar cum suntem pe ultima sută de metri cu mutatul în casă nouă, bugetul se duce doar pentru casă. O sa zic pas anul acesta

    RăspundețiȘtergere