Primul #secretsanta alături de Bloggerite România

by - luni, decembrie 21, 2020

Hello, fete dragi!

Postarea de astăzi este una cu totul și cu totul specială, despre sărbătorile ce se apropie cu pași mai repezi ca niciodată si despre oameni dragi. 



În urmă cu câteva săptămâni, m-am organizat alături de câteva fete frumoase să dăm startul unui schimb secret de cadouri de Crăciun. Ideea mi se pare una formidabilă, bucuria fiind și mai mare având în vedere că vine de la o persoană care se străduie din răsputeri să facă un cadou frumos și pune suflet în lucrurile pe care le alege.

Sinceră să fiu, auzind pricipalele preferințe ale Roxanei, mi-am dorit nespus de mult să fiu al ei Moș Secret (dorințele sale mi s-au părut atât de faine încât aveam în minte exact cadourile cu care s-o surprind), însă nu am fost dezamăgită să aflu că avea să fiu moșul Oanei Alexandru (un om de suflet care mi-a fost alături în momente extrem de grele, pe care o admir și o respect nespus de mult). Ca să vedeți cât de mică este soarta, cadoul Roxanei a ajuns la minei, cadoul meu la Oana, iar cadoul Oanei la Roxana. Ce mică e soarta...!


Ce mi-a adus Moș Crăciun Secret

Moșul a fost extrem de generos și parcă m-a citit ca-n palmă, pentru că n-am oferit indicații riguroase și parcă într-un fel am fost o enigmă pentru a-l meu Moș. Dar m-a nimerit de minune!


Din cadou a făcut parte o față de pernă pufoasă și călduroasă (care e deja iubită și răsfățată de blănoși, de mine, de a-l meu suflet pereche), o pereche de căști pufoase numai bune pentru vremea de afară, de care s-a îndrăgostit Tina la prima vedere (și pe care era să mi le fure, la propriu), cosmetice Melkior și un fond de ten (aici m-a atins la suflet, fiind chiar în "până" de fonduri de ten la colecție) și o carte numai bună de citit de Sărbători. 




Pentru mine gestul e cel mai important și mă bucur nespus de mult de cele primite, fiind extrem de recunoscătoare de eforturile Roxanei. 

Și celelalte fete sunt ferm convinsă că au primit numai bunătăți de la Moșul lor, iar dacă sunteți curioși le puteți verifica paginile pentru a vedea ce bunătăți au primit. 

Voi ați participat până acum la Secret Sânta? Cum a fost experiența voastră? 

You May Also Like

3 comments

  1. Felicitări fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumossss ! Nu am participat niciodată la un așa moș ,dar este ceva foarte fain .Să te bucuri de tot ce ai primit draga mea si să le folosești cu mare drag !

    RăspundețiȘtergere