De ce să oferi cadou o pereche de mănuși din piele naturală, de la Trendhim



Știi de ce în vremurile trecute încă ne mai bucuram de calitate? Pentru că toate accesoriile erau făcute cu maxim de răspundere și corect evaluate, iar la durabilitate nu mai existau dubii. În zilele noastre, într-adevăr, ne-am învățat să cerem totul, pentru nimic, iar acest lucru este bineînțeles imposibil. 

Chiar dacă nici eu nu sunt de acord cu sacrificarea animalelor în scopuri estetice, amintesc că aici nu sunt de vină în mod direct producătorii sau vânzătorii acestor accesorii. Lanțul e mult mai mare și, din păcate, animale s-au sacrificat și se vor sacrifica dintotdeauna pentru scopuri mai puțin justificate (precum moda). Am putea schimba acest lucru cu fiecare dintre noi, însă în mod cert, o singură persoană nu ar putea schimba totul din moment ce încă există cerere pe piață. 
Și, din nou, cele mai prețioase accesorii pe care le vom putea adauga vreodată la colecție vor fi nu doar cele care sunt alcătuite din pietre nestemate, ci și accesoriile din piele naturală, care și-au demonstrat calitatea premium de-a lungul timpului. 


Deși în esență ele pot părea mult mai scumpe față de toate accesoriile de pe piață, ele se pot dovedi o investiție de viitor din prisma durabilității care nu se compară cu mărfurile chinezești realizate din materiale sintetice, vândute la prețuri chiar și de jumătate sau peste valoarea acestora.
Așadar, iubitorilor de accesorii durabile pot recomanda cu căldură o pereche de mănuși din piele naturală de la Trendhim, care se vor transforma într-o alegere perfectă de cadou. 


  • De ce Trendhim
Trendhim este locul în care se regăsesc accesorii de calitate, inspirate din natură, croite exclusiv pentru bărbații cu prestanță. Deseori ei pot fi mai greu de impresionat, dar nu vor avea nimic de obiectat atunci când vor primi cadou accesorii durabile, construite cu o atenție maximă la detalii. Accesoriile Trendhim sunt de origine scandinavă, realizate după cele mai înalte standarde de calitate, astfel că rezistența lor și finețea este imposibil să treacă cu ușurință cu vederea.
Vei găsi la ei atât accesorii de uz zilnic, cât și articole de îngrijire, care-i pot completa cu ușurință stilul personal și ținutele.

De ce să oferi cadou o pereche de mănuși din piele naturală, de la Trendhim


Vremea nu mai e ca odinioară, astfel că se schimbă de la o zi la alta, așa cum nu ne-am așteptat. Chiar dacă anotimpurile sunt capricioase, iarna nu uită să treacă pe la noi. Iar niște accesorii de calitate precum o pereche de mănuși din piele, ne vor "încălzi" întru totul.
Surpriza mea pentru el a ajuns în termen aproximativ de 4 zile lucrătoare. Vineri am plasat comanda, iar marți-miercuri au ajuns la mine prin curier, fără taxe extra.
Mănușile sunt extrem de bine lucrate, având cusaturi duble pe fiecare mănușă, atentia la detalii fiind pusă la punct până la cel mai mic aspect. Eu am ales o pereche de mănuși din colecția Side&Hide într-o nuanță plăcută de maro închis (culoarea din prima poză, dar ele sunt disponibile și pe alte culori), o nuanță extrem de versatilă de altfel. Datorită căptușeli interioare și a manșetelor tricotate ce le oferă un plus de unicitate, aceste mănuși îmbracă perfect mâinile și păstrează căldura. Nu doar că frigul nu trece prin țesătură, dar acestea nu se vor uda atunci când se atinge de exemplu, zăpada, fiind impermeabile. Iar dacă se murdăresc sunt ușor de curățat cu o cârpă umedă.


Mănușile Trendhim sunt confecționate din materiale ușoare și practice, care se mulează ușor pe forma mâinii și păstrează confortul, neavând nici acel miros specific și urât din piele, cum o au marea majoritate. Dețin și o brățară de la ei la care, după un an constant de purtare, cristalele s-au păstrat impecabil. Doar medalionul dintr-un metal neprețios s-a schimbat ușor la culoare, lucru perfect normal având în vedere transpirația și alți factori ce pot afecta aspectul unor bijuterii.

Noile mănuși au fost un cadou perfect oferit anticipat pentru ziua lui de naștere ce va fi pe 14 februarie. Le-a analizat în detaliu și, un pretențios dar și un cunoscător ca el, a putut realiza calitatea de top a acestor noi accesorii. Sunt practice pentru a fi purtate zi de zi, cât și la condus sau la diferite activități pe care trebuie să le facă în diferite momente ale zilei, fără a se limita din cauza condițiilor climatice nefavorabile.
Așadar, o pereche de mănuși din piele naturală vor fi întotdeauna un accesoriu durabil și impresionant de oferit cadou, în special pentru persoanele noastre iubite sau pentru cele care au gusturi rafinate. Iar dacă nici voi nu știți ce să le oferiți cadou iubiților, soților sau bărbaților din viața voastră, cu ocazia Valentine's Day pentru care Trendhim v-a pregătit numeroase reduceri, fie pentru ziua lor aniversară, prin intermediul acestui magazin exclusiv de accesorii pentru bărbați veți găsi întreaga inspirație de care aveți nevoie.

Voi ați oferi cadou mănuși din piele naturală? 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare