Ce cadouri să alegi de Crăciun când ești în pană de idei

by - joi, decembrie 03, 2020

Cu toată nebunia actuală, nu doar că suntem mai cumpătați la capitolul buget, dar răscolim în repetate rânduri și lista cadourilor de Crăciun. Statul în casă nu e pentru mulți o scuză, mai ales când există magazine online din care poți face achiziții pe care să le trimiți la domiciliul celor dragi. Lipsa ideilor cu un buget restrâns la dispoziție poate fi o problemă. Și chiar dacă adesea alegi cadouri din sfera clasică, cum sunt produsele de îngrijire sau cele cosmetice, nu înseamnă că vei da greș optând din nou pentru aceste categorii de cadouri. 



La urma urmei, odinioară doar copiii primeau cadouri, și atunci dulciuri. Noi înșine, omenirea, ne-am făcut acest obicei de a oferi cadouri cât mai scumpe și sofisticate chiar și fără un motiv excepțional. În orice context, persoana căreia alegi să-i oferi un cadou ar trebui să aprecieze gestul înainte de toate, iar dacă respectivul cadou mai este și practic, util, nu văd unde ar fi problema.
Despre asta vorbim astăzi, despre cadouri versatile pe care vi le puteți permite chiar și în anumite condiții, precum cele de azi. 


Ce cadouri utile să alegi de Crăciun când ești în pană de idei



Ai fi impresionat(-ă) să vezi că deși bărbați optează mai mereu pentru puțin și bun, nu e ieșit din comun să-și dezvolte obiceiul de a deveni extrem de pasionați către un sector anume. Așa e și prietenul meu - întotdeauna după calitate, nu după cantitate. Și adevărul e că de cele mai multe ori îmi place să-l răsfăț cu o serie de cadouri mai scumpe pe el, chiar și din când în când. Și sincer, începe să-i cam placă ideea de a-și face un top parfumuri bărbați mai special, cu esențe fine. Ultima achiziție, de luna trecută, a fost parfumul Valentino Uomo. Sticla m-a cucerit iremediabil așa că intuiția mi-a spus că ar fi un cadou perfect pentru Sf. Andrei și aniversarea noastră de 10 ani de când suntem împreună. 



E drept, parfumul face excepție de la regula cadourilor accesibile, dar la Notino veți găsi și pentru el idei de cadouri mai accesibile. În orice caz, nouă ni se pare a fi un clasic, un parfum care debutează pe deplin masculin, de sezon rece, și care se schimbă odată cu trecerea timpului și devine mai misterios, ușor dulceag. Aveți tot timpul din lume să verificați (dacă doriți bineînțeles) toate ofertele speciale și promoțiile actuale de pe Notino. Puteți primi și numeroase cadouri extra la achiziția unor parfumuri, precum miniaturi, poșete, borsete pentru machiaj etc.



Din sfera accesibilă voi include două produse pentru doamne, două produse încercate recent care v-ar putea atrage atenția sau pe care ea le-ar putea considera utile sau pe care poate chiar și le dorește. 

Pentru doamne nu mai e niciun secret că Bioderma deține o serie dintre cele mai populare produse de pe piață, produse dermato-cosmetice orientate spre atenuarea unor probleme și/sau spre protejarea barierei pielii. 



Recent am fost diagnosticată cu șalazion, o afecțiune oculară a cărei celei mai întâlnite rezolvări e intervenția chirurgicală. Am reușit să tratez șalazionul fără operație în proporție de 98%, printr-un tratament medical care din păcate nu se vinde în întreaga țară (am fost nevoită să-l întrerup din anumit emotive). Această afecțiune m-a făcut să renunț la o serie de practici proaste ca atingerea ochilor, scărpinarea din instinct fără a avea mâinile dezinfectate etc. Dar în același timp, până să descopăr tratamentul minune, m-am orientat și către o rutină de îngrijire a ochilor mai blândă, cu produse mai atent selecționate, fără ingrediente iritante. Apa micelară de la Bioderma și crema multifuncțională Atoderm Intensive Eye sunt în rutina mea încă de la început. 



Crema multifuncțională este concepută special pentru ochii sensibili sau cu probleme, fiind un produs cu ajutorul căruia se pot demachiat ochii, se pot hidrata, cremă care elimină disconfortul din zona ochilor, dar și o cremă ce poate fi folosită pe post de demachiant facial, cu și fără clătire. Cu alte cuvinte, mi se pare o cremă foarte versatilă, care se regăsește exclusiv la Notino, cu care ea poate avea mai multă grijă de zona ochilor, în special dacă știi că adesea întâmpină o serie de probleme. Curăță blând, hidratează, înlătură senzația de ochi uscați, mâncărimea, lăcrimarea în exces etc. 
Iar prețul mi se pare destul de bun. Nu conține parfum, iritanți etc. Cred că sunt o idee foarte bună de cadou, ca atare sau împreună, pentru o igienă a tenului cât mai sănătoasă. 



Iar în cele din urmă, ultima idee de cadou și cea mai clasică dintre toate, ar fi un gel de duș de la Nivea, pe care-l puteți asocia cu o cremă, un balsam de buze, o loțiune micelară etc. 
Încă de la apariția acestei game și a furori lor pe care le-a făcut în online mi-am dorit nespus de mult s-o testez. Zis și făcut! Gelul de duș are o textură fină, plăcută, revigorantă, cu miros fresh de pepene roșu și mentă. Curăță pielea foarte delicat și o lasă ușor parfumată, cu o senzație aparte de prospețime. Și știm că femeile au o tendință în a-și face colecție chiar și din gelurile de duș. Așa că poate fi o alegere perfectă pentru un buget redus. 



Voi ați decis ce cadouri veți lua pentru cei dragi de sărbători? 



You May Also Like

2 comments