Un nou colet cu hăinuțe de la Femmeluxe

by - miercuri, noiembrie 25, 2020

 Bună, drăguțelor!

Astăzi am revenit cu o nouă recenzie privind hăinuțele de la Femmeluxe. În urmă cu circa două săptămâni mi-a mai sosit un colet cu 3 piese de la ei care mi-au atras atenția, rămânând doar să le studiez și să le probez să văd dacă mi se potrivesc și dacă piesele au fost un real succes vizavi de ceea ce se afișa în fotografii. Așa că despre asta vom vorbi astăzi.


Noi hăinuțe de la Femmeluxe 

Primul lucru care mi-a atras atenția a fost un crop top roșu ca focul, cu mâneci ușor bufante și un decolteu generos. Nu sunt o fană înrăită a unui decolteu masiv, dar cu toate acestea top-ul mi s-a părut drăguț și elegant, cu posibilitatea de a-l ajusta după bunul plac. Îmi e ușor mic și stă cam fix, însă garantat corespunde cu ceea ce se afla în poză. Poate fi așezat atât ca pe model (cum l-am pozat și eu) și se vede foarte bine, nimic exagerat aș zice, dar și normal, ca o bluză ce acoperă zonele cheie, însă nu se vede la fel de grozav. Aș zice totuși că are un preț bunicel. Materialul e relativ grosuț și cred că-l voi achiziționa și într-o mărime mai mare (am luat XS) pentru a se așeza ceva mai confortabil.


Pentru că-mi era tare dor să port o rochie și pentru că în portofoliul lor sunt multe rochii frumoase, mi s-a părut interesantă și rochița de mai jos. Imprimeul este cu adevărat de inspirație chinezească, cu dragoni, dar materialul lasă de dorit și m-a dezamăgit din acest punct de vedere. 


Este o rochie maxi dintr-un material extrem de subțire și nu are jupă ceea ce un minus grozav, căci nu poate fi purtată decât ca rochie de plajă sau poate ca rochie de noapte. Este foarte transparență și se vede totul prin ea. Noaptea sexy nu e chiar tematica pe care o petrec eu cel mai des. Știu că în alte țări sunt la mare căutare astfel de piese, dar în ceea ce mă privește o consider o piesă inutilă de material atâta timp cât totul e vizibil prin ea. Are și un șliț generos până la genunchi, fapt ce-i asigură confortul la mers, însă eu am probat-o cu o pereche de pantaloni pe dedesupt. Garantat nu își merită banii având în vedere prețul de aproximativ 100 lei, exceptând situațiile în care căutați o piesă după caracteristicile de mai sus sau dacă sunteți dispuse să-i adăugați o căptușeală.


Erau foarte multe perechi de pantaloni în program și mi-am dorit, de ce nu, să mai testez o pereche. Adevărul e că au niște pantaloni extrem de comozi și confortabili.


Am luat mărimea S la acești joggers cu imprimeu de tip ziar/scris și se așează lejer și sunt foarte confortabili. Bineînțeles, materialul e sintetic, dar știți deja că eu nu am probleme cu acest aspect. Culoarea mi se pare tare plăcută și sunt prevăzuți cu elastic atât în talie, cât și la bata din zona gleznei. Nu sunt mulați, dar nici foarte largi, iar materialul e mai subțire decât la perechile de pantaloni achiziționate anterior. Nu mă deranjează acest aspect căci nu sunt transparenți, ba chiar i-am purtat și prin casă, la cumpărături și merg și la sport (pentru cine are nevoie). Sunt o pereche de pantaloni casual care pot fi purtați în diferite situații, deci aș spune chiar că sunt versatili.


Voi ați comandat vreodată de la Femmeluxe? Ce piese v-au atras atenția? 

You May Also Like

4 comments

  1. Foarte frumoase hăinuțele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Crop topul și pantalonii imi plac mult ,nu am cumpărat niciodată de pe acest site ! Îți stă foarte bine cu roșu ,te prinde super fain ! Să le porți cu plăcere draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  3. Foartefrumoase hainutele alese de tine.Sa le porți sănătoasă 😘

    RăspundețiȘtergere