5 idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților

by - joi, februarie 04, 2021

Dacă ați mai vizualizat postările mele din Social Media, mai recente sau postate în aceeași perioadă în anii anteriori, știți deja că la noi 14 februarie are o conotație specială. Se adună rând pe rând câte un an în buchetul vieții lui, astfel că nu pot lipsi ideile de cadouri care să-l mulțumească. Și, deși marea majoritate a cadourilor le-a primit anticipat anul acesta și a început deja să se bucure de ele, n-am putut rezista să nu profit de ofertele actuale de la Notino care aduc numeroase surprize în prim plan, cadouri de Ziua Îndrăgostiților.


Vă spun sincer că am ales de data aceasta să mă răsfăț mai mult pe mine, așa că mi-am debifat de pe listă mai multe produse cosmetice pe care mi le doream sau de care aveam nevoie neapărat și care pot fi o sugestie foarte bună de cadou. 

5 idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților


Vreți și voi să-i faceți o surpriză specială dar nu știți încotro să vă orientați? Indiferent de buget, partenerul vostru poate fi impresionat de noi produse cosmetice care se vor transforma în cele mai bune cadouri de Valentine's Day pentru el.

Eu întotdeauna apelez la parfumuri atunci când nu știu ce să-i aleg. Iar zilele acestea am profitat că la Notino există numeroase oferte la parfumuri, însoțite de cadouri, pentru a-i face și lui o bucurie.



În acest fel ne-am ales ambii cu un parfum nou la colecție, printre care și noul lui parfum Diesel. Este un mare fan al acestor parfumuri care sunt fresh dar picante în același timp și au o proiecție și o persistență foarte bună pe pielea sa. Oferta de 1+1 la o serie de parfumuri selectate încă este disponibilă, dar puteți beneficia de zeci de alte parfumuri ce pot fi ambalate cadou într-o cutie specială. Iar dacă nu aveți un buget mare, noi produse de îngrijire a corpului pot fi o altă opțiune. 


Cât despre noi, doamnele, dacă ești un bărbat care-și dorește să-și surprindă jumătatea cu un cadou, fără nicio îndoială vei găsi la Notino cele mai bune idei de cadouri Valentine's Day pentru ea.

Eu mi-am dorit înainte de toate un nou șampon și, pentru că de mai bine de un an m-am axat special pe șampoane profesionale care-i oferă părului o senzație ca la salon, de data aceasta mi-am adăugat în comandă șamponul Serie Expert Vitamino Colour Resveratrol de la L'Oréal Paris. Șampoanele profesionale sunt mult mai hidratante spre deosebire de cele clasice, oferind mai multă flexibilitate părului vopsit sau decolorat și contribuind în același timp la menținerea culorii.


O altă sugestie de cadou pe care o puteți oferi ca atare sau s-o combinați cu prima este uleiul de la Moroccanoil. Este un ulei extrem de popular de care ea sigur a auzit și pe care este imposibil să nu și-l dorească în colecția sa. Hidratează părul fără să-l încarce, lăsându-l mai suplu și mai ușor de pieptănat.


Dacă aveți un buget destul de generos te poți orienta către produsele de brand cum sunt produsele Lancome. Eu am optat pentru rimelul Idole la care am primit cadou și mini parfumul din aceeași gamă. Rimelul are o nuanță intensă de negru și oferă alungire genelor, dar este și un rimel rezistent la transfer, în timp ce parfumul este ideal zi de zi sau la ocazii speciale datorită notelor fresh, ușor condimentate în același timp, fiind un parfum nonconformist. Puteți alege această variantă sau puteți merge pe achiziția unui parfum Idole unde primiți cadou miniatura rimelului.


Iar dacă bugetul vostru nu este foarte generos, câteva produse de îngrijire pot face senzație. La acest capitol eu am optat pentru un exfoliant de corp de la Organic Shop și o nouă mască de păr. Nu le-am încercat încă dar au foarte multe recenzii pozitive. Exfoliant ele de corp sunt ideale pentru a îndepărta celulele moarte de pe corp și pentru a lăsa pielea curată și catifelată, în timp ce masca de păr oferă un plus de hidratare. Au un miros formidabil în varianta cu zmeură, a șerbet. Ambele sunt recomandate a fi folosite o dată pe săptămână pentru un plus de îngrijire.


Voi la ce cadouri veți apela pentru Ziua Îndrăgostiților? 

You May Also Like

2 comments

  1. Foarte faine ideile tale.Noi nu sărbătorim și nici soțul meu nu e genul care sa cumpere cadouri.Mi-a cumpărat într-un an de Crăciun patine,probabil ca se citea bucuria pe fata mea😁și de arunci nici ca am mai pupat alte cadouri.Imi da bani și imi cumpăr singură.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super ideile, big like pentru articol :D

    RăspundețiȘtergere