Ținute de iarnă de la Bonprix

by - luni, decembrie 14, 2020

 În ultimii ani, luna Decembrie a venit de fiecare dată cu provocări la noi în familie (deloc plăcute), mai ales în ultimii 3 ani - umblat prin doctori cu noi, dar și cu pisicuțele, multă agitație, pregătiri etc.


Totuși, mă bucur că pe alocuri mai sunt și vești bune, iar una dintre cele mai bune a venit chiar de la Bonprix. Eu și Bonprix avem o afinitate aparte și o "relație" de lungă durată, atât ca și colaborator, cât și drept client (la urma urmei, în spatele oricărei colaborări de succes se va afla un viitor client). Dacă ții cont de câteva elemente de bază nu ai cum să dai greș (material, mărime/măsurători, analiză de preț etc.). De data asta, bună veste mă anunța că frumoasa noastră colaborare se întărește pe viitor și că va fi mult mai frecventă ca până acum, deci voi putea încerca mai des selecții care îmi atrag atenția și să mă bucur de ele. Am simțit nevoia să împărtășesc bucuria asta cu voi, o dovadă că atunci când ești perseverent și pui pasiune, rezultatele se vor vedea negreșit.

Dar până vin zile mai bune vreau să vă povestesc despre cea mai recentă comandă, o comandă care a ajuns pe repede înainte în câteva zile și care de asemenea, a fost mai mult decât așteptată cu sufletul la gură.

Ținute pentru sezonul rece de la Bonprix

Mi-am dorit să-mi aleg niște piese de care să mă pot bucura pe deplin în sezonul aflat în desfășurare așa că am sfârșit prin a alege 3 piese cheie - o geacă, un pulover și o pereche de ghetuțe. Erau foarte multe reduceri în perioada în care am plasat eu comanda, dar acestea au fost piesele la care am simțit acea dragoste la prima vedere, așa că am știut că trebuie să fie ale mele.


  • Geaca animal print

De-a lungul anilor mi-am construit o bogată colecție de geci biker (preferatele mele). Doar câteva nuanțe îmi mai lipsesc. Dar alegerea unei geci pentru sezonul rece, exact pe gustul meu, a fost dintotdeauna o adevărată provocare. Bineînțeles, dificultatea alegerii depinde și de gusturi, dar în cazul meu depinde cu precădere de mărime, căci sunt un pui de om micuț. Geca cu imprimeu leopard sau animal print o aveam pe wishlist încă de anul trecut, iar dacă atunci am ezitat, de data asta mi s-a părut alegerea cea mai bună. 


Este o geacă de fâș nici subțire, dar nici extrem de groasă, chiar perfectă pentru vremea la mijloc de decembrie cu un pulover gros pe dedesupt, eventual o bluziță extra/tricou și o bustieră termică (așa cum o port eu de fel). E confortabilă, călduroasă și tare frumoasă, cu un design modern. Eu am ales mărimea 32 pentru 1.65 înălțime și aproximativ 40-43 kg. Se așează foarte bine, la mâneci fiind perfectă ca lungime, iar în talie e ușor lejeră, dar nici exagerat de mare cum pățesc cu alte geci. O voi purta până nu se va mai putea (adică până vor fi multe grade cu minus probabil, dar și la primăvară, în toamna/iarna următoare).


  • Ghete din tricot cu piele ecologică întoarsă

De la reduceri am luat un singur lucru, această pereche de cizme scurte cu inserții elastice tip tricot în partea gleznei și înveliș catifelat în rest (un fel de imitație de piele întoarsă, un material catifelat).


Mi s-au părut foarte interesante și știu că modelul este foarte popular de o vreme încoace. Am luat mărimea 37 dar am realizat că un 36 ar fi fost mai potrivit ( vina îmi aparține, căci n-am stat să analizez prea mult această alegere; majoritatea perechilor mele de încălțăminte închisă sunt 36 și mi se potrivesc perfect). Le port adesea cu șosete groase și parcă ar mai merge o bucățică extra de picior.

Trecând de acest aspect, ghetuțele sunt extrem de confortabile și silențioase, stabile, ideale pentru plimbări scurte și drumuri lungi. Sistemul de încălțare este și el foarte practic, pentru că nu trebuie decât să bag piciorul în papuc și pot ieși pe stradă.


Merg perfect cu geacă de care vă povesteam anterior, cu pantalonii de piele dar și în zeci de alte combinații. 

  • Pulover lung cu aspect tricotat 

De foarte mult timp îmi doresc o paturică din aceea cu tricot supradimensionat. Se găsește foarte greu, dar nici prețul ei nu e întocmai mic. 


Mi-am mai dorit însă și un astfel de pulover, iar acest pulover lung este câtuși de puțin lucrat în ideea a ceea ce am eu în minte. Iar culoarea este absolut superbă, un albastru pastel (afectat pe alocuri de filtrele de editare). Nu aveam această nuanță în colecție, iar acest lucru m-a făcut și mai mult să mi-l doresc. Pe site sunt disponibile 3 variante de culoare, iar mărimile sunt diverse. Pentru silueta mea de viespe am optat pentru mărimea 32/34 și se așează perfect, nici prea larg, nici prea mulat, iar tricoul este moale și călduros.


Să mai spun cât este de versatil un astfel de pulover? Modelul tip rochiță alungește silueta și poate fi purtat cu pantaloni, colanți sau chiar și cu ciorapi, cu botine, ghete etc.

Eu l-am asortat cu ghetuțele albe pe care le-am achiziționat anul trecut tot de la Bonprix și care, după cum puteți observa, încă se prezintă impecabil după nenumărate purtări (încălțămintea Bonprix e minunată, confortabilă și durabilă, la toate perechile care le-am luat până în prezent).


Sunt mai mult decât încântată de piesele alese în această comandă și le consider cadoul perfect de la mine pentru mine. Ție cum ți se par? Pe care le-ai purta?





You May Also Like

6 comments

  1. Toate îmi plac,foarte faine toate ,dar puloverul este preferatul meu ,îți stă tare bine cu el .Să le porți cu mare drag !

    RăspundețiȘtergere
  2. Geaca imi place cel mai mult,iar în combinație cu ghetele se vede și mai și.Dar nici puloverul nu e de lăsat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merg super împreună. Zici că lucrușoarele de la bonprix sunt făcute să se așeze bine unele lângă altele.

      Ștergere
  3. Imi plac mult tinutele. Puloverul este deosebit.

    RăspundețiȘtergere